wiem, że "inne" mecze tym razem calkowicie się nie liczą, ale...
Widzew-Legia już się zaczął
-
-
Inne mecze XII kolejki
0:1 Roger z karnego (ewidentnego)
Legia strzeliła to i my musimy. tylko my i oni do tej pory zdobywaliśmy w każdym meczu bramkę
jak to, a Areczka sie nie liczy?
Liczy się, zwlaszcza że ŁKS podejmują
typuję że ich ogolą...
Widzew-Legia 0:1 (0:1)
-Roger22' (Rzut karny)
-Czerwon a kartka Junior90'
-Czerwon a kartka Elton90'
osłabiona (?) Legia będzie za tydzień gościć Lecha
Nie jestem rasistą ale ci brazyliańczycy to mnie już wku....ją.Matoły piłkarskie a do awantur czy jazdy po pijaku to piersi.Strasznie się panoszą w tej naszej przecież lidze.Wyp......ić ich i będzie spokój.Przecież nasz JPH jest bardzo ale to bardzo grzeczny a te b.ce z cweLki i z ptakovii gierojują.CHUJE.
Tekst Bronowickiego po meczu z widzewem "NIEWIEM DLACZEGO NAS TU TAK NIE LUBIOM "
A gdzie ich qrwa lubiom ?
4 dni później
Arka od 5 minuty grając w 10 zremisowała z ŁKS 0-0. Miala szanse na wygranie pomimo osłabienia. Na meczu obecnych 15 pasiaków i 4 flagi. Niezla oprava
a Bart na plaży chciał namówić nas na granie w piłke...niestety chętnych było za mało. Większość wolała "umacniać" zgode ;) Pozdrawiam!
Ja bym z nim pograł wtedy, co nie Bart :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)