Zakładam ten wątek, ponieważ 10.01. jest 9 rocznica bestialskiego zabójstwa kibica. 13-letni Przemek Czaja został zatłuczony przez policjanta, który podobno miał za sobą służbę w SB.
Ilu nas jeszcze musi zginąć, żeby bandyci w niebieskich mundurach przestali czuć się bezkarni?...
-
-
10.01.1998 (*)
Przepraszam, uważasz, że jeszcze iluś MUSI zginąć?
Uważam, że bezkarność (post)komunistycznej policji musi się skończyć, a Ty co uważasz?
ja uwazam ze powinienes zmniejszyc wielkosc obrazka w podpisie ;)
Zmniejszyłbym, tylko nie wiem, jak:)
As, sprawca nie pozostał bezkarny. Siedzi lub siedział w więzieniu nie pamiętam doładnie.
Siedział, ale zdecydowanie za krótko, jak na takie przestępstwo...
z tego co pamietam to chyba go wypuscili jakis czas temu.
732 dni później
dziś juz mija 11 rocznica.
[*] Pamiętamy!
"Mundur niebieski, orzeł żelazny, zabiłeś dziecko jesteś odważny..."
CHWDP A.C.A.B
[']
[*]
pasiak KRK Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja uwazam ze powinienes zmniejszyc wielkosc
> obrazka w podpisie
>
Hmm... A dlaczego tak uważasz kolego?! Czyżby nie podobał Ci się ten szaliczek?! Ja mam taki sam!:) Odpowiedzi oczekuje na pw, nie róbmy śmietnika w poważnym temacie!
[*]
Dla dobra tego forum i swojego wolę się na ten temat nie rozpisywać.
['']
Pamiętam...
[*]
Kamil_Cracovia, masz priva:)
[']
[*]
Stop bandytom w niebieskich mundurach...! [*]
As_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ważam, że bezkarność (post)komunistycznej
> policji musi się skończyć, a Ty co uważasz?
>
>
Ej a co ma do tego komunizm - jak ktoś jest skurwysynem to bez znaczenia jaki panuje ustrój zawsze będzie skurwysynem. W USA też giną ludzie z rąk policji a jakoś sobie nie przypominam, żeby tam kiedykolwiek komunizm był no chyba, że u Indian.
Proponuje skończyć ze zwalaniem wszystkich nieszczęść w Polsce na komunizm, komuchów itd.
Szczęśliwie minęło już 20 lat od zmiany ustroju i powód tego ustroju w Polsce jest tak samo realny jak to, że pokocham GTS...
W Polsce nie mamy partii komunistycznych, przynajmniej nie są zauważalne, a lewica jest lewicą bardziej z nazwy wiec nie mamy się czego obawiać.
A tak w ogóle to:
[`]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)