pasek55 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie no znawcy, w końcu to reprezentacyjny
> obrońca, na pewno będzie lepszy od tych których
> straciliśmy a od Marcińczaka w zeszłorocznej
> formie to na pewno
To że był na MŚ [przecież więcej grzał ławę niż grał],o niczym nie świadczy byli powołani razem z Łabuzem i obaj w zeszlym sezonie b.słabo graliw Podhalu, nie zasłużyli na powołania do kadry,a to że się Piotrowski w niej znalazł to tylko jego woielkie szczęście,że sobie zaliczył.
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
No tak pokazał się Paweł Kozendra w ostatnim meczu z kadrą i co już obrońców nie musimy szukać
Obrońców nam bardzo potrzeba ale nie byle jakich. Jak Piotrowskiego nie mają zamiaru zatrzymać w Podhalu ,a dopiero tam mają problem z obroną to po co nam takiego obrońcę ???,bo go Rohacek wziął na MŚ ???po to by siedział na ławie!!!,przecież cały sezon w N.Targu nic nie grał i na kadrę absolutnie nie zasłużył to było jedno z wielu nieporozumień w tego rocznej reprezentacji.
Badzo zostaje ... i bardzo dobrze
Daniel Laszkiewicz tez zostaje.... :)
no cóż braci się nie rozdziela :)
mcj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Badzo zostaje ... i bardzo dobrze
A INFO PEWNE?????
Hlouch odchodzi do TKH
i ponoć 5-krotny złoty medalista też
Nie gadaj nawet ze Roman Hlouch odchodzi info pewne ??
a za nim Leszek i Super Mario ;)
Tabisz zapowiadam ci jak Hlouh pójdzie do Torunia suchej nitki nie zostawię na tobie.
Wszystko zależy kto za niego przyjdzie. Sezon zasadniczy miał dobry, ale w play-off trochę zawiódł. Na pewno znacznie słabszy niż Badzo czy Michalik, których zatrzymanie powinno być dla nas priorytetem na następny sezon. O Laszce nie wspominam ,bo to jest oczywiste. Brakuje nam obrońców, nie wiem czy nie należałoby poszukać przynajmniej dwójki wśród zagranicznych zawodników. A odnośnie transferów w TKH, to wróbelki jeszcze ćwierkają ,że także Burril ma wrócić , a Jakubowski podobno już wybrał klimat toruński.
http://quizy.interia.pl/sport/quiz/ranking-polskich-kibicow,289,1?id=289 wiecie co z tym robić ,GŁOSUJEMY !!!
A jesli chodzi o transfery to narazie duzy minus dla naszych sterników,(dla mnie ciagłe oslabianie druzyny ,a nowych ruchów transferowych brak )w kręgu zainteresowań Szewczyk i Rutkowski mlodzi i fajnie, ale na arene europejską(puchar) to naprawde malutko!!!!!!
Co do tego quizu to można sobie cały czas klikać, wiec kliknijcie na wszystko po kilka razy!
Zac Hlouh znacznie słabszy od Badżo i Mihalika.Żarty kolego i to głupie.Jak weźmiesz pod uwagę cały sezon ,a nie wybiórczo kilka meczy w play off Hlouh był zawodnikiem o klase lepszym od Badżo.Bynajmniej nie za piękne oczy miał cały temat założony ,,Roman Hlouh to je ono''.Przez wiele tygodni zachwycaliśmy się grą Romana i był to jeden z lepszych naszych zawodników.Nie bez znaczenia jest też waleczność hlouha i to że nie da sobie w kasze dmuchać.Kibice bardzo lubią takich zawodników.Dla mnie biorąc pod uwagę cały sezon absulutne nr 1 ze stranieri.Od niego powinniśmy wg zacząć kompletowanie stranieri.
Ale ja chłopie napisałem to w kontekście play- off. Oczywiście , że w sezonie zasadniczym Hlouch grał dobrze, ale w play-off trochę zawiódł i był znacznie słabszy od Badzo i Michalika..Zrozumiałeś czy powtórzyć....
Ja oceniam kolego zac w kontekcie całego sezonu.Jak tak byśmy sprawę oceniali Hlouh był zawodnikiem lepszym o Badżo.Na Badżo bardzo dobrze wpłynęła przerwa w grze jak nie załapał się w kilku meczach do kadry meczowej.Załapał świeżość +doszła do tego ogromna ambicja zawodnika by pokazać Rohaczkowi -TO MNIE NALEŻY SIĘ MIEJSCE W SKŁADZIE A NIE KMETCOWI CZY VERCIKOWI.I to Markowi wyszło!!!.
Dla mnie powinni zostać w drużynie Hlouh i Badżo.Obaj to świetni hokeiści.
Kolego Potter w temacie hokeja dyskutując z Toba mam wrażenie że kopie sie z koniem.
Badżo to świetny, inteligentny i dobrze wyszkolony zawodnik.Nie jest oczywiscie snajperem ale on snajperowi potrafi dograc gumę tak że wypada tylko strzlic bramkę. I wiele razy Hlouh to czynił.W każdej piątce sa snajperzy i goście od rozegrania akcji a Bodżo dla mnie to jest GOŚĆ!
Hlouh w sezonie zasadniczym grał dobrze ale kiedy przyszły najwazniejsze mecze w moim odczuciu zawiódł.Sklad to trzeba zaczynać od Mihalika (jak na Polskie warunki bajeczna technika użytkowa kija, oczywiscie jazda na łyzwach) - ale niestety mam wrażenie że to marzenia "ściętej glowy" bo On przyszedł do nas dorobic kasy na koniec sezonu a lepszy klub (z całym szacunkiem) od Cracovii znajdzie bez trudu gdy tylko bedzie chciał.
Absolutnie zgadzam się z torreadorem. Hlouh dobry zawodnik ale Mihalik w operowaniu kijem, jazdą na łyżwach i techniką bije go na łeb na szyję!
Ile wam ta bajeczna technika użytkowa kija i jazda na łyżwach strzeliła do Pasów bramek...ojej...jedną :) Mihalik NIC wielkiego nie pokazał! Nie jest żadnym Profesorem, ani gwiazdorem a mam wrażenie, że połowa tego forum uważa, iż sam Mihalik nam wygrał Mistrzostwo ponieważ strzelił JEDNEGO karnego. Bez przesady.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)