Doskonała zmiana w wykonaniu Stawowego. Mimo, że kibice skandowali nazwisko Szczorzarza wpuścił Szwajdycha. A ten niezle zagrał i strzelił bramke. Na wiosne bedzie niezla rywalizacja w ataku
-
-
Paweł Szwajdych
...co nie zmienia faktu - napastnika kupić nalezy!
Moim zdaniem, właśnie w takich meczach trener powinien ogrywać piłkarzy, a nie wsadzać nominalnych zmienników jak Szczoczarz... pełne zaufanie do trenera...
[img]http://www.szymciu.republika.pl/amalk.jpg[/img]
Najbardziej ucieszyłem się z bramki właśnie Szwajdycha. Powinni nasi wychowankowie mieć coraz więcej szans debiutowania w pierwszym zespole. Napewno z nich będzie jeszcze w przyszłości pociecha.
Brawo SZWAJDYCH - o by tak dalej - ucz się i rozwijaj na chwałę PASÓW!!
PASY
PASY
PASY
moim zdaniem Szwajdyszek jest wciaz zbyt chaotyczny i niestety jednostronny. czekam na jakis przelom, bo czas leci...
a ja tam się cieszę że Szwajdyszek zagrał i że strzelił.
Co do urządzenia, to jego "wynalazca" zasługuję na "nagrodę" Sob(as)la" czyli kop w pewną część ciała, notabene razem z "panem na budkach targowych"
Już gdzieś wyraziłem swoje skromne zdanie Szwajdych to Wielki talent
Czyli teraz klasyfikacja strzelców wyglada nastepujaco:
10 - Bania
5 - Makuch
3 - Giza, Nowak
2 - Dudziński
1 - Ankowski, Węgrzyn, Szczoczarz, Baran, SZWAJDYCH
Szwajdych zagrał bardzo dobrze jak na debiut w drugiej lidze i udowodnił, że warto na niego stawiać - powinien częściej pokazywać się na boisku.
Bardzo mnie ucieszyła jego bramka!
A mnie bardzo nie ucieszyło to skandowanie właśnie...
Szwajdych już stoi przy lini, a wszyscy zaczynają krzyczeć "Łukasz Szczoczarz"...
Fajnie się musiał chłopak poczuć...
A jeszcze rok wszyscy właśnie jego wywoływali w ten sposób...
Ja nie jestem za tym, żeby go w jakiś specjalny sposób faworyzować (bo niby dlaczego), ale przynajmniej nie róbmuy takiego bydła.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)