co do zegara jeszcze. Zamiast sie cieszyc i chwalic ,ze klub szanuje kibicow i na ostatnie mecze postawil od dawna wyczekiwany zegar (choc niedokonczony) zamiast czekac do wiosny i zaprezentowac w pelni gotowy to niektorzy narzekaja i.......maja racje. My kibice tak dlugo czekalismy na wielkie Pasy ,ze kazda zmiana na stadionie jest witana wrecz z obsesyjna radoscia. Dlatego apel do klubu. Axe i reszta przedstawiajmy swoje sukcesy z wielka pompa. Wystarczalo dac info po meczu z Belchatowem: Ze wzgledu na naszych wspanialych kibicow przyspieszylismy montaz zegara. Narazie dziala w szkieletowej formie. W pelni oddany bedzie na Trening Noworoczny. I wszyscy skakaliby z radosci do gory!
-
-
Zegar
ot to ...
Wg. mnie ładniejszy był ten stary niebieski zegar, ale lepszy rydz niz nic.
Ja mysle że axe nie potrzebnie sie denerwuje kazdy z nas wszystkich docenia działania wszelkich osob ktore robia cos cokolwiek nawet najmniejsza lub najwieksza rzecz dla Cracovii temat jest wymierzony w firme ktora zrobiła zegar a nie w naszych dzialaczy ktorzy chca jak najlepiej w miare swoich finansowych mozliwosci (bo podejrzewam ze mimo moznego sponsora i tak trzeba sie niezle naglowic zeby cos wykombinowac)
Niech mi ktoś powie, czy ten zegar będzie zabudowany czy nie?
Bo teraz to jakoś tak niespecjalnie wygląda.
zobacz na wpis axe - CZYTAJ DOKŁADNIE!!!!!!!!
A! Sorry. Nie przeczytałem dokładnie. Dzięki!
101 dni później
Witam serdecznie.
My na Polonii również przygotowujemy się do budowy zegara,tablicy świetlnej,telebimu czy wyświetlacza ciekłokrystalicznego jak kto woli.Nasz stary zegar ma wartość antyczną ale już nigdy nie zadziała.
Mam pytanie:z jakiej firmy jest Wasz zegar,jakie firmy były brane pod uwagę przy jego wykonaniu (jakie oferowały swoje usługi)?
Dzięki za wszelkie informacje!
Pozdrawiam.
PS.Wielkie dzięki za wczorajsze Krzeszowice!Było naprawdę super,full ludzi,byłem już 3 rok z rzędu na Cracovia Cup i co roku jest lepiej!Nawet udało nam się 2 razy wygrać:) Pozdrowienia dla wszystkich.
Zegar załatwiał prezes grupy 100 Dariusz Mróz.Z tego co mówił był bardzo tani około 30 tyś zł.Jest bardzo tanii i prosty -wyświetla minutę i przeciwnikow.Lepsze są b.drogie ten na wiśle kosztował 300 tyś a wcale nie żadne cudo.Zadzwoń do nas do klubu to dadzą ci namiary na Darka-on ci wszystkie szczegóły objaśni.
Nasz nie wyswietla przeciwnikow tylko minute i wynik.
planowalismy ze nasz zegar zamknie sie kwota 80 - 100 tyz zl ... heh troche zaczynam byc przerazony kosztami ...
nasza dyskusja jest tutaj: http://polonia.civ.pl/forum/viewtopic.php?t=1325&start=60
Serdecznie Pozdrawiam
wanderer
Firma która go montowała była że Szczecina ale za Chiny nie przypomnę sobie jej nazwy!
Ja słyszałem o cenie 18 000
Służę uprzejmie :-)
[url]http://www.ostar.com.pl/[/url]
a ja tylko Pana Pizzę popieram we wnioskach zgłaszanych...ot tyle
Manfred Netzermann
Może się doczekamy otwarcia drugiej bramy?
Dzięki za adres,z Ostarem kontaktowaliśmy się już wcześniej ale chyba u nich nie podejmiemy bo nie wyglądają za solidnie...Dobre zegary robią w Niemczech,ale koszta...
Pozdro.
PS.Kiedy II część fotek z Krzeszowic?:p
Jak na razie jestem tylko na trzech:(
Ciesz się Piroman. Ja biegałem cały dzień i jestem na dwóch...
A tak, a propo's zegara.
Jest już zabudowany i wygląda co najmniej dobrze!
Mam nadzieję, że w meczu z Pogonią nie zatnie się przy stanie 4:0 jak to było z KSZO.
Heh, ja tam juz wolę, żeby się zawsze zacinał przy piątej bramce, byle miał częste powody do zacinania :))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)