Jest coraz gorzej z tym czasem:)
-
-
Kto ma źle nastawiony zegarek?
moze kazdy post powinien byc przez autora opatrzony dokladna godzina wyslania:-))
p.s.wysylam 22 lutego o 9.00:-))
22 luty 2007 rok
godzina 12.18
w Krakowie śnieg
juz jest ok
7 dni później
i znowu zdaje sie nie jest ok...
...
Jest godzina 16:14 w Krakowie.
....a teraz 17-40 w Dublinie
Dublin to chyba gdzieś koło Puław.
hamer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> i znowu zdaje sie nie jest ok...
jest cholernie daleko od ok
teraz ok
Geos juz mnie nudzisz tymi Pulawami,powtarzasz sie kolejny raz
25 dni później
siemka \Panowie&Panie klikam z lajbrary hehe... tak ja mialem zle nastawiony zegarek, i zamiast na 10 bylem w tyrze na 9. tak wogule to pozdrawiam wszystkich , TeDe naprawde dzieki za polecenie ksiazki , cos a`la pan Tadziu oczywiscie dla mnie jak znalazl na obczyznie, zostala mi 1h12`` korzystania z neta takze sie streszczam... pracuje w marriocie w manchesterze jako kucharz ( zapier... taki ze ja pier....) plan minimum, posiedziec troche i wracac , inwestujác kase w swoje wyksztalcenie, nie mam zamiaru siedziec w garach do konca zycia.
info dla fanuw gandzi , JEST i to bardzo dobra i za 10 funcioruw mozna lewitowac dwa dni, dobra koncze bo chcialem posmigac po jakijs wiadomosciach , co tam lepper nowego odpierdo..lil etc. pozdro wszystkim 3majcie sie i do zobaczenia, 22.V holiday 15 dni JUPIIIIIIIIIIIIIii
LA VIDA ES SUENO
pozdro Pokus, zaklejaj wyspy pasiastymi vlepeczkami :)
25 dni później
i znów cos się stało
napisałem o 22.32
Czy nie można by na Cracovii umieścić zegara, który by pokazywał czas miejscowy południka przechodzącego przez środek stadionu?
Geoś.. bądź konsekwenty do końca... skoro jesteśmy "klubem zydowkim", to ...
dzisiaj nie jest 27 kwietnia 2007 roku, tylko:
9 lyyar 5767....
jak się mówi "A", to trzeba powiedzieć "B"
:):):):)
Ile razy mam powtarzać, że ja nie twierdzę, że Cracovia była/jest/będzie klubem żydowskim, a tylko, że była przychylnie nastawiona do Żydów w przeciwieństwie do antysemicko-nacjonalistyczno-komunistycznej Sąsiadki. Jeżeli komuś się ten fakt nie podoba, to znaczy, że nie podoba mu się historia Cracovii. Z faktami dżentelmeni nie dysqtują.
BTW Czy ktos dysponuje rankingiem poziomu zażydzenia czołowych przedwojennych klubów piłkarskich w Polsce. Była by to lektura dość interesująca.
412 dni później
w samo południe piszę
dziwić się, że ktoś wcześniej z roboty wychodzi :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)