tak sobie myslę o półfinałach ...
Cracovia - Sosnowiec
Tychy - Stocznia
sa inne typy?
-
-
Typy na play off czyli wróżenie z fusów ...:-)
Myślę ,że chyba jednak zamiast Sosnowca w czwórce będzie Podhale.
Tradycyjnie Podhale. Mecze z Szarotkami są najzyskowniejsze.
PODHALE ale i tak nas nie wpuszczą
W pierwszej fazie chciałbym Unię O. i trzy spotkania w rozmiarach dwucyfrowych ( taka mała zemsta), a potem Podhale.
Ja się trochę zagubiłem. To ile drużyn gra w play-off? Tylko czwórka?
FortArt Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja się trochę zagubiłem. To ile drużyn gra w
> play-off? Tylko czwórka?
>
> Jasna Strona Błoń
Play-offy rozpoczynamy od 8 zespołow, czyl pierwsza 6 plus dwie najlepsze z grupy slabszej
Najfajniej by było z Unią, ten dwucyfrówki,ehhh:)
jesli z pierwszego miejsca w lidze wystartujemy ta raczej bedzie Naprzód na poczatku play-off a jesli z drugiego to mysle ze to bedzie Unia -oczywiscie mowa o pierwszej fazie
13 dni później
A czy taki Sanok może się jeszcze utrzymać bez kolejnego powiększania ligi? Chodzi mi o to czy spadają od razu, czy jest jeszcze jakiś play-out?
mam nadzieje ze trafimy na krynice niedaleki wyjazd i nie ma ograniczen jesli chodzi o bilety dla nas no chyba ze miejscowi działacze cos wymysla ale ostanio nie robili zadnych problemow
Też licze na Krynice...:D
a gdzie jest Janów? Tak koło czego?:)
w Katowicach
Finał z Tychami koniecznie!!!!!!!!
Tychy nie będą liderem. Toruń - Tychy 3:1 !!!!!
4 dni później
Ja myśle że teraz ta czwórka ;Craxa,Tychy,Stocznia i Podhale to jest tak wyrównana grupa że wszystko jest możliwe.Sosnowiec może też trochę namieszać ale odpadnie po ostatnim meczu,a Toruń spuchnie z czasem (ich ciągnie Wawrzkiewicz).Moja opinia.
co to kurwa jest ta craxa?
Moim zdaniem Stocznia wyrasta na zdecydowanego kandydata do finału. Świetna trójka stranieri + młodzi Polacy głodni sukcesu!
Wolałbym aby nasi w półfinale na nich nie trafili.
-Robert- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> co to @#$%& jest ta craxa?
>
To głos młodego pokolenia;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)