gdzie będzie ten mecz?
na stronie GKS-u piszą że w Tychach
może ktoś to potwierdzic?
-
-
Cracovia - GKS Tychy - 08.12.2006
Ponoć istotnie mamy zagrać w Tychach w roli gospodarza... Że też nie dało się poprostu zamienić gospodarza i wtedy gralibyśmy w czwartej rundzie z nimi u siebie. Przecież w zeszłym sezonie my i wiele innych drużyn szło Tychom na rękę i zamieniano gospodarzy spotkań, bo Tychy miały lodowisko w remoncie... A teraz ??? Czyżby króka pamięć tyskich działaczy, czy też cos innego...?
TYCHY Z TEGO SŁYNĄ ZE NIE IDA NIKOMU NA RĘKĘ ----LICZĄ SIĘ TYLKO ONI.
skoro Tychy nie chce sie zamienic terminem, dlaczego dajemy im zarobic grajac u nich???
Cracovii gospodarzem meczu w Tychach
tod2006-12-04, ostatnia aktualizacja 2006-12-04 19:37
Po dwóch kolejnych wygranych poprawiły się nastroje hokeistów GKS-u Tychy. Dobra wiadomość jest też taka, że dwa najbliższe spotkania z Cracovią i TKH Toruń tyszanie rozegrają na własnym lodowisku. Prawdopodobnie gospodarzem piątkowego meczu będzie Cracovia, która nie może się doczekać końca remontu własnego lodowiska.
Złe wieści dotyczą tylko Jarosława Kuca, któremu dokucza kontuzja. - We wtorek mam zaplanowane badania. Wygląda na to, że to jednak kręgosłup - martwi się hokeista. - Taka uroda Jarka, często ma problemy z plecami. Liczę, że przerwa w treningach nie potrwa zbyt długo - dodaje Wojciech Matczak, szkoleniowiec zespołu.
info G,W.
Czy wie ktos jak wyglada sprawa Slabonia, chodzi o kontuzje w Toruniu i czy bedzie gotowy na piątek do gry???????
Cracovia bedzie gospodarzem piatkowego meczu, jak macie jakies karnety to wejdziecie na nie... nasze wejsciowki sie nie licza. W poprzednich meczach Tychy chyba jako jedyne w lidze zamienily gospodarza meczu i nie graly w malym spodku !!! Wiec ktos inny ma tutraj krotka pamiec. Tak na marginesie mecz ma byc w TV.
w jakiej TV?
jakie karnety jak nie mamy hali ?? :)))
Kto jedzie???
Tychy bardzo w porządku zachowują się z zamianami gospodarza więc pretensje są nieuzasadnione - przecież ilość meczy które możemy zagrać na tej zasadzie jest ograniczona - musimy mieć jeszcze w terminarzu jakieś mecze które zamienimy w drugą stronę zostały poza piątkowym meczem jeszcze cztery spotkania i z tego trzy będą w Krakowie...
mecz ma byc pokazywany na TVP Sport... ostatnio byl takze na www.itvp.pl, ale nie wiem czy bedzie tak w piatek
Karvin wg moich wyliczen (2 rundy i 1 etapie i 4 rundy w 2 etapie) z Tychami rozegrallismty 3 mecze i pozostaly 3 do rozegrania po piatkowym meczu pozostana tylko 2 terminy przed playoff:
19.12.2006
CRACOVIA - GKS Tychy
7.01.2007
GKS Tychy - CRACOVIA
nie jestem za rozgrywaniem meczów w zamkniętej hali, jestem tylko ciekaw kto zgarnie kase za bilety,
i tak Mistrza nam nikt nie odbierze :)
no pomyliłem się :)
obydwa te mecze zapewne zagramy w Krakowie - po prostu już nie było na co zamieniać gospodarza...
przypominam że w pierwszej fazie już się raz z Tychami zamieniliśmy i jeszcze tego nie odebraliśmy...
czyli fakty są takie to jest czwarty mecz z 6 Cracovii z GKS w tym pierwszy w którym Pasy będą gospodarzem
zamiana nie bardzo wchodziła w grę - bo przecież nie zamienimy się potem np. w playoffs...
kase zgarnie pewnie ten, kto placi za wynajem lodu i ochrone.
Jak dowiedzieliśmy się w sekretariacie klubu GKS Tychy, piątkowy mecz pomiędzy Cracovią Kraków a GKS-em Tychy odbędzie się w Katowicach na "Małym Spodku".
Upadła zatem opcja rozegrania tego pojedynku na tyskiej tafli, jak i również możliwość obejrzenia przez szersze grono pojedynku na żywo - Nie mogliśmy przystać na warunki zaproponowane przez Cracovię - tłumaczył dyrektor klubu Karol Pawlik. Prawdopodobnie jednak mecz ten transmitowany będzie przez TVP Sport. Godzina rozpoczęcia spotkania i transmisji nie jest jeszcze znana.
autor: mag 05.12.2006
http://www.gkstychy.com/?s=n282&m
no i sie nie dogadali :/
szkoda
No cóż... Wygląda na to, że się pomyliłem... Nie miałem pojęcia, że już raz zamieniliśmy się z Tychami i że mamy to "odrobić"...
Istotnie, przy kolejnej zamianie już nie byłoby możliwości "odrobienia".
W takim razie sorki, jeśli kogoś uraziłem.
A przy okazji, czy jeszcze z jaka inną drużyną dogadaliśmy się w ten sposób jak z Tychami (chodzi mi o ten mecz z pierwszej rundy, a nie najbliższy) ?
Pzdr.:Leesior
Będzie jakaś publiczna tv transmitować ten mecz albo chociaż radio Kraków ( nie wspomne że każdy mecz tych kurew koszykarek zwisły jest transmitowany .)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)