Hej, heja, heja...
-
-
Stoczniowiec - CRACOVIA
Stocznia gładko ograła Górali a tu taki wynik :)
Jak zagramy w pełnym składzie u siebie to...
będzie się działo.
Reve tylko tak dalej
5:1 - Csorich
i bardzo fajnie kolejna bramka najlepszego obroncy Csoricha w P.K. ORAZ ASYSTA PIEKARSKIEGO
a górale z 3:0 na 3:5 !
żal mi ich ;)
DareCki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a górale z 3:0 na 3:5 !
>
> żal mi ich
>
> Cracovia - mistrz 2006 !!! -
i zmiana bramkarzy zarowno w Gdansku jak i w Sosonwcu Schodzi L. Smolka Wchodzi T. Rajski
A PODHALE NIE MA DOBREGO BRAMKARZA ODKAD ODESZEDL OD NICH RADZIK:)
mi ich wcale nie zal :P
tak OT hokeistki zajęły czwarte miejsce na Turnieju w Janowie - o dwie lokaty lepiej niż w zeszłym roku - GRATULACJE!!!
Pasowałoby górlaom wejść na czata i pownerwiać:-) :-) :-)
Karvin Napisał(a):
> tak OT hokeistki zajęły czwarte miejsce na
> Turnieju w Janowie - o dwie lokaty lepiej niż w
> zeszłym roku - GRATULACJE!!!
>
> A jaki był wynik z Kojotkami?? ( co za nazwa;-))
>
A mi ich nie żal. Jak się trzy lata nie potrafi bramkarza sobie sprawić, jak się letnie przygotowania w domach hokeistów robi to potem tak wychodzi.
Tomecki - przegrały 2:0
a co do Podhala to sami są sobie winni
z Naprzodem janow (Kojotki) 0-2
o 3 miejsce z Jastrzebiem 1-1 i w karnych 0-1
D.J.Cat Napisał(a):
> A mi ich nie żal. Jak się trzy lata nie potrafi
> bramkarza sobie sprawić, jak się letnie
> przygotowania w domach hokeistów robi to potem
> tak wychodzi.
>
>
ale uwierzcie mi najbardziej na forach dostaje sie nam własnie na stronach Podhala i moze stad ten moj awers do tego klubu
a za ile koniec meczu???
KONIEC !!!
Wygraliśmy 5:2 !!!
i jest super choc gramy naprawde praktycznie przez caly czas na 2 piatki jestesmy najlepsi a po wzmocnieniach (10 dni czasu dla przypomnienia )i po powrocie 6-7 zawodnikow w większosci reprezentantow plus wlasna Hala powinno byc naprawde bardzo dobrze A mnie osobiscie najbardziej cieszy dobra gra zawodnikow zagranicznych
hej heja heja Cracovia mistrzem hokeja!!!
I znow sie potwierdzilo ze jestesmy najlepsi!!!
Wielu narzekało że jestesmy słabsi niz rok temu ,a tymczasem okazuje się że wcale nie.Ci co przyszli to świetni hokeiści .W zasadzie każdy transfer trafiliśmy.Stranieri mamy b.dobrych -punktują aż miło.Grają na b.dobrym poziomie.Cały zespół też przy takiej pladze kontuzji ,chorób +powołania do kadry gramy świetny hokej.
Pomimo ciągłych rozjazdów i nieraz kadłubowego składu jesteśmy Liderem PLH.Obecnie brakuje nam Dulęby,Marcińczaka ,Safarika,Pasiuta,Wajdy ,Landowskiego i chorego Podlipniego i zespół mimo takich ubytków co by nie powiedzieć podstawowych zawodników radzi sobie świetnie.Tylko pogratulować drużynie,trenerom ,działaczom i PODZIĘKOWAĆ PROFESOROWI że mamy wspaniałą drużynę ktora ma wielkie szansę by Mistrza obronić!!.
ja tez jestem zaskoczony in plus ostatnimi wynikami,mimo ze lista nieobecnosci dosc dluga.tak czymac!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)