Pamiętajcie: "Kto rasista, ten za Wisłą" hej, hej!!!
-
-
CRACOVIA - POGOŃ 1 : 0
Camron Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Sektor A: 45zł
> Sektor B: 30zł i 25zł
> Sektor C: 20zł
>
Bilety sa zdecydowanie za drogie.
Pisalem juz kiedys, ze w bogatej Bay Area (San Francisco i okolice), gdzie przecietna zarobkow mozna w przyblizeniu okreslic na 3-4 tysiace dolarow miesiecznie, najdrozsze bilety na mecze MLS kosztowaly $ 25. Przecietna frekwencja wynosila ok. 10 tys. ludzi.
Cena 45 zl w Krakowie przy przecietnych zarobkach 2.5 tys. zl (podobno) jest absolutnie za wysoka.
mam niewine pytanie
czy bedzie mozna na mecz wniesc banana?
bo na pewno zgłodnieję po 3 h za kółkiem
(na Arke wniosłem)
W radio mówią że Plastik piękną bramke strzelił.
GOOOOOOOOOL!!!!!
Ale Wam zazdroszczę.
CEACOVIA PANY!!!!!
Tez slucham w radiu i sie ciesze jak cholera z tej bramki:D
na oficjalnej relacja live pisza wolej z 25 metrow stadiony swiata
i ggggggggooooooooooooolllllllllll dla ARECZKI na przerwe w Zabrzu oby tak dalej chlopaki 1-0
Strasznie mala widownia dzisiaj...Pogoda chyba zrobila swoje...
a wiadome ilu jest kibicow Pogoni na stadionie?
dzieki za 3 punkty i dzieki za urodzinowy prezent Kocham Cracovie i kocham ten klub na dobre i na zle szkoda ze nie moglem byc na stadionie
piotrkovii moze ze 150 ? śmieszna ekipa a najgroźniejszy z nich był karzeł który wskoczył na kratę i nie mógł zejść musieli go ściągać
a Cracovia grała bardzo ładnie ! super bronił Cabaj, dobrze grał Giza i piękna bramka Plastika !! BRAWO CRACOVIO
hmmm ... SaNtO chyba widziałem inny mecz ;), Giza grał przeciętnie, brama fakt rewela ale powinno być ze 4-0 a Tomek to zjebał strasznie w 92min :/ szkoda, co do gości aż 150!! kurde to chyba część z nich stała na parkingu :], najważniejsze punkty!
Bardzo ładnie grała Cracovia? DOBRZE grał Giza? o kurwa to ja stadiony pomylilem chyba :D
Giza grał super a Cracovia grała ŚWIETNIE
Santo dobre dobre:)
ja nie wiem co Wy chcecie od tego Gizy wypracował sobie dużo sytuacji miał sporo szans na strzelenie bramki a stadion buczy jak nie strzela w stojących przed nim murzynów tylko szuka lepszej pozycji ! dał 2 super piłeczki tak samo i chyba nie odmówicie mu zaangażowania
Giza grał słabiutko Cracovia grała dobrze ale strasznie nieskutecznie
Ja tam do Gizy nic nie mam tez mnie wkurwiaja okrzyki na niego, ale ... stać Go na znacznie więcej!
i co to miało być te przyśpiewki:
"gdzie jest trybuna Filipiak gdzie jest trybuna"
"ty masz fortune my chcemy tylko trybune"
komuś się ostro lejce poje.bały....że niby felipe ma finansować budowe stadionu ????
przedewszystkim to co on ma do tego ? trybuna miała byc budowana ale nie zrobili jej bo jakieś siostrzyczki się nie zgodziły więc piosenka jedna z głupszych myśle że może kandydować na najgłupsza piosenke sezonu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)