szkoda tych dziesiątek kamieni lecących w nasza stronę z sektora obok (E), klaskania kibiców Wisły podczas pałowania i gazowania nie skomentuje wraz z ich przyśpiewką "ebać żydów skur***", no bo co tu komentować, ale teskt "hołota" to już lekka hipokryzja.
-
-
WISLA - CRACOVIA
Pozdro dla Kludiego;)
wislakAZORY Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Aż mi żal że tacy biedni jesteście 3-0 3-0
> 3-0 3-0 3-0 3-0 3-0 3-0
Nawet 3:0 nie jest w stanie zmienić mojego pogladu,że kiedyś mając do wyboru zomowsko-ubecki klub Wislę i powszechnie tłamszoną Cracovię ,zostałem kibicem tej drugiej i tym samym dokonałem właściwego wyboru.
Wy zomowskie dupki, przyjdzie jeszcze czas, że przegracie 6:0 z Odrą Wodzisław i 3:0 z Cracovią.
WiślakAzory - a mnie Was żal nie było jak przegraliście jak frajerzy z Anglikami...
CRACOVIA PANY!!!!!
Czego te ludzie nie wymyślą ,za wisła są ,na lepera głosuja , kradną, kiłe roznosza i jak ma byc dobrze w tej Polsce.........................
Jak to jest ,ze gdziekolwiek Cracovia pojedzie to robi bydlo ? A potem jest wielkie halo, ze Was krzywdza niesprawiedliwie ? Smiechu warte. Jesli Cmikiewicz czyms dostal
to mi przykro ale jeszcze bardziej mi przykro z tego jak wygladal sektor E5 po meczu.
W tym czasie kiedy tulaliscie sie po nizszych ligach troche sie polskiej pilce pozmienialo. Nie ma zadym, jest co raz wiecej ludzi, klubu staraja sie unowoczesniac swoje stadiony i tylko gdy przyjedzie Carcovia to przypomina wszystkim jak to wygladalo w latach 90. Czas sie dostoswac. Mam nadzieje ,ze juz nigdy wiecej nasi dzialacze czy jakies kluby kibicowskie nie beda apelowac o wpuszczenie Was na derby. Tak jak sie spodziewalem podzeikowaliscie nam w swoim stylu.
Wiem ,ze z naszej strony tez sa idioci ale u nas jest jakas wola zmian i nie mowimy ,ze cos jest biale jak jest czarne. Wystarczy wejsc u nas na forum gdzie wiekszosc ludzi krytykuje palenia szalikow, a tutaj wiekszosc uwaza ,ze demolowanie sektora gosci bylo ok.
Kemych - a mi zal bylo pilkarzy Arki ... Widac nie do wszystkich te zmiany dochodza Pajacyku
Weszedłem na wasze forum [url]http://www.wislaportal.pl/comment.php?what=news&id=9277[/url] i prawde mówiąc nasze sa bardziej zrównowazone, więc nie gadaj że wy to jacys nadludzie jestescie......
Szybkilopez - przecież Kemych na pewno sie odcina od tego co było na Arce (zapomniał już o tym).
Tak przy okazji czy na ich stadionie nie ma tradycji rzucania w głowę rywala przedmiotami?
Zabawne jest to że Kemychowi bardziej żal krzeselek niż człowieka. Kemych Ty półgłówku - przecież cios w głowę może zabić a krzesełka da się naprawić.
CRACOVIA PANY!!!!!
kemych Napisał(a):
> Jak to jest ,ze gdziekolwiek Cracovia pojedzie to
> robi bydlo ? A potem jest wielkie halo, ze Was
> krzywdza niesprawiedliwie ? Smiechu warte. Jesli
> Cmikiewicz czyms dostal
> to mi przykro ale jeszcze bardziej mi przykro z
> tego jak wygladal sektor E5 po meczu.
> W tym czasie kiedy tulascie sie po nizszych ligach
> troche sie polskiej pilce pozmienialo. Nie ma
> zadym, jest co raz wiecej ludzi, klubu staraja sie
> unowoczesniac swoje stadiony i tylko gdy
> przyjedzie Carcovia to przypomina wszystkim jak to
> wygladalo w latach 90. Czas sie dostoswac. Mam
> nadzieje ,ze juz nigdy wiecej nasi dzialacze czy
> jakies kluby kibicowskie nie beda apelowac o
> wpuszczenie Was na derby. Tak jak sie spodziewalem
> podzeikowaliscie nam w swoim stylu.
> Wiem ,ze z naszej strony tez sa idioci ale u nas
> jest jakas wola zmian i nie mowimy ,ze cos jest
> biale jak jest czarne. Wystarczy wejsc u nas na
> forum gdzie wiekszosc ludzi krytykuje palenia
> szalikow, a tutaj wiekszosc uwaza ,ze demolowanie
> sektora gosci bylo ok.
Przypomnij sobie jak wyglądało wasze uczestnictwo w derbach na naszym stadionie dwa sezony temu.Nas nie było przez parę lat w I lidze ale wy byliście i niczego sie nie nauczyliście.Palenie koszulek skradzionych w napadzie naszemu trenerowi,pobicie piłkarzy na murawie stadionu,rzucanie różnych przedmiotów w zawodników i trenerów.To tak mają wygladać standarty na krajowych boiskach .Juz nie wspomnę o przejawach rasizmu za co UEFA słusznie ukarała wasz klub.Nie bądź śmieszny.Ostatnio Jurczyński poskarzył sie mediom jacy jesteście cacy.
pitolenie jakieś.
CRACOVIA PANY !!!
Sram na wisłe !
Walcie się zomoskie kurwy !!!!!!
:):):)
kemych,
z definicji nie prowadzę bezensownych wymian zdań z takimi jak Ty. Dziś jednak zrobie wyjatek - dla ciebie i dla tych wszystkich innych palantów, ktorym sie wydaje, ze sa prawdziwymi eurpejczykami a wstyd im ze takie matolskie zydki z Cracovii na ich wspaniałych obiektach nadal obciach robia...
otoz europejczyku obsrany - kilka miesiecy temu twoi pobratyncy pobili pilkarzy Arki, pewnikiem przypadkowo i zgodnie z obowiazujacym prawem, skoro klubowi twemu nikt w zwiazku z owym zdarzeniem krzywdy nie zobil...
dzis jakies debilsy albo inne smarksy postanowiły nieco podymic na twoim wlasnym stadionie ale ty tego nie widzisz... spalenie szali Cracoviackich na waszym plocie jest dla ciebie pewnie tez czyms zupelnie normalnym
tak jak prowokacja wykonana przez wasza ochrone - ktorej skutkiem bylo rozpieprzenie kilkunastu krzeselek przez naszych chuliganow
generalnie u was wszysko jest ok jak zwykle - no tak bo wyscie europejczycy a mu hołota zwykła
nic dodac nic ująć!
a mi szkoda zapchlonej wisły że mają takiego palanta i debila jak Mijalovic czy coś tam
idjota jeden prowokator, a zresztą swuj ciągnie do swojego.
Pavele-
nic dodać nic ująć
krótko i na temat
Pavele) nie ich ochronę tylko - "wspólną", bo wielu z tych kolsi, jak popatrzysz dobrze to nas "też ochraniają"
KOTU Napisał(a):
> Pavele) nie ich ochronę tylko - "wspólną", bo
> wielu z tych kolsi, jak popatrzysz dobrze to nas
> "też ochraniają"
>
>
jak bys mogł pls rozwinąc swą myśl - nie ma ty krzty złośliwości - ot o tej porze topie smutek wyniku w alkoholu i zdaje sie nie czeje nalezycie...
Oczywiście teraz nikt w mediach nie zauważy bezsensu (próby:)) wejścia ochrony do środka sektora gości oraz zagazowania wszystkich osób w nim przebywających. Wszyscy skupią się na rozwaleniu krzesełek, które były wyrywane i rzucane w ochroniarzy dopiero w reakcji na próbę zajęcia przez nich dołu sektora przy pomocy pałek i gazu.
IMO za rozwalenie krzesełek powinien beknąć ten co wydał polecenie wejścia Impe(cy)li do środka. Było co najmniej dziesięc lepszych sposobów na zapobiegnięcie dalszemu rozrywaniu siatki, jeśli o to już chodziło, bo z wewnątrz sektora wyglądało to na zwykłą prowokację i demonstrację siły.
Świstak - duży plus za rozpoczęcie dopingu po wejściu białych kasków, widać było że matoły stojące w drugim szeregu miały dużą ochotę postrzelać sobie w ściśnięty sektor. W momencie rozładowało to całą sytuację, ludzie pokazali że mają ich w du.pie i do końca meczu był już spokój. Przypuszczam, że wystarczyłyby 1-2 krzesełka w ich stronę i mielibyśmy co najmniej drugi Staszów.
A kundlom próbującym tu moralizować i nas pouczać, chciałbym podziękować za owację dla waszych kolegów w czasie pałowania i gazowania. Rozumiem, że w ten sposób jednoznacznie zamanifestowaliście wasze przywiązanie do historii i tradycji. Jak to było?? Chuuu...uuuj waaaaaam w duuupeee!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)