Panowie, darujcie sobie ten wątek i takie wpisy. Wymieniani przez Was piłkarze są piłkarzami Cracovii, dali nam wiele radości przez kilka ostatnich lat i pisanie kogo wyp..... jest mocno poniżej krytyki. To w żaden sposób nie wpłynie na ich dobrą grę w trzech ostatnich spotkaniach - a jest do zdobycia całe 9 punktów /dość realne/, a wtedy nasza pozycja w tabeli bedzie o niebo lepsza. Ocena rundy też się poprawi.
-
-
Komu z zawodników Majewski powinien podziekować za gre?
Po wczorajszym meczu, na którym byłem, nie chce panów z gwiazdką w sercu w Cracovi.
Cabaj!
Ja bym nikomu nie podziękował.
Natomiast szukał bym kogoś na pozycje zajmowane przez panów Skrzyńskiego, Cabaja i Wiśni.
Niestety ale te trio nie zapewni nam niczego więcej niżli dołów I ligi. A i to tylko dlatego, że mamy takich piłkarzy jak Bojarski, Moskała i inni w zależności od formy.
według mnie w meczu z wisłą Wiśniewski zagrał dobrze, moze mi ktos powiedziec o co konkretnie macie takie pretensje? chodzi o poprzednie mecze?
Do Wiśni?? Nic. Do Skrzyńskiego? Wiele
Obrońców rozlicza się z nieudolnej gry w obronie a napastników ?
Bojar i Moskała mieli swoje szanse i co, na nich nikt nie napierdaala .
Skrzyński się zaprzedał
"Skrzyński się zaprzedał" - przecież to chore co piszesz, Skrzyński jest po prostu takim sobie zawodnikiem, błędy popełniał w III, II, i w pierwszej lidze, Białas go posadził na ławie - właśnie za słabą grę. Od takiego Clebera czy Hernaniego dzieli go duża różnica - więc po co pisać głupoty o nie wiadomo czym? Przecież każdy z piłkarzy che wygrywać - ale ostatecznie słabi robią więcej błędów niż lepsi
Pa, pa trzeba powiedzieć: JP Heideman, Karwan, no i Cabaj
PAPAS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bojar i Moskała mieli swoje szanse i co, na nich
> nikt nie napierdaala .
Moskit wykorzystal po asyscie Bojara. A ze nieuznana...
Idotyczny watek znów powraca w swoim kolejnym wcieleniu.
Nie ma tematu pozegnań z kimkolwiek
aż do czasu kiedy Cracovia nie pozyska nowych piłkarzy
a i wtedy Ci nowi musza wygrac rywalizacje na treningach
z tymi chlopakami co teraz graja
Nie ma sensu rozmowa na temat tego co prezentuje jeden czy drugi zawodnik
w oderwaniu od kontekstu
Mamy druzyne ktora jakos sobie radzi na poziomie 1 ligowym.
I warto o tym pamietac
Po jednej, dwóch czy kilku porazkach.
Po słabszym wystepie jednego czy drugiego zawodnika
nie ma sensu znów wracać do takich dyskusji
Majewski napewno zrobi inwentaryzacje składu po rundzie
a i tak wszystko rozbije sie o decyzje zarzadu czytaj Profesora
Bergman napisał :
< Moskit wykorzystal po asyscie Bojara. A ze nieuznana...
Wszyscy zagrali słabo ,są wyjontki np.Cabaj
Odrodzenie "kółka wzajemnej adoracji" w napier..iu!
He, he...
Stary Kibol ma rację, wraca nam forma. He he he...
Polowanie na czarownice rozpoczęte
CRACOVIA PANY!!!!!
Mimo wszystko wypiepszył bym Cabaja ,nawet moja żona stwierdziła że jest beznadziejny.
Cabaj to realne osłabienie w każdym meczu lepiej mieć Karvina na bramce niż Cabaja!!!!!
Wszyscy, którzy otarli się o Reymonta + Cabaj = precz!
ja myślę że trener sam będzie wiedział czy i komu podziękować - tak sobie myślałem że ten puchar ligi to lipa ale jest dobra okazja do pełnego przeglądu kadr - niech trener wystawi piłkarzy z drugiego składu i tych kilku najzdolniejszych juniorów - są 3 mecze w grupie z ekipami z 1ligi - zobaczymy co oni pokażą i czy warto pokładać w nich jakieś nadzieje
Cabaja , Skrzyńśkiego , Banię i JPH ( wogóle się nie rozwija, jeden z setki graczy z Ameryki Południowej nic nie wnoszący do naszej ligi)
Jeżeli kupimy kogoś nowego w następnym okienku transferowym to kolejnymi graczami do odstrzału powinni być : Nowak i Karwan.
Ludzie - opanujcie się. Wiem , że emocje po derbach dają znać, ale nie tędy droga
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)