Niestety broniłem sie przed tym kilka ładnych lat ale teraz zostałem zmuszony do zrobienia "prawka" :/ Mam pytanie mozecie polecić jakieś dobre Kursy , szkoły jazdy czy tez dobrego instruktora badz tez instruktorke :) odnosnie oplaty za Prawo jazdy cena ma tez dlamnie duze znaczenie.
-
-
Prawo Jazdy
ja też bym chciał :) i żeby było blisko mnie :) Siemaszki/Żabiniec :>
Też muszę zrobić, aż wstyd się przyznawać, że w moim wieku nie mam prawa jazdy hehe ( 90% rówiesników ma )
Romper Stomper buźka, ja też. Żona mnie wozi. Próbowałem jakoś ten wstydliwy fakt kamuflować (Jechałem koło stadionu Górnika Zabrze etc, żona mnie woziła etc kamuflaże stosowałem)
RS chętnie bym z tobą pogadał. Teraz jestem najebany.
Oderka
być w mniejszośći to powód dumy :) w tym wątku na razie też jestm w mniejszości bo akurat prawko mam.
Robiłem w Tarnowie, jeszcze na starych zasadach czyli 20 godzin jazdy a na egzaminie plac(łuk + 2 inne manewry) i miasto.
Co do kursu to moge wam powiedzieć tyle, żeby jeździć regularnie (a nie np raz w tygodniu a potem 2 tygodnie przerwy) bo trzeba nabrać wprawy, jakiegoś tam doświadczenia, wiec jak będziecie szukać szkoły jazdy to patrzcie też na to jak często moglibyście jeździć (ale nie naraz wszystko wyjeździć :P ).
lista szkół w Krakowie:
http://www.studentserwis.eu/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=50&Itemid=77
Ja mam ale wole jak żona mnie zawozi,mam wtedy poczucie że ludzie którzy nas oglądają zadają sobie pytanie.Co on takiego w sobie ma że go taka laska podwozi i to taką bryką.
Ja tez nie mam prawka, ale dawno temu próbowałem je zdobyć.Pamiętam Pana instruktora który witał mnie tymi słowami ".....jak mam z panem jeździc to mnie głowa boli........"
Ja zapisałam sie w LO na prawo jazdy bo było o 200zł taniej dla uczniów, i mi sie odechciało po 1 jezdzie i musiałam sie chować przed instruktorem w szkolnych zakamarkach ...
Ale teraz bym z chęcia zaczeła naukę wiec podpinam się pod tematem :)
Panowie , ja osobiscie polecam szkole w rynku podgorskim/siedzibe ma w jednej lini z pogotowiem , brama obok/ bodaj nazywa sie "szofer", uczeszczalem tam z kumplem i tak nas wyuczyli ze zdalismy oba egzaminy za pierwszym razem, po nas jeszcze dwoch nastepnych kolesi tam uczeszczalo jeden zdal za pierwszym razem a drugi jazde powtarzał ale to jest wyjatkowy lewus w tych sprawach , nawet teraz a 2 lata juz jezdzi.
no a ja jestem w trakcie...;)
Santo na Rusznikarskiej masz kolo przychodni, kilkoro moich znajomych tam robiło, kumpel robi nawet teraz. Podobno gość jest dobry.
no ja własnie też jestem w trakcie =)
to ja jako ten który uczy.
Zapraszam - szkoła jazdy "LIDER" os. Oświecenia
ja mam od 4lat:]
14 postów w tym temacie i tylko 2, 3 osoby poradziły gdzie mozna zrobic :/ dzieki
To ja bym doradzil zebys ni eprzasdzil z oszczednosciami. Jesli nie bedziesz sie czul na 100 proc. pewnie za kółkiem, to lepiej dokupic kilka godzin jazdy niz frajersko oblać. Ja robilem baaardzo dawno, wiec nie mam co polecać.
dec proponuję byś się zastanowił nad swoim rejonem przy którym mieszkasz, bo ciul że przykładowo znajdziesz gdzies taniej ale na końcu miasta, bo i tak w ciul stracisz na bilety.
ja jeździć umiem a chciałbym zrobić wszystko jak najtaniej i jak najszybciej i w miarę legalnie :P
Bardzo dobry jest instruktor Wiktor Grzybowski, ma prywatną szkołę nauki jazdy, koło Ronda Mogilskiego.
mam tel. 411-79-74 a komórka (sprzed paru lat ale chyba aktualna 502-383644).
Polecono mi go kiedyś i nie żałuję. Naprawdę dobrze uczy. Polecałem go kilku osobom i wszyscy byli bardzo zadowoleni.
Oprócz tego, że dobrze przygotowuje do egzaminu, uczy jeździć.
Ceny o ile pamiętam w normie - ani za dużo, ani za mało.
Uważać nalezy na takich ze zbyt niskimi cenami - bo potem okazuje się że trzeba dopłacić za to, za tamto i tak naprawdę wychodzi drożej.
nie polecam Grzybowskiego jeśli to ten z Moniuszki
znam kilku instruktorów i ten był jednym z gorszych
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)