Oczywiście jesli bym był na miejscu prof.Filipiaka to chciałbym by druzyna która nas ,będzie reprezentować w europie miała optymalne i dobre warunki by pokazać się i nie przyniesć ujmy czy to klubowi czy firmie ,więc jesli moze nie Majkowski czy Witecki to ktoś odpowiedni powinien jeszcze przyjść(jest jeszcze jedno wolne miejsce dla zagranicznego) .Prof.Filipiak chyba jest swiadomy ze zawodnicy Cracovii mogą mu zrobić troche pozytywnej reklamy na arenach nie tylko polskich ,ale i europejskich jak w ubiegłym sezonie w Pucharze Kontynentalnym w Krakowie czy nawet w Lipawie
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
Kontynuować kanadyjski kierunek profesorze.
D.J.Cat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kontynuować kanadyjski kierunek profesorze.
Dobrze powiedziane.
Trzeba się wzmocnić przed PK.
Czy ktoś wie co się dzieje ze Sznotalą?
Czemu nie ma go nawet na ławce?
qsss Napisał(a):
> Czy ktoś wie co się dzieje ze Sznotalą?
> Czemu nie ma go nawet na ławce?
Tylko się domyślam ze Sznotala to najmłodszy zawodnik w kadrze więć ,raczej zbytnio nie pogra na razie ??
jak myślicie czy ten zawodnik http://www.hokej.net/pl/news,artykul,5,24782,bartlomiej-wrobel-zakonczyl-kariere-hokejowa.html pasowałby do Cracovii????
Nam przydałby się Zatko który ponoć ma trafić do Unii.
wywiad z Grześkiem Pasiutem na oficjalnej.
tomek1906 Napisał(a):
> Co do Drzewka to już sam nie wiem czy znowu jest
> o co ewentualnie robić dramat? Z tego sezonu
> pamiętam go przede wszystkim z nagminnych,
> głupio łapanych kar i to w ważnych momentach
> meczu, szaleńczych zrywów na pełnej szybkości
> z których nic nie wynikało i zasłaniania twarzy
> przy każdej praktycznie sytuacji kontaktowej. jak
> dla mnie bardziej pod publiczkę niż skutecznie i
> z korzyścią dla drużyny.Nawet takie komentarze
> często słyszałem na środkowej części
> trybuny.(20.05.2010)
No i Canok podziękował Drzewieckiemu, jak oświadczyli zdecydowanie więcej się po nim spodziewali, nie bez satysfakcji , .. a nie pisałem?
Jak dla mnie "Drzewko" to dobry zawodnik koło 30 pkt. średnio w sezonie dużo widzi podaje (może trochę za dużo mógłby więcej decydować się na strzał) i słyszałem, że jest możliwy jego powrót do nas. Jak mówi Leszek L, bardzo by się przydał tyle w temacie. Pozdro
Jeśli chodzi o Drzewieckiego to ok !!,ale chyba mamy w drużynie ważniejsze potrzeby
1 .Bramkarz
2.Solidny obrońca
3 Napastnik (n.p. Drzewiecki )
Dla mnie na teraz jest najważniejszą sprawa 2-3 bramkarza jest Radzik ,jest Kulig ,ALE MUSI CHYBA BYĆ JESZCZE JEDEN GOLKIPER???gdyby była Cracovii II to nie byloby sprawy !!!!Teraz wystarczy ze Radzik czy nawet Kulig będzie miał grypę czy kontuzje i kto będzie bronił???
*REVENATOR* Napisał(a):
> Jeśli chodzi o Drzewieckiego to ok !!,ale chyba
> mamy w drużynie ważniejsze potrzeby
> 1 .Bramkarz
> 2.Solidny obrońca
> 3 Napastnik (n.p. Drzewiecki )
> Dla mnie na teraz jest najważniejszą sprawa 2-3
> bramkarza jest Radzik ,jest Kulig ,ALE MUSI CHYBA
> BYĆ JESZCZE JEDEN GOLKIPER???gdyby była Cracovii
> II to nie byloby sprawy !!!!Teraz wystarczy ze
> Radzik czy nawet Kulig będzie miał grypę czy
> kontuzje i kto będzie bronił???
Jak to kto? Przesympatyczny, przeuniwersalny, przepasiak - Sebastian
Drzewiecki chce do Nas wrocic , wkoncu z tABISZEM sa na Ty wiec jest jakas szansa- informacja z bardzo wiarygodnego zrodla .
Też potwierdzam to info i faktycznie jest prawdziwe. Pytanie tylko co na to Rohacek i Pan Prezes gdyż jak wszyscy wiemy ostatnimi czasy nie najlepiej układało się między Prezesem a drzewkiem ...
Jak są środki na kontrakt i trener go "widzi" to czemu nie...ale za symboliczne może nie "pińcet" ale ze dwieście złotych mniej niż miał ...aby dla innych była nauczka za takie zachowanie.
Będzie chciał więcej zarobić to niech w premiach za majstra odegra:)
ps: nie chodzi mi o odejście/miał zgodę/ ale o numer z dwoma kontraktami za maj....co nas mało do bojkotu PZHL-u nie doprowadziło.
Tak sobie myślę, że może i dobrze byłoby ten cały leśny dwór zbojkotować. Już nawet nie mam siły wypowiadać się na ich temat bo wszyscy dobrze wiemy o co chodzi. Oby drzewo dostał szansę i w końcu się mógł wykazać a co do nauczki to prawda. Myślę, że takiej to nigdy w życiu nie dostał ...
Niech wraca do Stoczni tam by sie przydał a u nas potrzebny jest ale solidny obrońca.
TAK JEST OBROŃCY SOLIDNEGO NAM TRZEBA -Rohaczek to chyba wie.
mam nadzieje, ze jedno nie wyklucza drugiego. Filip czekamy... przydasz się!
W Naprzodzie Janów nie ma już "polskiego"obrońcy Miroslava Zatki, który trenuje w Unii Oświęcim, ale do oficjalnego przejścia do tego klubu droga jeszcze daleka, gdyż janowianie twierdzą, że nia ma podstaw do rozwiązania kontraktu. Reprezentacyjny defensor miał propozycję gry w Cracovii, jednak jego żądania finansowe były nie do przyjęcia dla krakowskiego klubu.
W innych przystaje na znacznie mniejsze apanaże. W Sanoku nie zobaczymy Filipa Drzewieckiego, z którym klub rozwiązał kontrakt. Oficjalnym powodem jest jego słaba forma. Jeśli inne kluby stawiałyby na formę zawodników, niektóre powinny się pożegnać ze swoimi nabytkami, jak choćby KS Tychy z Josefem Vitkiem, który ma takie same wyniki jak Drzewiecki. Ekskrakowianin może przejść do Unii albo Jastrzębia..
wiecej-http://www.gazetakrakowska.pl/sport/hokej/314087,cracovia-zdany-sprawdzian-przed-meczami-w-plh,id,t.html
Co do Drzewieckiego to tak jak tata (były sędzia). Obaj zapowiadali się znakomicie i...klapa. To chyba rodzinne
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)