WGiD ukarał Drzewieckiego grzywną, ale też nakazał Cracovii wypłacenie należności za miesiąc maj
i tu nawet nie ma cienia wątpliwości ze decyzja JEST POJEBANA !!!!!!!!
ale jesli klub by miał odpowiednie szkolenie młodych ,to nie było by moze takich chorych spraw jak z Drzewkiem ,a i nasi sternicy mieli by większe wsparcie całej opinni nie tylko hokejowej!!!!!!!!!!!
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
Rev- co ma szkolenie młodzieży (którego nie ma) to spraw kontraktów zawodników?
A ja bym tego BUCA terleckiego nie wpuścił na lodowisko!!!
Olać Terleckiego i PZHL. Nie grac żadnych meczów póki nie potwierdzą nam nowych zawodników, nie uznają, że istotnie zapłaciliśmy za te drużyny młodzieżowe.
DOŚĆ AWRUK TYCH BZDURNYCH DECYZJI.
a może by go jakoś miło przywitać o tej 12stej, jakąś miłą piosenką :)
a tak na serio, to jeżeli sprawdzi się scenariusz z niedopuszczeniem nam lodowiska, to będzie naprawdę MEGA-SKANDAL! :)
Odnośnie Terleckiego, takie coś znalazłem:
http://www.ktokogo.pl/Bogdan_Terlecki
Nie wiem, czy to aktualne :)
Comarch już nie jest sponsorem Reprezentacji, czy też w ogóle PZHL ?
A ja powiem że dobrze że PZHL ma coś do powiedzenia i jakieś żadania wobec Klubów bo i tak Kluby robia co chcą maja nakaz szkolenia mlodzieży i co ??? jak tego nie robią- to jak ich zmusic do tego jak nie karą pieniężną. Wiadomo jak trzeba wyłożyć kasę to się buntują ,a może byłoby lepiej szkolić i placić wszystkich co się im należy !!! Przeciez ostatnio z Mihalikiem też coś było,że nie dostał kasy.Dziwie się bardzo naszym działaczom a przede wszystkim P.Profesoroei widzi ile pracy i potu muszą wylać hokeiści jakie maja wyniki w porównaniu np. z pilkarzami,jak nie maja wielkich wymagań żadnych żądań- ani do zplecza treningowego ,wyjazdów na obozy,i kontraktów 10 krotnie nizszych a mimo tego tych zawodników się nie szanuje i traktuje jak piąte kolo u wozu.Najlepiej zwalic wszystko na znienawidzony PZHL -wszyscy to podchwycą odwróci sie kota ogonem Prezesowi J.T w to graj ! ! ! A ja myślę może żle???że właśnie Kluby prowadzą do zliwidowania w Polsce hokeja ,bo się nikomu nie chce go promować a szkolenie młodziezy jest nieopłacalne,a to przecież podstawa rozwoju.
Słuchaj Galop- Terlecki to twój krewny? przyjaciel?, mentor? Sprawa jest jasna jak noc polarna.Decyzje WGiD PZHL uwierzytelnione podpisem Terleckiego sa ze soba sprzeczne. Nie neguje tego,że PZHL ma dbać o rozwój hokeja w Polsce, dyscyplinować dzialaczy, itp ale tutaj to jest rozbój w bialy dzień.
Powtórzę jeszcze raz - tu nie chodzi tak naprawdę o pieniądze ale o ZASADY!
Czy ktos wie czy pojechali na mecz albo cos na ten temat jak sie sprawy maja,dziekuje
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rev- co ma szkolenie młodzieży (którego nie ma)
> to spraw kontraktów zawodników?
Ma bardzo duzo .
po pierwsze nie musielibyśmy sciągać całych tabunów zawodników z innych druzyn weż przykład z Nowego Targu ze gdyby nie wychowankowie to dziś by ich raczej nie było na mapie hokejowej Polski
po drugie taki wychowanek moze zagrać tez dla kibiców i dla klubu w cięzkich chwilach nawet za małą kasę
i po trzecie gdyby było szkolenie na prawdę bysmy mieli wsparcie w innych osobach czy instytucjach w walce czy nawet z rozwaleniem tego bajzlu jakim jest PZHL
No i jak pojechali ?
Jedziemy!
Cracovia - PZHL 1-0 :)
mają grać Kanadole :)
:)))
Proszę Karvin napisz coś więcej :)
ale nie wiem nic więcej tylko takie info dostałem
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jedziemy!
> Cracovia - PZHL 1-0 :)
> mają grać Kanadole :)
Ktoś poszedł w tym PZHL-u po rozum do głowy !!
a ciekawe co z meczem u nas w niedzielę??
No jak dziś mają grać, to pewno i w niedzielę też.
Podobno jadą na mecz ale mają grać na 3 piątki bez 4 nowych ... tylko tyle udało mi się dowiedzieć.
No to jak w końcu ? Z nowymi, czy bez ?
Simka nie ma jeszcze kontraktu, Dvorak jakiś uraz
Martynowski i Kostuch mają grać
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)