Ciekawym czy Rohacek wie co go czeka jak przegra?
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
Za www.cracovia.pl
"...W naszej rozmowie Andrej Kmeč wspomniał też o kibicach naszego klubu. ? Słyszałem, że sporo osób przychodzi na mecze hokejowe w Krakowie i że na lodowisku jest mocny doping ? dodał zawodnik.
Już w najbliższą niedzielę podopieczni Rudolfa Rohacka zagrają przed własną publicznością z Wojasem Podhale (godz. 18.00). Będzie to najlepsza okazja do tego, aby wspomóc naszych hokeistów w walce z przeciwnikiem oraz sposobność do zademonstrowania siły naszych głosów naszemu nowemu zawodnikowi."
Mam nadzieję, że licznie stawimy się na lodowisku, aby chłop nie przeżył rozczarowania!
Doping będzie super jak zwykle. A jak przystało na mecze z Podhalem, trzeba sie licznie stawić bracia Pasiaki.
Jacy działacze, w sekcji hokejowej po odejściu Zięby nie ma żadnych działaczy.
no to ekipa się niezła zebrała.
teraz to Rudi musi poukładać i będzie dobrze.
Czyli mamy kołopoty bogactwa az 7 obcokrajowców (2 obroncow 5 napastników)i praktycznie w kazdym meczu mozemy wystawic po 5 zagranicznych graczy Rohaczek dzieki temu bedzie mial duzy komfort psychiczny jesli chodzi o ilosc graczy .Wazne by się TERAZ ZGRALI NA DECYDUJĄCE MECZE P.O.jak bedzie teraz przerwa na kadre ,powinni rozegrac jakis sparing n,p. z pierwszoligową druzyną J.K.H Jastrzebie lub Katowicami by jeszcze lepiej zgrali się nasi stranieri
Ciekawe jak Spirin poradzi sobie w nowym klubie z Jastrzebia ?
kto gral wczesniej z nr 82 w Cracovii?
Spirin.
6 dni później
http://www.hokejnowytarg.dbv.pl/news.php Popatrzcie sie na sam dół jak ładnie dzieci uzywajs wasza nazwe klubu. Ja nie mam nic z tym wspólnego tylko działam przeciwko złodizejstwu i kradziezy nie swoich artykułów a na tym oni bazują.
"Jarosław Różański odmuwił wyjazd do Sanoka"
"po zaciekłym meczu z Kracoviom"
no i wszystko wiadomo ;) ... dramat ...
Szok...
Autor strony ma 12 lat.
D.J.Cat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Autor strony ma 12 lat.
>
>
No wiemy , Owen tez ma rok wiecej , ale takich byków nie popełnia! Zreszta nam codzi tylko o to żeby nie kopiowali bez zgody naszych rzeczy.
A co do reprezentacji to skoro pisze to musze o dziwo Radzka pochwalić. Po Sobeckim najmocniejszy punkt. Reszta młodych graczy tez pokazała na co ich stac . Bedzie ciezko w kwietniu ale moze Wasz Trener wymyśli cos mądrego!
Wasz się pisze z dużej litery taka elementarna kultura
i nie używaj obraźliwej formy "trenerek" pod adresem trenera Cracovii na tym forum (na innych też dobrze by było żebyś nie używał ale tu w szczególności)
a Radziszewski zagrał naprawdę solidny mecz podobnie jak Drzewiecki i Kowalówka
dziś podobała mi się bardzo akcja Batkiewicza (bramkowa)
Ja tego nie mogę pojąć. Jak można być takim chamem. My nad tym siedzimy i chcemy być oryginalni. Siedzimy nad stroną i pukamy w tą klawiaturę. A oni sobie jeden z drugim wezma i to skopiują. Jeżeli możecie koledzy to proszę wesprzyjcie nas!!!
Dziękuję i życzę powodzenia.
a w tym przypadku macie moje pełne poparcie - takie rzeczy należy uzgadniać z autorem strony - aczkolwiek trzeba też takie rzeczy spokojnie załatwiać - czasem wynika to z niewiedzy i raku doświadczenia - szczególnie jak ma się 12 lat to można popełniać błędy...
"Wasz się pisze z dużej litery taka elementarna kultura"
E tam. W listach, ew. w prasowych felietonach - owszem, ale na forum? W ten sposob "elementarna kultura" nakazywalaby rowniez witac sie z innymi forumowiczami na poczatku kazdego postu.
Jak sobie już tak jedziemy, to interpunkcja panowie, interpunkcja. W przeciwnym razie mamy "przyganiał kocioł garnkowi" ;)
45 dni później
Hokejowe kluby z naszego regionu kuszą braci Laszkiewiczów
Leszka Laszkiewicza - najlepszego napastnika ekstraligi - na pewno chciałoby mieć u siebie Zagłębie, interesuje się też nim GKS Tychy. Kto wie jednak, czy wszystkich nie przebije JKH Czarne Jastrzębie - klub z rodzinnego miasta hokeisty.
30-letni Leszek Laszkiewicz to podpora mistrza Polski z Krakowa. Zdaniem wielu bez niego Cracovia mogłaby tylko o złocie pomarzyć. Równie dobrze radzi sobie na lodzie 32-letni Daniel, który w ostatnim sezonie grał z bratem w jednym ataku.
Chrapkę na taki duet ma wiele klubów. Adam Bernat, prezes Zagłębia, nie ukrywa, że złożył Leszkowi propozycję gry w Sosnowcu. - Jeżeli chcemy grać o mistrzostwo, to musimy sięgać po zawodników z najwyższej półki. Niestety, w nadchodzącym sezonie Leszek jeszcze u nas nie zagra - tłumaczy.
Z naszych informacji wynika, że o zakontraktowaniu napastnika myślą też w Tychach. - Na razie nie mam w tej sprawie nic do powiedzenia. Najpierw rozmowy z zawodnikami, potem podpisanie kontraktu, a dopiero na koniec informacja w gazecie - wyjaśnia Andrzej Skowroński, prezes tyskiego klubu.
Do walki o Laszkiewiczów włączy się też JKH Czarne Jastrzębie. Działacze beniaminka ekstraligi chcą pozyskać pięciu mocnych zawodników. Jeden z ligowych hokeistów powiedział nam, że Leszek namawiał go do gry w Jastrzębiu, bo on sam z bratem już tam jest! Na Laszkiewiczów mają czekać w Jastrzębiu mieszkania i wysokie kontrakty [nieoficjalnie mówi się, że Leszek zarabia w Krakowie około 20 tysięcy złotych miesięcznie - przyp. red.]
- Nie mogę tego ani potwierdzić, ani zaprzeczyć. Odbyliśmy bardzo wstępne rozmowy. Nastał taki czas, że kluby szukają zawodników, a zawodnicy klubów - mówi Kazimierz Szynal, prezes jastrzębskiego klubu.
Co na to sam Leszek Laszkiewicz? - Jestem w kontakcie z działaczami JKH, ale to przecież niczego nie przesądza. Mogę zapewnić, że nie było żadnych rozmów dotyczących mojej gry w jastrzębskim klubie. Poza tym kupiłem dom w Krakowie, powoli się tutaj osiedlam na stałe. Mój kontrakt z Cracovią obowiązuje do czerwca, potem zastanowię się co dalej. Na razie chcę ochłonąć po mistrzostwie - mówi reprezentacyjny napastnik.
- Życzyłbym sobie, żeby rozmowy o wzmocnieniach zaczynały się od nazwiska Laszkiewicz. My byśmy ich chcieli, ale nie wiem, czy znajdziemy pieniądze. To znaczy one są, ale nie takie jak u profesora [Janusza Filipiaka, właściciela klubu - przyp. red.] w Krakowie. Chociaż nigdy nie mów nigdy - dodaje członek zarządu JKH Jan Miszek.
Czy jastrzębski klub byłby w stanie sprostać wymaganiom finansowym zawodników? - Wydaje się, że tak - twierdzi prezes Szynal.
Źródło: Gazeta Wyborcza Katowice
Chcieć to oni sobie mogą. Mam nadzieję ,że Laszka w najbliższych dniach podpisze nowy kontrakt i pozbawi gazety( szczególnie te na śląsku ) tematów do irracjonalnych spekulacji.
Nie sądze żeby Laszkiewicz chciał grać w takich prowincjonalnych klubach jak Jastrzębie czy Sosnowiec.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)