Chłop skazany już na wieczną grę w Cracovii bo innego chętnego na jego usługi to na pewno nie znajdzie.
-
-
Bartek Dudzic - Witamy w Pasach!!!
Uwolnić od przeciwnika to on się umie ale na to co robi potem nie da się patrzeć.
Bartku, jesli masz uderzyc pilke noga, albo nie daj Boze glowa... to najlepiej bedzie, jesli pilka sama uderzy w Ciebie!
Wtedy jest wieksza szansa, ze pojdzie w swiatlo bramki:)
PS. Grzegorzecki sie pono przymierzal do transferu za skrzynke mineralnej (gazowanej i z kilogramem cytryn), ale po dzisiejszym meczu daja tylko niegazowana i odjeli cytryny:)
Krst pod Triglavom Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Krzysiek90 Napisał(a):
> Dobry występ Dudzica.
>
> kolega raczy żartować
> http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91848,1136644
> 8,Boljevic_trafia_w_poprzeczke_z_rzutu_wolnego__By
> lo.html
>
> wiatr robił i tyle
Dobra to proste pytanie...
W czym jest lepszy Błazen od Dudzica ? Czy Dudzic kosztował 400 tys. euro ? Czy zarabia tyle ile Błazen ? Szałachowski lepiej grał niż Dudzic ? Może Visniakovs, który ma kondycje na 45 minut, nie potrafi grac w obronie, przewraca się bez przerwy, ma olbrzymie braki techniczne...gra lepiej ?
soccer Napisał(a):
> Popatrzcie jak Dudzic strzela :D
>
> http://www.youtube.com/watch?v=1kU7ZzO53L0
To można teraz domontować ten "strzał" po wolnym Vladimira. Idealnie pasuje.
Umiejętności gość może i nie ma. Nadrabia walką i ambicją !
Mimo, że mu często nie wychodzi to widać że chce NIE PODDAJE SIĘ
Nie wiem jak dawno to bylo, ale pieknie wygladasz w ramce na scianie u Beltowskiego.
Kij z wozkiem, szczegolnie pieknie wyglada ta torebeczka i wiatroweczka a'la Tinky-Winky... :)
Czy ty idioto nie umiesz trzymac linii spalonego ???? Nie wiesz, ze jak pedzisz jak pojebany do przodu to jestes na spalonym ??? przez 90% czasu jestes na spalonym i nawet jak jakims cudem ktos przedluzy ci glowa pilke ( bo bizen nie umie sie oderwac od ziemi) to i tak jest po akcij ??? ..zreszta nie chce mi sie pisac ... niestety w tym zespole nikt nie ma ani umiejetnosci ani mozgu !
Jak wchodzi Dudzic to Cracovia gra w 10. Co z tego ,że nawet kogoś minie ( sprintem ) jak i tak podać ani strzelić nie potrafi.
43 dni później
Wczoraj Bartek pokazał, że coś jednak potrafi. Na 1 ligę będzie w sam raz! Pomoże w walce o awans!
Pomoże w Awansie jako rezerwowy wchodzić na ostatnie miniuty przy pozytywnym wyniku dla nas. Wczoraj kolejną setke spierdolił
Dudzicem 1 ligi nie zwojujemy pożegnać go do czwartku.
Błazen takich setek podobnie jak wielbiony przez wszystkich Saidi miał dużo więcej i większość spierd...! Absolutnie jak dla mnie Dudzic w 1 lidze spokojnie będzie mógł grać i strzelać bramki dla naszej Cracovii!
Mało tego. Bartek w nowym sezonie będzie czołowym graczem Cracovii.
Ja też bym go zostawił.Wiadomo nie od dziś,że ma braki w wyszkoleniu technicznym,że jest chaotyczny.Ale ma też plusy.Jest szybki,potrafi uprzykrzyć życie każdemu obrońcy poprzez swój doskok i "nękanie".Potrafi zrobić ciekawy rajd i dobrze dograć piłkę.Myślę,że gdyby odpowiednio na niego stawiano(jak na Bizona)to więcej byłoby z niego pożytku.
W GKS Katowice byl na wypożyczeniu podstawowym graczem. 1 liga to duzo walki, duzo kontuzji. Jestem za tym zeby zostal.
nie wierze własnym oczom w to co tu wypisujecie...
Wole ,zeby go zamienic na Pawlusinskiego
;)
Strzeli jedna bramke na sezon i juz foru wrze!t
ronnie79 Napisał(a):
> Ja też bym go zostawił.Wiadomo nie od dziś,że
> ma braki w wyszkoleniu technicznym,że jest
> chaotyczny.Ale ma też plusy.Jest szybki,potrafi
> uprzykrzyć życie każdemu obrońcy poprzez swój
> doskok i "nękanie".Potrafi zrobić ciekawy rajd i
> dobrze dograć piłkę.Myślę,że gdyby
> odpowiednio na niego stawiano(jak na Bizona)to
> więcej byłoby z niego pożytku.
Ktoś tu powiedział, że można by go przetestować na obronie. Może to nie jest zły pomysł. Jest szybki, potrafi walczyć, dograć fajną piłkę. Może atak to nie jest jego miejsce? Moskała też kichę grał w ataku a na obronie pokazał się z całkiem dobrej strony. A przykład Piszczka jest jeszcze lepszy.
Heh jednego gola strzelil od kilku lat i juz wszyscy sie rozplywaja w zachwytach.
Oczywiscie najlepiej go zostawic moze znow strzeli gola gdzies w sezonie 2015/2016 kiedy Cracovia bedzie w lidze regionalnej grala z Granatem Skarzysko.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)