Ja tam zirytowany nie byłem choć znajomym ani rodziną nie jestem :)
-
-
Bartek Dudzic - Witamy w Pasach!!!
28 dni później
Dudzic najgorszym napastnikiem Ekstraklasy w rankingu 2x45: http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/6483/top-10-najgorszych-napastnikow-ekstraklasy-wg-2x45compl/
Bartek jest skrzydłowym :), więc do bani ten ranking.
Na jego niekorzyść nawet nasza oficjalna podaje, że jest napastnikiem.
23 dni później
no to sie chlopie zacznij rozgladac za nowym klubem , kapitanie ( gdy niema Arka oczywiscie ) :D
A ja myślę , że Bartek musi sobie coś teraz uświadomić i zacząć zapierdalać na 210 % bo jak narazie to grał na 20
ssj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja myślę , że Bartek musi sobie coś teraz
> uświadomić i zacząć zapierdalać na 210 % bo
> jak narazie to grał na 20
chodzi Co o to, żeby się ścigał z Usainem Boltem?
Spokojnie Panowie jeszcze się nam przyda Bartek zobaczycie. Na końcówki na podmęczonego rywala jak znalazł.
Bartek nawet się na ławkę w meczach ligowych nie będzie łapał. Na skrzydło nie wejdzie bo tam mamy 4 innych piłkarzy co go biją na głowę swoimi umiejętnościami. W ataku też raczej niech się gry nie spodziewa. Czas się z nim pożegnać.
niestety ale chyba wydaje sie ze powoli jego czas sie konczy - przy całej mojej sympatii
Sympatia to jedno, a umiejetnosci to drugie. Jakbym patrzyl sympatiami, w w skladzie powinna grac moja sasiadka, ktora jest bardzo sympatyczna.
Bartek WIELKIE DZIĘKUJĘ za wszystko!
będę brutalny. Cleber w Wiśle już nie gra, więc misja Bartka w Pasach się skończyła. nie ma juz frajera, na którym można było robić karne i czerwone kartki. została szara tzw. ekstraklasowa rzeczywistość. a ta Bartka przerasta.
walczył aż miło - to fakt. ale kto z nas tutaj piszących nie walczyłby mocniej?
Fajny chlopak ... ale oprocz szybkosci (i tu tez nie koniecznie bo ekstraklasa poszla do przodu i gra juz wielu szybkich pilkrzy) nie ma nic do zaoferowania. Nawet grajac na skrzydle trzeba umiec grac 1-1, wrzucic celnie i odegrac z klepy.
Oby zaczepil sie gdzies w 1 lidze ...Powodzenia
49 dni później
Wszyscy narzekali na Dudzica... Bartek przynajmniej walczył na 100% i grał o wiele lepiej niż van der drewno....
Z tego co pamiętam to strzelił więcej goli i miał więcej asyst niż ten kołek...
Krzysiek90 zgadza sie ... czego jak czego ale chlopak biegal 90 min. Na zmeczenie obroncow jest w sam raz ... zreszta gorzej od Bizena to grac chyba nie mozna :) Oby Bartek sie pokazal z dobrej strony ...
Bardzo dobra decyzja. Niestety jesteśmy w takiej sytuacji, że trzeba cieszyć się z powrotu Dudzica do drużyny a i comeback Krzywickiego byłby mile widziany;) Pokaż serducho Bartek.
Dobra decyzja, na pewno będzie z niego więcej pożytku niż z drewnianego Bizena!
Bartek trenuj cieżko i strzelaj gole.
z deszczu pod rynnę...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)