Będzie to będzie, nie to nie.
Narazie to podbija cene.
Oczywiście byłbym mega zadowolony jakby wybrał Cracovię.
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
tomek na spekulacje zawsze jest miejsce - ja tam czekam na POTWIERDZONE informacje - plotki mnie mało interesują
pozdrawiam
no właśnie o cene chodzi:)
Z dzisiejszego Dziennika Polskiego :
Zamieszanie wokół Burila.
Sporo kontrowersji na po meczowej konferencji prasowej wywołała sprawa słowackiego obrońcy Vladimira Burila.
Pozyskaniem tego gracza zainteresowane są zarówno Cracovia jak i Wojas Podhale. Trener Rohaczek zapytany, czy może potwierdzić informację o tym, że Buril uzgodnił już warunki kontraktu z "Pasami" odpowiedział krótko: - Ja na ten temat nic nie wiem. Ja słyszałem, że on jest już w Podhalu.
W tym momencie do rozmowy włączył się generalny sponsor Wojasa Podhala, Wiesław Wojas. - Chętnie powiem coś na ten temat - rozpoczął Wojas. - Ja osobiście prowadziłem negocjację z Burilem. Dostał jedną propozycję kontraktu, po czym zadzwonił i powiedział, że w Krakowie dają mu więcej. Podniosłem mu więc ofertę. Dał mi słowo, że
przychodzi do nas. Miał już nawet przygotowane mieszkanie. Tymczasem w sobotę zadzwonił do trenera Jancuski i powiedział, że wybrał Cracovię, bo dostał tam dwa razy więcej. Dla mnie tego typu sytuacja, gdzie jeden klub podkupuje zawodnika drugiemu, jest chora. To jest gra nie fair Cracovii. (MZ)
A wy zawsze fair.
Przypomne panu od robienia butów pewne baraże sprzed lat, gdy Podhale wypożyczyło 7 zawodników na parę spotkań drużynie aspirującej z CRACOVIĄ, w pełni sezonu, w tym Zamojskiego i Hajnosa.
Wtedy było cacy.
A tak to sie nasuwa ogólna uwaga, że przynajmniej buty nie zdrożeją.
AjKot dobrze że przypomniałeś to zdarzenie.Szkoda że luki w pamięci ma szewc wojas.
Sami sobie są winni mieli go w tamtym roku zapytam kto im bronił zakontraktować go za marne grosze przed sezonem?Myśleli że wiekowy ,słaby i ściągną lepszego.A tu okazało się to mżonką!!!!.A teraz płacze jak małe dziecko za nim!!!!
szewcowi wojasowi mogę napisać tylko jedno miałeś h..ie złoty róg ostał ci się ino sznur.
Wiesław Wojas: Cracovia demoralizuje hokeistów
To chamstwo!w Byliśmy już dogadani z Wladimirem Burzilem - zdardza kiulisy negocjacji z obrońcą Wiesław Wojas, właściciel Podhala.
- Ustaliłem z nim kwotę, jaką będzie u nas zarabiał. Potem zawodnik zadzownił i powiedział, że Cracovia daje mu więcej. Wtedy zaproponowałem ostateczną kwotę i dostałem od niego zapewnienie, że będzie grał u nas. Byliśmy już po słowie. Ale zawodnik znowu zadzwonił do naszego trenera i powiedział, że w Krakowie dali mu więcej i najpewniej tam będzie grał. Tam ma podobno dostać około 6 - 6,5 tys. euro miesięcznie. To jest demoralizacja zawodników, a rękę przykłada do tego trener naszej hokejowej reprezentacji Rudolf Rohaczek! Podobnie było zresztą było z Josefem Mihalikiem. Prowadziliśmy z nim negocjacje, a Cracovia go nam podkupiła To jest gra bardzo nie fair.
Źródło: Gazeta Wyborcza Kraków
chłopa popierdoliło już centralnie.
Obrażasz cały poprzedni sezon drużyne faceta ze 20 razy bogatszego od siebie .
Dziwota jaka panie Wojas że w końcu się on wkurwił?
Jak słyszę płacz tej zakłamanej men.y to aż mi serce rośnie.Żali się i płacze jak małe dziecko co straciło ulubioną zabawkę.
Zasadnym wydaje się pytanie kto zabronił szecowi zakontraktować Burila przed sezonem.Czyja to wina że od nich poszedł do Torunia????
Panie fojas pozostaje panu płacz i zgrzytanie zębów+zajęcie się butami!!!!
Co masz do szewców?
Bardzo dobre buty z Wojasa.
Kupiłem pierwsze dlatego bo na hokej dają. Mam już 3-ą parę. Dobre i mocne.
Płaci na hokej , kocha swój Klub.
Niech się odp...li od Cracovii !
Odwali się od nas to tylko szacunek.
Przede wszystkim wojas mija się delikatnie mówiąc z prawdą.Sam postępował wielokrotnie podobnie i było dobrze.A że teraz nie jest na siłach by bić się o zawodników(bo nie ta liga)to pluje i bije pianę.Dla odświerzenia co niektórym pamięci o ,,moralnym ''postępowaniu wojasa podam przykłady Voznika i tego roczny pewnego hokeisty ,ktory podpisał z nami kontrakt ,a potem Wojas przebił i u nich został.
Nigdy też im nie zapomne tego świństwa z przed lat (wypożyczenia KtH 7 zawodników ).To było moralne panie wojas??????
Wojas sie ośmiesza takimi tekstami.....To normalne w sporcie że o zawodników pytają kluby, a zawodnik wybiera najlepszą dla siebie ofertę......Może Wojas tego nie wie:)
"Bo nie ugody, gdzie w jednym kraju żyją dwa żywe narody.
Pragnień nie odejmiesz, ziemi im nie dodasz - Jeden musi ustąpić! - gość albo gospodarz!" K.H. Rostworowski
ciekawe dlaczego winą Cracovii jest to że Buril wybrał wyższą ofertę, podobnie zresztą jak z Mihalikiem - to znaczy że jak Wojas chce jakiegoś zawodnika to już mu nie wolno więcej zaproponować? Pretensje choć też bardzo słabo uzasadnione to pan Wiesław może mieć do zawodników - a nie do Klubu który ich zatrudnił
to jest wolny rynek...
A zaraz pewmie ogłosi że jak nie zdobedą majstra to się z hoka wycofuje.
Stanowisko Cracovi powinno być jednoznaczne i już obublikowane.
No a podpisaliśmy w końcu ten kontrakt z Burilem, czy nie ?
I zgadza się, że na takie bełkotliwo-płaczliwe pozmówienia trzeba szybko reagować....
Wojas !
Co ?
Ty AWRUK wiesz co !!!
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wojas !
> Co ?
> Ty AWRUK wiesz co !!!
>
Przedszkole...
przedszkole to wasz Wiesiek odwala.
no właśnie, my tu gadu gadu o zarządzie Podhala a pozostaje najważniejsze pytanie...
Czy Buril już z nami podpisał i będzie u nas grał, czy w dalszym ciągu nic nie wiadomo ???????
Oj dmucha Cracovia dmucha ten balonik z nazwą "transfery PLH"... zobaczymy kiedy on pęknie, i co wtedy moi drodzy napiszecie. Sukces za wszelką cenę, zapłacic przepłacic itp. ehhh przyjdą zgarną kasę i po 3 miesiącach ich nie będzie. Jesteście z tego zadowoleni? Typowi wyrobnicy i karierowicze za pieniądze...
Najlepiej na tym wyjdzie Buril a to przez głupotę Wojasa ,bo mógł go mieć a nie teraz sam pobijać ofertę.Żeby tylko Buril nie złapał pachwinki(tak mówią nowotarżanie) i za dobra kasę nie przygladał się z trybun jak inni sie meczą przeciez to już pwazny pan 38-letni.
Ludzie co wy w tym Burilu widzicie? Myślałby kto że jakiegoś Fietisowa wyrywamy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)