To bendzie historyczne zwycinstwo CRACOVI na rejmonta.Drużyna jest na fali, dobry nowy trener czeg chcieć wiencej przed takim meczem.
Już widze te nagłuwki w gazetach \5lat panowania wisły na rejmonta i nagle BUM !
wisła 1-2 CRACOVIA
-
-
!! Wisła Kraków - Cracovia !!
:-/
PAPAS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To bendzie historyczne zwycinstwo CRACOVI na
> rejmonta.Drużyna jest na fali, dobry nowy trener
> czeg chcieć wiencej przed takim meczem.
Czego ?? Ja bym tam k...a chciał być !!!! A przynajmniej jak nie ja to te 750 pasiaków.
I nie ważny jest wynik.
A ja bym chciał gwiazdke z nieba.
Wisła zawsze bendzie brudna i śmierdzonca !
jak coś to śmierdząca.
Pięknie by było wygrać z Wisłą .trzeci mecz pod wodzą Majewskiego i trzecia wygrana.Wcale Wisła nie jest taka mocna jest do ogrania szczególnie ,przy tak mądrej grze jak z Kolporterem.Wierzę ,że wygramy 2:1.Wtedy dystans do czołówki bardzo by się zmniejszył i byłaby szansa na dobre miejsce w tabeli na koniec tej rundy.
Kto Tak pięknie gra jak nie CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marcin_ksc Napisał(a):
> jak coś to śmierdząca.
i będzie jak już coś :P
ale to wszystko jest nieważne bo i tak wygramy 0-2 będzie i dwie brameczki Gizy
Dziś bardzo dobry mecz rozegrało Zagłębie, i mam nadzieje że pokazało naszym piłkarzą że nie taki diabeł straszny. Gdyby nie Dolha ty by im kilka bramek wpadło.
Ortografie kochamy - wISLE w du pie mamy!;-)
Nomen omen
-Po pierwsze*
po prostu 0:1 GIZA i wszystko jasne!
Fajnie sie sklada ze gramy z liderem
i bardzo dobrze ze maja tyle spotkan bez porazki
Jak wygramy to trudno bedzie "zaszczekac" wymowe tego wydarzenia.
Nie bedzie mozan zwalic na Dynamo Valerenge czy inny szok po Blackburn.
Maja tydzien czasu, swoj stadion...
Trzeba ich tylko puknąć :-)
Wisła rzeko derby niedaleko!
i pukniemy!
wygramy wygramy wygramy UB pokonamy.
Ja dziś zapytałam Darka Szpakowskiego kto wygra "Stuletnia Wojne" powiedział że może być cieżko dla Pasiakow i faworytem jest wisla i chodz dla niego najwazniejsze jest zeby byl dobry mecz w sobotnie popoludnie to bedzie trzymal kciuki:))
Zula Napisał(a):
> Ja dziś zapytałam Darka Szpakowskiego kto wygra
> "Stuletnia Wojne" powiedział że może być
> cieżko dla Pasiakow i faworytem jest wisla i
> chodz dla niego najwazniejsze jest zeby byl dobry
> mecz w sobotnie popoludnie to bedzie trzymal
> kciuki)
Masz znajomych.Ja to Go mam dość z fify ale niech zarzuci grzywke na łysinke i wtedy trzyma kciuki...............................................oczywiście za Pasy
Już trzeci raz tej jesieni gramy z liderem. Najpierw w pierwszej kolejce z Legią (która była liderem na zakończenie zeszłego sezonu, potem z Bełchatowem, a teraz z Gwardią. Wszystkie mecze z liderami na wyjazdach.
a więc do trzech razy sztuka? ;)
Zawsze bierzemy rozjuszonego byka za rogi. Taka pasiasta dola ;)
sędzia nas w obydwu meczach przekręcił
Bełt to wiadomo
a w przypadku Legii brak czerwonej kartki dla Hugo (potem strzelił bramkę, no i wątpliwości czy nie było karnego na Szwajdychu...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)