A Leszek dyplomatą to chyba nie zostanie. Zamiast wymądrzać się do kamery, niech lepiej ciągnie tą drużynę ile sił w płucach.
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
1 Leszek Laszkiewicz (Comarch Cracovia) mecze 32 punkty 71 bramki37 asysty 34
Chyba bardziej juz nie da sie tego wózka ciągnąc . Dziwie sie Filipiakowi ze dopuścił do takiej sytuacji w sekcji. Nikt nie mówi zeby robił tyle transferów jak Sanok ,ale można było wzmocnić odpowiednio drużynę ,a nie osłabić i myśleć jakos to bedzie.
Sterby - trafiłeś kulą w płot. Akurat Leszek zAWsze zostawia serce na lodzie i ciągnie ten wózek od kilku lat.
zresztą powiedział to co widać. Jest na tyle doświadczonym zawodnikiem że widzi gdzie leży problem.
Poza pierwszą piątką (bez Wajdy) to my gramy hurdu burdu świnia w mieście.
Mysle ze, akurat Leszek dobrze zrobil i nie bal sie powiedziec glosno, jak to wszystko wyglada ! i moze to w koncu dotrze do Profesora ze, minimalizmem daleko nie dojedziemy !!
Ok. powiedział prawdę ale z tym 3/4 to troche przegiął - oceniając bądź co bądź swoich kolegów. Mógł to ując ogledniej.
Do konca sezonu jeszcze troszke. Nie jest najgorzej bo wydaje się, że unikniemy nerwowej walki o czwórke co jeszcze nie tak dawno wcale nie było pewne. PO to otwarcie nowej karty. A tutaj już cała masa wypowiedzi jaki Sanok silny, nie do pokonania itd. To jakiś rodzaj asekuranctwa?
W innych drużynach tego nie słychać.
Ja się cieszę, że liga sie wyrównała bo wolę oglądać mecze walki z niepwenym wynikiem do końca niż wygrane 18:1 (chociaż są bardzo miłe).
Przepraszam ale kolego marcin_ksc co masz do Wajdy
diesel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przepraszam ale kolego marcin_ksc co masz do
> Wajdy
Wszyscy mamy za ostatni z Sanokiem ! Czytaj wszystkie watki ze zrozumieniem, pozniej nie bedziesz mial klopotow ze zrozumieniem !
Czy to mialo byc smieszne Ja rozumiem chyba wy nie wiecie co piszecie
Wajda w tym sezonie słabiutko i to bardzo !!!wszyscy widzimy nie tylko Marcin.
no i ok. moze pojdzie do innego klubu
ja akurat wiem o czym pisze...
diesel - nic do Patryka nie mam. Po prostu oceniam poziom sportowy.
Mam nadzieje ,ze jak Radomir ogarnie piłkę w klubie to czym prędzej zajmie się hokejem! Wiem ze łatwo sie pisze/mówi ,ale nie można dopuścić do sytuacji jak rok temu, czy też zwlekać z podpisywaniem kontraktów na ostatnią chwilę. Mam nadzieje ze jesli już jakieś rozmowy kontratowe w Polsce nie sa jeszcze prowadzone z potencjalnymi nowymi grajkami , to już za pare tyg takie będa. Jesli prześpią w klubie ten czas to znów będzie tak jak w tym sezonie ,albo i nawet gorzej...
W hokeju musimy miec drugiego Radomira !!
Tak naprawdę powinna być do tego dedykowana osoba w Zarządzie, albo jakiś pełnomocnik współpracujący z Zarządem, Radomir wiele ponad poprawę w zakresie przedłużania kontraktów nie zrobi bo tutaj akurat znajomość środowiska i rynku to jest 80% sukcesu. Po cichu liczę, że rok, dwa (trzy?) Daniel się tym zajmie, to jest moim zdaniem zadanie wprost stworzone dla niego, ewentualnie Dulek, albo Witos, ale tu nie mam już przemyśleń jak oni by się do tego nadawali.
8 dni później
Na hokej.net w zapowiedzi kolejki pojawiła się taka oto informacja:
[quote=hokej.net]
Oprócz Immonena trener Rohaczek nie będzie mógł skorzystać z Nicka Sucharskiego i [b][u]Macieja Postka, który rozwiązał kontrakt z Pasami[/u][/b]. W składzie znajdzie się za to Paweł Kosidło.
[/quote]
Niestety, wynalazki nie zawsze się sprawdzają.
Niczym się chłopak nie wykazał, ale szkoda, mógł dostać szansę przygotować się z drużyną do następnego sezonu i może coś by z tego było... Inna sprawa, że nie wiemy, a może sprawa ma jakieś drugie dno?
Przy obecnej polityce informacyjnej naszego klubu (zwłaszcza nt sekcji hokejowej) to My wiemy jedno wielkie nic.
Tylko wiesz Agent, jak takie sprawy mają jakieś inne tło (problemy personalne, wychowawcze, etc. - dla jasności, nie mówię że ma, ani że ta akurat, piszę jeśli takie-podobne sprawy mają, a czasem miewają) to ono nigdy nie jest upubliczniane. Pozostaje zaufać Rudkowi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)