warszawiak z cracovi
sam jesteś coś tam jeszcze. Warszawiak buahahahaha
pedał nie warszawiak. Łks- u nie rozniesiecie i módlcie sie o remis. Kochałem Pogoń bez żadanego sponsora, kochałem za Bekdasa i Gondora jak nam rozpieprzali piłkę w Szczecinie, kocham ją teraz i zawsze ją bede kochał. Nie mów że to jest wrzód (bo piszemy przez o z kreską tępaku) bo nie obraziłem "waszej" drużyny. Ale czego sie można spodziewać po kibicu Cracovi z warszawy...
Kocham Pogoń szczecińską,
Dla niej oddałbym wszystko,
Serce moje jedyne
Oddam mojej drużynie.
-
-
Mecz w Jaworznie
U nas takie opinie są na porządku dziennym - wszystko co piszą media, te skandale, afery najgorzej sprzyjają kibicom. Szczakowianka to klub bez marki, renomy, historii w piłkarskiej Polsce dlatego łatwo jest "jeździć" po nas gdzie się da. Tych afer w ostatnim czasie z naszym udziałem było za dużo i ktoś za punkt homoru obrał sobie degradację tego klubu choć do dziś nie ma dalej dobitnych dowodów. Ja niewierze w całą tą aferę z wielu powodów ale bez sensu o tym tutaj pisać. Wiem że wielu z Was oburzy się na mnie ale jak któryś z was wcześniej napisał postawcie się na naszym miejscu. Co tu jest winien taki kibic ja czy wielu innych? piszecie o degradacji - oki tesh jestem za tym jeśli są dowody a czy Wy uważacie że to tylko Szczakowianka kupuje mecze???? Kiedyś czytałem jak przed sezonem na sędziów składali się piłkarze Świtu, w tamtym tygodniu Cebula ujawniał jak kupowało się sędziów w ŁKS -ie, wszyscy pamiętają koniec sezonu bodajże w 92r (nie pamiętam dokładnie) z udziałem Legii, wisły etc. i tak w koło Macieju... - a na światło dzienne wychodzi malutki procencik tego wszystkiego. Jaką macie pewność że tak nie dzieje się w Waszym klubie? Nie ma takiej pewności a przekonałem się już nieraz że takie realia są właśnie w Polsce, w polskiej lidze. Niestety brzydkie ale prawdziwe...
Mentny
W następnej kolejce może wam się udać awans na pozycję lidera chociaż nie bądźcie pewni zwycięstwa w Gliwicach. Piast to na prawde bardzo nieobliczalna drużyna. Co do miejsca Cracovi na koniec rundy to na pewno bedzie wysoko ale nie pierwsza :)))) To miejsce już jest zarezerwowane dla MKS POGOŃ SZCZECIN. Zapamiętajcie tę nazwe bo będzie się wam śniła po nocach ( szczególnie ten cymbał z warszawy niech pamięta ).
Pogoń Cracovia Zagłębie( lub Szczakowianka) te drużyny awansują do I ligi(oby) :)))
Serce moje jedyne
Oddam mojej drużynie.
ej portowcu... nie pomieszało Ci sie coś??? w Gliwicach??? Już tam wygraliśmy i na razie tam nie jedziemy :P:P:P
do mks pany
Nie jestem coś tam jeszcze tylko PASIAK z Cracovi, który był, jest i będzie z Cracovią zawsze!!!
To że nazywasz mnie pedałem świadczy o tym jaki jesteś maleńki - bez komentarza!!!
Rozniosło to was KSZO bez dwóch podstawowych zawodników-hahaha!!!
I jeszcze raz bo nie pojmujesz:
Pogoń - ta jedynie prawdziwa gra w IV lidze - w II gra COŚ TAM JESZCZE!!! - rok założenia 2003!!!!
Więcej o tym nie napiszę bo i tak nie pojmiesz.
Tępaku to powiedz sobie przy goleniu jeśli wiesz doi czego służy żyletka buraku.
Ja nie obrażam Pogoni tylko ptaka coś tam jeszcze!!!
:))))))))))))))))
Dementor :)))
oczywiście masz rację. Miałęm na myśli Łks :))
nie bądźcie pewni swego w Łodzi
hehe Pozdrawiam i dzięki za wytknięcie błędu :D:D:D
Serce moje jedyne
Oddam mojej drużynie.
jak można być tak ograniczonym ...... jak mks pany - nie znasz mnie a wyzywasz - oj biedny jesteś!!!
spokój już! a z wyzwiskami i obrażaniem wyjazd na kibice.pl
Wiadomość zmieniona (27-10-03 14:15)
.. warszawiak z Cracovi wszystko OKI :) tylko jakbyś sobie zmienił nick na warszawiak z Cracovii przez dwa ii to bym był niezmiernie wdzięczny :).
Wiesz mks pany, rozczarowałeś mnie swoim poziomem. Szkoda.
Oczywiście nie chodzi mi o posta do mnie.
...i pamiętaj MKS .żePany jak również Dziady to starożytne ksywki przynależne do Krakowa, więc nie poprawiaj sobie samopoczucia. Proponuję Ci nie mniej urocze MKS (bez obrazy) Wały.
Pozdrowienia dla Pogodna!
Paasy! Pasy wszędzie! Zwariowało moje serce!
tak sie sklada ze widzialem mecz pomiedzy piastem a jaga i wygana z tymi zespolami jest jak najbardziej mozliwa, kwestia tylko pozaboiskowych spraw, o ktorych nei bede sie rozpisywal
to ze II liga jest ciekawa to np to co zrobilo podbeskidzie no i kszo z zespolem ze szczecina. naprawde robi sie ciekawie, zupelnie jak koncow zeszlego roku w I lidze.
powiem otwarcie ze chcialbym zebysmy trafili w barazach na swit - ja pie....... to by bylo az mi cholesterol podskoczyl, co do naszego meczu
to jak wiece lub nei mura jest niezla czyli nowa, system odwodnienai tez, nei wydaje mi sie zeby zima tak szybko przyszla, tak wiec o stan murawy bede spokojny czyli bedzie rowna, moze tylko lekko zmarznieta
widzialem ta murawe ktora byla podczas meczu podbeskidzie - craxa, takiej u nas nie ma :)
Żadnych baraży !!!
Bezpośredni awans - najlepiej z 1 miejsca!!!
Powinniśmy pamietac jaki jaja były w tym roku pomiędzy Szczakowianką i Świtem coś tam jeszcze!!!
Za rok albo za dwa Cracovia w klasie A :))))
Warszawiak spoko, Ibiz mówi o swoim klubie, czyli Szczakowiance. My awansujemy bezpośrednio z I miejsca.
baraż Świt - Szczakowianka to było by niezłe ...
taka powtórka z rozrywki ...
jak dla mnie to może być ...
ale pod warunkiem , że na jednym z dwóch miejsc dających bezpośredni awans do 1 ligi będzie Cracovia ...
Tak, baraż Świt - Garbarnia, jeśli się zdarzy to będzie coś.
Baraż Szczakowianka - Świt jest nie mo0żliwe bo Świt coś tam jeszcze gruchnie z ostatniego miejsca
Wracając jeszcze do sprawy afery barażowej twierdzę, że cos tam jednak musiało być. Wogóle w cała ta sprawie jest tak zagmatwana, że sam Sherlock Holmes miałby kłopoty żeby to rozszyfrować. Non stop pojawiaja się nowe rewelacje w mediach. Dla przypomnienia:
> najpierw bramkarz Świtu Pesković mówi o jakis gosciach z miasta, którzy w zakładach bukmacherskich postawili ogromną kasę i mu grozili postrzeleniem kolan, później wszystkiemu zaprzecza,
> nastepnie Tempo (Przegląd Sportowy) dociera do kasety z nagraniem rozmowy oskarżonych zawodników Świtu i publikuje całe nagranie. Po pewnym czasie okazuje sie, że to nie była ta kaseta, którą uzył PZPN jako dowód w sprawie. Zastanawia mnie skąd zatem wzięła sie ta fałszywa taśma?
> zawodnicy Świtu w udzielonym wywiadzie twierdzą, że Szymański żałował, że w barażu Świt nie trafił na Zagłębie bo sam by sprzedał ten mecz za 1 mln. zł. Ponad to zawodnicy twierdzą, że nie przedstawiono im taśmy z nagraniem jako głównego dowodu w sprawie. Jednak nie zaprzeczyli, że brali udział w takiej rozmowie i dlatego własnie mi sie wydaje, że coś mają na sumieniu. Gdyby np. mi ktoś powiedział, że 2 tyg. temu brałem udział w takiej i takiej rozmowie u soby X i jest ona nagrana, natomiast ja na pewno nie brałbym w niej udziału to nie żądałbym przedstawienia mi tego nagrania tylko od razu zaprzeczyłbym, że brałem udział w takiej dyskusji.
> teraz z kolei prawnicy Szczakowianki twierdzą, że całe nagranie jest fałszem.
Zgadzam się z Wichurą, że Szczakowianka jest kozłem ofiarnym gdyż handel meczami jest u nas na porządku dziennym, a PZPN chciał sie wykazać i podjał taką a nie inna decyzję ośmieszajac się tylko. Jednak prawda jest taka, że relegowana z ligi powinna być rok wczesniej po ewidentnym przekręcie. - 10 pkt uważam za idiotyczną decyzję. Na zachodzie kara sie kluby ujemnymi punktami, ale max kara to -5 pkt. Szkoda, że im nie wzięli -30 i kazali grać.
W Jaworznie chyba zagramy na... czarno:((( Cos takiego mi przyszło do głowy bo Szczakowianka ma podobne barwy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)