Oni ,zawsze graja na Maxsa ! :)
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
O godzinie 19:15 zawodnicy Comarch Cracovii rozegrają pierwsze spotkanie w towarzyskim turnieju Dolcer Cup. W zawodach weźmie udział 24 hokeistów.
Na Węgrzech mistrzowie Polski będą musieli sobie poradzić bez Milana Kostourka, który leczy uraz barku.
Skład Comarch Cracovii:
1. Rafał Radziszewski
2. Mateusz Kulig
3. Daniel Laszkiewicz
4. Damian Słaboń
5. Michał Piotrowski
6. Sebastian Witowski
7. Petr Dvorak
8. Adrian Kowalówka
9. Sebastian Kowalówka
10. Patryk Noworyta
11. Jarosław Kłys
12. Aron Chmielewski
13. Artur Zieliński
14. Tomasz Cieślicki
15. Łukasz Sznotala
16. Bartosz Dąbkowski
17. Josef Fojtik
18. Łukasz Rutkowski
19. Jakub Jaskólki
20. Filip Pasta
21. Daniel Galant
22. Michal Zvatora
23. Daniel Kohanchuk
24. Jeffrey Kohanchuk
KK
info z oficjalnej
News poprawiony, Fojtik został usunięty z listy.
Już usunęli z listy Fojtika:
http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/sklad_comarch_cracovii_na_turniej_dolcer_cup
Ciekawe kto to te ostatnie trzy nazwiska ?
Dwaj ostatni to kanadyjscy bracia z polskimi korzeniami. Niestety, są to amatorzy (choć i tak mogą okazać się lepsi od niektórych polskich zawodowców ;) ).
Zatora to taki młody Czech chyba też na testach bo [url=http://www.eliteprospects.com/player.php?player=101157]tu >KLIK<[/url] jest napisane że 2013/2014 AZ Havirov
http://dabdocler.hu/online/
Tego komentatora Węgierskiego przyjemniej sie słucha niż Iwana czy Szpakowskiego!
Tylko ze nic z tego nie wiadomo ,jak na razie wiem ze po golu mamy z bratanjami z tego co widziałem :)!!!
Po pierwszej tercji przegrywamy 3-1
Z tego co zdążyłem zauważyć w transmisji zanim wyłączyli, to skończyło się 3:1 dla Węgrów.
Przegraliśmy 3-1 no i cóż... widać kogo brakuje.
Wiem ze to tylko sparing ,trzeci w którym strzelamy znowu jedną bramkę w hokeju to za mało na pewno !!
Jak dla mnie brak typowych snajperów po stracie trzech najlepszych zawodników w punktacji kanadyjskiej z ubiegłego sezonu (L.Laszkiewicza--1 ,Valczaka-3 i Fojtika -7) tu mamy olbrzymie ,widoczne straty
Po pierwszej tercji 0:0 z ŠHK 37 Piešťany.
edit: Chmielewski 1:0 ;)
nie jest źle, to 3 zespół zeszłorocznego p-o słowackiej extraligi, 4 po zasadniczym, z mistrzem przegrali półfinał 3-4, w tym razy kończyło się w karnych, prawdę mówiąc obawiałem się, że będzie gładko od początku...
W regulaminowym czasie gry mecz ostatecznie wynik to 1:1, ale w karnych przegraliśmy ;(
Aron popisał się ładnym dla oka karnym.
btw. Z jednej strony chciałbym by wygrali, ale z drugiej musimy pokazać że jesteśmy słabi i bez wzmocnień się nie obejdzie.
w piłce można strzelić jedną bramkę i wynik przypilnować w hokeju to raczej nie mozliwe ,potrzebne nam ,,strzelby ''
zawodników do gry już raczej mamy ,ale ze snajperami cienko !!
Trwa pierwsza tercja, na razie remisujemy 1:1 z Bietigheim Steelers .
edit:Już 1:5 przegrywamy, a została jeszcze ostatnia tercja...
Jaki wynik końcowy?
Przegraliśmy 3:7.
Ja wiem, że to tylko turniej towarzyski, ale wnioski nasuwają się same.
agent44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przegraliśmy 3:7.
> Ja wiem, że to tylko turniej towarzyski, [b]ale
> wnioski nasuwają się same[/b].
Przyzwyczajac sie do seryjnego dostawania wpie rdolu w buraczanej ojczystej lidze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)