Dobra, to niech będzie, że to jest moja Sympatia.
A że jest takich sympatyków więcej to mi tylko raźniej.
Tak czy tak chciałbym by mecz w Łodzi odbył się w warunkach pokojowych (nie chodzi mi o temperaturę). O to chyba mogę prosić?
-
-
Jest zgoda z ŁKS-em?
NAWET JEŚLI ZGODY NIE MA TO MUSI BYĆ BO MY BYLIŚMY BĘDZIEMY JESTEŚMY NAJSTARSZYMI KLUBAMI W POLSCE I MUSIMY SIĘ WZAJEMNIE SZANOWAĆ A CO DO LECHA TO WIDZEW MA LEPSZE KONTAKTY TYLKO DLA TEGO ŻE GRAJEWSKI JEST JAKOŚ ZWIĄZANY Z POZNANIEM A TAK OGULNIE TO SLYSZALEM OD WIELU KIBICÓW LECHA ŻE NIC NIE MAJĄ DO ŁKSU I BARDZIEJ LUBIĄ NAS INŻ WIDZEW
ZGODA MUSI BYŚ JEST CRACOVIA & ŁKS
panowei nie wyciagajmy pamietnikow!
zgoda byla i amen
teraz jest Arka i Lech
p.d podobno zawisza b cracovie ma gleboko w.....
podobno Ziutek Maciaszczyk nie ma fiuta tylko szparkę ...
Rob: co Tobie z rana?? Doszła przesyłka od klarosa z tym co On bierze?? :P:P:P
jest nas trzech CRACOVIA- ARKA - LECH !!!!!!!!!!!!!!!
i nie ma żadnej zgody z ŁKS i już jej nie będzie zrozumcie to ludzie
A wogole jak wy sobie wyobrazacie ze bedziemy wspierac ŁKS na meczach razem z ta k u r w a z Wroclawia
Mam szacunek do ŁKS i jestem za paktem o nieagresji ale nic po za tym
Pozdrowienia dla calej TRIADY!!!
ŁKS nie ma zgody ze śląskiem od paru lat ...
a wręcz kosę ...
Starzy mają zgode młodzi niech zrobią UKŁAD i będzie SUPER!!!
Ja powiem tyle... dla mnie ŁKS - Respect... obojętne czy lubicie czy nie... to mówiłem ja jarząbek :)...
Tylko CracoviA ArkA LecH!!!!!
pamietam czasy zgody miedzy nami i Łks-em i w dalszym ciagu darze klub z al.unii sympatia.nie mnie wyrokowac czy jest zgoda czy nie-w kazdym razie to co razem przeszlismy nakazuje szacunek-kazdy to powie Cracovia rzadzi w Krakowie a w Łodzi ŁKS.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIBICÓW CRACOVII, MAM NADZIEJE ŻE TEN MECZ BEDZIE DŁUGO W PAMIĘCI WSZYSTKICH.
JESTEM I BYLEM ZAWSZE KIBICEM ŁKS, MIESZKAM PARĘ LAT W GDYNI I CZĘSTO JESTEM NA MECZACH ARECZKI WRAZ Z MOIMI PRZYJACIÓŁMI GDYNIANINAMI I JEST SUPER. MOZE WYBIERZEMY SIĘ DO LODZI.
a ja już chciałem szal Ełksy kupować:((
zgody z Łksem nie bedzie - byłby to pierwszy krok do rozpadu triady
Ludzie, zakończcie już ten temat......
to mi sie podoba. Lech moze robic co chce, a Cracovia nie, bo sie boi :)
to moze jeszcze zerwac zgode z Korona, bo Lech ma zgode z KSZO i Korony nie lubi? paranoja!
Paranoja to ten temat!!!
Obwarzanek-daj se na wstrzymanie. Ja ŁKS szanuję i już. Brajt 100% racji.
KONIEC TEMATU !!!!
stary kibol; i nie tylko Ty szanujesz ŁKS ja równiesz i wielu innych naszych kibiców,jadę do łodzi z nastawieniem zobaczenia dobrego widowiska i wspaniałej atmosfery na trybunach.
Pozdrawiam KSC1906
czytam niektore posty i smiac sie chce wystarczy ze jeden malolat albo net hools pisze ze TRIADA sie sypie!!!!Panowie wiecie dobrze ze nie macie sily GLOSU jak MY mlodzi wiec Kurw...przestancie piiiii..;)i zjawcie sie w Lodzi a te sprawy zostawcie kompetentnymp;)))) ludziom!!!WLADCOW POLSKI YRZECH PASY ARKA LECH!!!!pozdro.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)