bez kitu maggo to samo zauważyłem kibicki miażdzą nie mogłem skupić się na tafli bo co chwile jakaś przechodziła:)
co do ludzi bardzo dużo doping ok ale mógłby być lepszy
inicjatywa z pasiakiem świetna oby zapału starczyło
i hej heja heja CRACOVIA mistrzem hokeja
-
-
CRACOVIA - TKH TKE Toruń 5 - 2
brava dla kibicek, atmosfera świetna, biało czerwona po brzegi zapełniona widownia!! ech coś pięknego
byla syrena była!!!!!!!!!!!
tylko ciut za cicho:)
poprostu za mało głośników....dwie sztuki nie nagłośnią takiej hali odpowiednio
wlasnie tak mi sie cos o uszy obilo ale bardzo bardzo bardzo kiepsko bylo slychac. ( sluchalem audycji w inetrnecie )
Mozecie podac jakies szczegoly na temat tej syreny?
czy mozna tego klubu nie kochac:)...syrenka była w Twojej wersji Skiba...chyba...bo faktycznie kiepsko było słychać wśród krzyku po zdobyciu gola:)
syreny byla, Twoje nagranie z reszta wklejone 3 storny wczesneiej:)
tylko jak napisalem troche za cicho, nastepnym razem musi byc na FUUUUUUUL :D
ok chlopaki dzieki za info. jest to jakies male pocieszenie bo nie moge ogladac meczow na zywo!
Ale z tymi 4 tysiącami to nie przesada? Ludzi masa, ale na finałach 2006 ścisk był większy a mówiło się o 3,5 tysiącu.
Ktoś musi w tą beczkę miodu łyżkę dziegciu włożyć i tym razem padło na mnie. Po pierwsze doping mamy nieskładny i monotonny jak moda na sukces.
Po drugie przyczepię się troszkę do organizacji.Syreny w ogóle nie było słychać. Nie wiem dlaczego została ona zmieniona(bo miała być inna), i zamiast dźwięków, które by oznajmiały zdobycie gola, widać było tylko Karvina,który jako chyba jeden z nielicznych ją słyszał.Syrena ma ogłuszać! Należy się tutaj zastanowić,czy robimy oprawę dla kilku osób w kanciapie, które się świetnie bawią,czy dla całej hali.Po drugie, niezbyt dobrze wyszło z zapowiedziami zawodników. Tu potrzeba kogoś z energią, swadą, kogoś, kto charyzmą porwie tłumy. I szkoda,że Islander jeździł gdzieś przy ławkach kar, zamiast wyjechać na środek i przejąć kontrolę na kibicami. Do mikrofonu trzeba mówić głośno,wyraźnie a nie dla siebie pod nosem. Plus dla prowadzącego za zagłuszenie wtsk na początku,bo to żałosna śpiewka na tak ważny moment była. Oprawa bardziej przypominała radosną prowizorkę, niż profesjonalnie zaplanowane z wyprzedzeniem zadania.
Ogólnie za oprawę 3 z plusem ( na zachętę:) ) i proszę moich słów nie traktować jako zarzuty czy pretensje, tylko przyjacielską krytykę.Mam nadzieję,że inni też wpiszą swoje uwagi, prowadzący wprowadzą nowe pomysły,udoskonalą to co jest(na pewno organizatorzy są już dużo mądrzejsi po dzisiejszym meczu ) i niedługo będziemy mieli oprawy z prawdziwego zdarzenia.Doceniam pracę prowadzących i życzę powodzenia! Do piątku!
syrena z założenia powinna byc glosna i bedzie ok:D
No to ode mnie:
- w chuj dobry mecz.. pełne trybuny, wspaniałe kobiety na nich, czegóż chcieć więcej :)
- wielki plus za broszury, wiadomo dla kogo..
- niestety broszury podziałały, ale po części.. mozna sie bylo przekonac o tym w III tercji, kiedy grupka gówniarzy zawładneła halą i jechała: 'kto nie skacze' czy tez 'wisła to k. my wiemy to'.. szkoda..
- była syrena ! cicho, ale była ! :D.. tylko kur. nastepnym razem prosze jakos to podgłosnic, bo syrena musi ogłuszac.. ale w sumie było 4 tys. luda i jak wszyscy sie cieszyli po golu to syrenie ciezko sie było przedrzeć ;).. na nastepnych meczach pewnie bedzie troche mniej (nie żebym chcial, ale ciezko bedzie o komplet za kazdym razem) i na pewno bedzie słychac troche lepiej.. co prawda ja tam jestem zwolennikiem syreny Toronto.. ale ta tez jest dooobra :).. byleby ja głosniej puścić..
- hala wyglada naprawde ładniej.. nie miałem okazji zobaczyc do tej pory wnetrza.. trybuna VIP wyglada extra, hala tez jakos tak mniej odstraszająco.. ogółem rozbudowujemy się :)
- HEJ HEJA HEJA CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA ! :)
[url]http://i1.tinypic.com/2i6o08l.jpg[/url]
to fajnie,udala sie inauguracja:) dajcie wiecej fotek :)
frekwencja najlepsza w tej kolejce,jak podaje interia.pl 2500 ludzi :)
http://i18.tinypic.com/48hpw8p.jpg
http://i3.tinypic.com/2uxv5du.jpg
http://i11.tinypic.com/42wjdds.jpg
dzieki MAGGO PROKO ,lezka w oku sie kreci :)o kurdesz jaka roznica..
dawaj wiecej.bo ja nie bylem i raczej nie bede w najblizszej przyszlosci ,w Naszym palacu zimowym :)
dzisiaj czytalem wypowiedz Wojasa,twierdzi,ze po remoncie,technicznie bedziemy mieli lepsza hale niz Podhale :)
napiszcie jak zagraly nasze chlopaki..
mam nadzieję że łyżwiarskie pokazy między tercjami staną się nową tradycją !!!!
Tylko tradycyjnie dwie kasy stanowiły "nerwowe" zapoznanie z halą po remoncie. Czy to tak trudno uruchomić dodatkowe 2 kasy? Może do play-offa ktoś pomyśli...
Syrena super (byle szla glosniej), ale nie puszczajcie po niej 'piosenki na 100lecie' bo slychac tylko jazgot! (dziewczyna sie mnie spytala czy nagrala ta piosenke jakas kapela dead-metalowa) - ta piosenka sie po prostu nie nadaje na hale.
PS: No i niestety ale spikera musimy szukac - Pawel postawil poprzeczke tak wysoko ze nie mozna wytrzymac w niektorzych sytuacjach :(
PS2: Hala super, atmosfera tez :) Jaszcze tylko krzesla pod sufit i bedzie pieknie.
SPIKER DO WYMIANY SYRENA DO POPRAWKI.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)