bo coś słyszałem na meczu ale może mi się wydawało :D
-
-
Jest zgoda z ŁKS-em?
zacytuję siebie z innego tematu ;) :
to Łysy mówił, że niebawem wyjazd do Łodzi, że była zgoda, i że ŁKS chce znowu zgody, i żeby przynajmniej na siebie nie śpiewać na meczu (podkreślam, że to słowa Łysego)
no i się zrobiła sielanka i ktoś tam rzucił hasło...
a ogólnie to nic nie mam przeciwko ŁKSowi
Mam szalik zgody z ŁKS i zamierzam zabrać go do Łodzi. Jestem za ale nie mnie o tym decydować. Kiedyś była wielka przyjaźń.
Dla mnie ta przyjaźń jest nadal!
Ja osobiscie lubie ŁKS i jestem dalej za zgodą i ta zgoda chyba jest dalej
To może głosowanie? Wiem, że to nie my decydujemy o tych sprawach zagranicznych, ale niech się przynajmniej "minister" zorientuje, jaki jest głos "Narodu".
Ile wobec tego jest za zgodą, ilu za paktem o nieagresji, ilu za kosą.
klaros:
1 głos za zgodą!
1 głos za paktem...
[img]http://www.szymciu.republika.pl/amalk.jpg[/img]
Ja bardzo lubie ŁKS :)!!!
klaros ...
przyjacielu i bracie w pasiastej wierze ...
wyluzuj ...
nie my o tym decydujemy ...
głosowania do niczego nie są potrzebne ...
z eŁKSą szanujemy i lubimy się nawzajem ...
oni mają swoje zgody my swoje i niestety poza Tychami ( pozdro ) nie są "kompatybilne" ...
a czy będzie zgoda czy oficjalny układ zadecydują po obu stronach ci dla których wrażenia nie kończą się na boisku ...
p.s.
my "netowi napinacze" zgodę już dawno na kibolu zrobiliśmy ...
:-)
ŁKS & CRACOVIA
Ja tam na meczyku widziałem oburzenie wielu ludzi po słowach ŁYSEGO a co do "paktu o nie agresji" to wydaje mi się że taki jest w chwili obecnej
wyluzowałem...
:)))))))))
Zdaje mi się że Lech nie zbyt lubi ŁKS ale moge się mylić.
ŁKS ma fajne kolorki :)
Lech niestety ma jakies skłonnosci ruchowo widzewowe a zresztą ja sie nie znam :P
Zgoda fajna by była z wami ,ciekawe ile znami wygracie w łodzi podzisiejszym meczu stawiam na 0-5 dla was albo i wiecej.
TYLKO ALC - to tyle!
Dziś w kolejce do kasy stał gość w szaliku ŁKS
Dla mnie ŁKS zawsze był przyjacielem!!!!!
A swego czasu mając wybór pomiędzy nami a gts wybrali nas (kiedyś ŁKS miał zgodę z .. ..... w bardzo zamierzchłych czasach).
Coś było dziś śpewane o ŁKS...wiecie co to była za piosenka?
PIOSENKA BYŁA TAKA:
ŁKS tez ŁKS tez
przyjacielem CRACOVII jest
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)