w tamtym roku było w pasach, alo alo pobudka
-
-
!! Wisła Kraków - Cracovia !!
24h...
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ktoś wie, w jakich strojach wystąpimy? Może
> wreszcie dadzą nam zagrać w pasach?
Widzę, że szajba przdmeczowa działa, bo uciekły Ci dwie ostatnie Święte Wojny ;)
na stresa proponuje PRO EVO 5
PAPAS Napisał(a):
> na stresa proponuje PRO EVO 5
PES 5 to mnie dopiero stresuje...
premiera 6 podobno opóźniona :(
Wygramy 2 : 0 .dziadów z Wisły pokonamy.Mamy szybkich lepszych napastników w osobach Bojarskiego i Moskały i myślę ,że właśnie oni coś strzelą, a gdyby tak Wiśnia jeszcze strzelił to by było cudownie.
Kto Tak Pięknie GRA TO CRACOVIA CRACIVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA!!
Aston1906 Napisał:
> Widzę, że szajba przdmeczowa działa, bo
> uciekły Ci dwie ostatnie Święte Wojny
Nie uciekły, ostatnio graliśmy u nas, więc nic dziwnego, że w pasach. Przedostatnio, w listopadzie 2005, "na wyjeździe" w pasach, ale jak sięgniesz pamięcią do sezonu 2004/05, to graliśmy "na wyjeździe" w błękicie. Natomiast z tym "wreszcie", to mi chodziło o ten sezon i nasze gustowne, wyjazdowe, "żałobne" stroje.
Edit- żeby mi ktoś nie zarzucił szajby: tak, wiem, że w tym sezonie graliśmy w pasach na wyjeździe z Lechem i Zagłębiem.
Panie mecenasie, zamotał się PAn, ale będzie to PAnu wybaczone, jak po wygranych derbach uszyjne mi Pan wdzianko projektu Kajaka :P
Jak wygramy, to uszyję, co zechcesz. Inna kwestia, czy to się będzie nadawało do chodzenia. :p
ciekawe czy gra Piotrka Gizy w ostanim meczu z Koroną to była zasłona dymna? miejmy nadzieję, że tak, bo z tak słabym Gizmo i bez Baranka będziemy mieli prze.ebane.
błagam: WYGRAJMY!!!!!!!! (remis bramkowy biorę w ciemno)
Heh, caly tydzien sie tym meczem denerwowalem...
A dzisiaj rano wstalem z okropnym kacem i pieknym, optymistycznym przeczuciem, ze bedzie dobrze.
Bez wzgledu na to, ile razy zawodzila mnie moja intuicja, mam zamiar sie trzymac tego optymistycznego przekonania. TODAY IS THAT GREAT DAY.
Dość gadania, zaczynamy akcję Derby.
CRACOVIA PANY!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)