Każdy zawodnik który ma pojęcie o grze jak jest w dobrej piatce ,a zawodnicy się znaja i rozumieją to wszystkim gra super wychodzi.
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
Kiedy będzie wiadomo jaki będziemy mieć budżet hokejowy na sezon 2011\12 skoro jutro zaczynamy sezon to juz chyba powinno być coś wiadomo na ten temat ?I Jesli na przykład prof Filipiak z jakiś względów chce zmiejszyć ten budżet,TO POWINIEN TO POWIEDZIEĆ OFICJALNIE ,i n.p pozwolić wejść innym sponsorom .
Słowa klucz z Twojej wypowiedzi to niestety [i]powinno[/i] oraz [i]powinien[/i]...
Trochę to dziwne najpierw szybkie i świetne transfery z Najlepszymi,, szpecami ''od hokeja (Trener Rochaczek ,Radzik -3 lata L.Laszkiewicz -2 lata i inni ) puzniej w miarę łatwe oddawanie kadrowiczów do głównej konkurencji w walce o medale
Tu trza skończyć jakieś specjalistyczne studia by to zrozumieć :P
Rev
To jest proste...Te nazwiska gwarantują nam miejsce w czołówce, stąd tak szybkie podpisanie z nimi. A teraz czekamy na to co zrobią piłkarze i w zależności od tego będziemy szukać zawodników.
To nie były szybkie kontrakty tylko tym zawodnikom kontrakty skończyły,się w lutym lub marcu kiedy jeszcze wszyscy byli w pracy,bo potem poszli na urlop i do tej pory jeszcze "urlopują"
Panowie cos czuje ze to nie koniec, uciekania zawodnikow z Cracovi.Trzeba w koncu zawodnikow szanowac a nie olewac.Szaro bedzie w tym sezonie
Kończy się sezon i wszystko wymiera na lodowisku ,zawodnikom ,ktorym pokończyły się kontrakty nie wiedzą co robic nikt się nimi z naszego klubu nie interesuje,Interesuja sie za to wszyscy inni,więc jak dostaja dobra ofertę to odchodzą-czując sie jak piate kolo u wozu w Cracovii.
Cracovia umiera, a zawodnicy biedaki którym sie kontrakty pokończyły nie wiedzą co z sobą zrobić normalnie dramat !
Panowie skończcie pitolić aż takim pesymistą to ja nie jestem...
rafalo co masz na myśli że trzeba zawodników szanować a nie olewać ? nie spełnianie finansowych oczekiwań każdego zawodnika chyba nie jest olewaniem, i klub i zawodnik mają jakiś wybór...
Z tym szacunkiem bywa różnie w Cracovii, ale niesamowitym szacunkiem do zawodników jest to że Cracovia płaci co miesiąc pensje i to przez cały rok na okrągło i terminowo, ( nie wiem czy wiesz ale to w polskim hokeju jest rzadkość) jak jeszcze wypłaci premię za Mistrza wszystkim którym sie to należy to ja nie rozumiem gdzie tu jest olewanie zawodników.
Aha czasem zawodnicy zleją klub i za te pensje płacone terminowo czasem odstawiają taką kalarepę że hej... ot wspólczesny sport zawodowy
A swoją drogą to nawet wobec spadku piłkarzy nie chce mi sie wierzyć aby Profesor olał jedyny sport w którym ma sukcesy !
Może tylko będzie budżet przykrojony, znowu 14 na treningu w lecie a potem albo się Rudolfowi uda albo nie...
"Z tym szacunkiem bywa różnie w Cracovii, ale Cracovia płaci co miesiąc pensje i to przez cały rok na okrągło i terminowo, ( nie wiem czy wiesz ale to w polskim hokeju jest rzadkość)-"-napisał Klekot.To dlaczego b. dobrzy i cenieni zawodnicy z tak wspaniałego klubu odchodzą???
Bo są pazerni na pieniądze?
Bo kilka stówek robi im różnicę?
Inne kluby też się poprawiją finansowo i czas kiedy między nami a resztą była duża różnica kończy się.To zresztą dobrze dla całej ligi i hokeja. Plus niepewność przyszłego sezonu- uzależnienie budżetu od skórokopów też robi swoje.
W długiej perspektywie należy myśleć o pracy z młodzieżą.
sterby Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bo są pazerni na pieniądze?
> Bo kilka stówek robi im różnicę?
Nie widzę w tym pazerności jak niby na pieniądze trzeba czekać kilka miesiecy i jeszcze nie być pewnym czy się je napewno dostanie ! ! ! A w ogóle Ty jak bys za ta samą robotę mógł zrobić pare stówek więcej to co byś zrobił ??? Z Twojej wypowiedzi wnioskuję że zostałbys w starej robocie i za cholerę nie chcialbys wiecej pieniędzy !!!
A pytajniki były???
Były!!!
To tylko subiektywne przypuszczenie, poparte co najwyżej casusem Kowalówki.
A skąd wiadomo, że hokeiści muszą czekać na pieniądze, żalili się gdzieś?
Na głównej artykuł o tym, że hokeiści wznowili treningi. Ale żeby tak choć napisali ilu i kto konkretnie treningi zaczął, to ni za bardzo....
Standard :)
jakieś konkrety, ktoś coś wie?
Byl napewno Kozak i Karcz bo ich widzialem
galop Napisał(a):
> Byl napewno Kozak i Karcz bo ich widzialem
no to jestem coraz bardziej spokojny
Islander Napisał(a):
> galop Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Byl napewno Kozak i Karcz bo ich widzialem
>
> no to jestem coraz bardziej spokojny
Dla mnie post roku :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)