masser Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Marcin ty z ksiezyca jestes?, ty chyba sobie nie
> zdajesz sprawy ze organizacyjnie
> nasze kluby to epoka kamienia lupanego jest a
> dobrzy czesi i slowacy to tak wybieraja:
> 1-NHL
> 2-Liga Rosyjska
> 3-Skandynawia ,Szwajcaria,Niemcy.
> 4-Ligi europejskie Polska .
>
> Wiec narazie o niebawem zapomnij...
>
>
:) kiedyś dla mnie było nie do pomyslenia że bedziemy grać w pierwszej lidze(piłka)
Nieustannie z kumplem marzyliśmy żeby choć nasze dzieci zobaczyły kiedyś pierwszą ligę przy Kałuży.
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
Po dzisiejszym meczu mogę powiedzieć, że mamy super atak czesko-słowacki. Michalik techniczny a Verczik kawał chłopa, parę w ręce ma, do bandy potrafi przycisnąć. A forma przed PO rośnie!
A ja chciałem tylko sie napiąć w tym temacie, gdyż rozmawiałem z Rohackiem. Wiem wszystko ale nie powiem:). Dziękuję.
"Bo nie ugody, gdzie w jednym kraju żyją dwa żywe narody.
Pragnień nie odejmiesz, ziemi im nie dodasz - Jeden musi ustąpić! - gość albo gospodarz!" K.H. Rostworowski
To po co denerwujesz ludzi.Wsadź sobie te newsy w zadek.
zubereg napisz choc czy są to dobre wiesci?
Pewnie ze dobre:), po co sie napinać złymi:)
Pragnień nie odejmiesz, ziemi im nie dodasz - Jeden musi ustąpić! - gość albo gospodarz!" K.H. Rostworowski
Najpierw wszyscy marudzili ze nie ma kto strzelać teraz jak w jednym i to pierwszym swoim niektórzy meczu postrzelali to zła obrona i to cała bez wyjątku ,ja jestem ciekawy jak to będzie dalej ,bo po jednym meczu napewno nic nie można stwierdzić.
zubereg nie bądź żyd ;) tzn. bądź :) i sie przynajmniej na pv. [podziel.
Mi sie wydaje ze pełni szczescia jesli chodzi o kadre to potrzeba nam solidnego obronce i sprawy personalne mozemy zamknąc(i byleby tylko Radzik był zdrowy) ,Puzniej tylko zgranie i troche szczęscia i powinien byc bardzo dobrze (mistrzostwo)
Przypominam dzis na TV3 kRAKÓW O 19;30 MAGAZYN HOKEIOWY 3 TERCJA
W dzisiejszym DP jest jakaś informacja o tajemniczym napastniku z Slovana Bratysława ,a w W GK ze chcą jeszcze ściągnąć 2ch zawodników.
panowie chodzi o ANDREJA KMETCA ze Slovana to wlasnie o nim kiedys pisalem.jest to napastnik z Nitry wystepujacy obecnie w Slovanie a ze Rudi ma dobre kontakty w Nitrze to zawodnik jest juz prawie wasz!!!
KURDE kiedy mysmy tak szaleli ze mamy juz super skład a jeszcze kogos chcą Obrońca by sie przydał chodz i tak juz jest taki skład ze nie będe zły jak nikogo nie wezmą
http://sk.wikipedia.org/wiki/Andrej_Kme%C4%8D
jeśli to naprawdę on to chyba niezły gracz 7 meczy w reprezentacji, jeden gol
ANDREJA KMETCAhttp://www.hcslovan.sk/Default.aspx?CatID=76&id=789JESLI TO TEN TO LUBI GRAC Z 17:)
mieliśmy kiedyś mocniejszą drużynę ??? :) ale ja dopiero 26 lat chodzę na hokej :)
Ciekawe na ile trafne są wiadomości podane przez kibica Podhala.Jeśli faktycznie do tego co mamy dojdzie KMETS I MOŻE JAKIŚ inny obrońca to robi nam się dream team ,który ligę powinien wygrać.W ataku będą wręcz ,,kłopoty'' bogactwa.Jedno jest pewne TAKIEGO MOCNEGO ZESPOŁU NIE MIELIŚMY NIGDY!!!!.Ciekawe jak sie teraz mają ci co twierdzili że Mihalik nie wart tej kasy co zarabia ,albo że nie będzie naszym wzmocnieniem.
Mimo że jest totalnie nie zgrany dla mnie ten zawodnik jest bezcenny -podobnie jak Hlough.
Potter,mimo ze lubisz troche taka sinusoide nastrojow to trudno sie z toba nie zgodzic
zespol jest bardzo ciekawy ,Rohacek wie co robi a 4 piatka tez za jakies dwa tygodnie
bedzie grala to co trzeba posadzil ich bo obronca dwa razy straszny blad popelnil
i sie wkurzyl a nie z powodu bledow Marka.
Mimo mocnego zespolu w play of latwo nie bedzie ale nasza sila moze byc dluga lawka
i w miare rowne 4 piatki bo poziom naszej ligi mimo mizeri organizacyjnej sie podnosi
i finansowo jest jednak coraz wiecej stabilnych klubow.
Jest jeszcze jedna wazna sprawa jezeli chcemy isc do przodu i europejskich rozgrywkach sie nie wstydzic nasz trener koniecznie musi miec do pomocy menagera zespolu bo to nienormalne ze on musi sie wszystkim sam zajmowac....
Byle menagerem nie został ,,prezes z kańczugi''.
Drużynie przydał by się menager+ scaut i koniecznie trener bramkarzy.Trening bramkarski jest specjalistyczny i Rohaczek może się na tym nie znać.
kadrowo Masser nie wyglądaliśmy lepiej nigdy.Będą totalnie mocne na PLH 4 ataki +rezerwowi tacy ,którzy w każdym klubie PLH by grali!!!!Stranieri w tym roku to nie są ludzie przypadkowi.Nasz atak Vercik-Hlouh -Mihalik jak się zgra to będzie wcale nie gorszy od 1 piątki.Druga Piotrowski-Pasiut-Drzewiecki To jest 3 REPREZENTANTÓW POLSKI!!!!.W 4 też kłopot bogactwa i bardzo dobrzy hokeiści;Witowski,Kowalówka ,Kmets (jak dojdzie).A jest jeszcze Badzo który też jest niezłym graczem.
Rohaczek będzie miał wielki ból głowy Jakby jeszcze przyszedł obrońca KTO MA GRAĆ!!!
I bardzo dobrze.Powinniśmy z tym składem zdobyć Mistrzostwo!!!!!
potter śmiem twierdzić ,ze słowacko - czeski atak będzie mocniejszy niż nasza pierwsza formacja.
wczoraj Cracovia podpisała kontrak z Wlado Buzilem
owen10 Napisał(a):
> wczoraj Cracovia podpisała kontrak z Wlado
> Buzilem
na ile %jest to pewne info ???
Dobre pytanie -przecież miał do Podhala iść????
Jeszcze do Podhala nie poszedł;)
W SUMIE NIKT NIE POPTWIERDZIL ZE JEST W PODHALU NA 100% więc wszystko mozliwe
masser Napisał(a):
> Marcin ty z ksiezyca jestes?, ty chyba sobie nie
> zdajesz sprawy ze organizacyjnie
> nasze kluby to epoka kamienia lupanego jest a
> dobrzy czesi i slowacy to tak wybieraja:
> 1-NHL
> 2-Liga Rosyjska
> 3-Skandynawia ,Szwajcaria,Niemcy.
> 4-Ligi europejskie Polska .
>
> Wiec narazie o niebawem zapomnij...
Masser ,wszystko jest kwestią ceny...już teraz jest postęp. Dawniej jak przyjeżdżali do nas goście z Czech lub Słowacji to były jakieś ogórki z drugiej ligi. Teraz sięgamy po gości z pierwszej piątki 1 ligowego klubu z końca tabeli. Ale uważam że za rok dwa przy naszej grze w pucharach będziemy w stanie ściągnąć już naprawdę dobrych ligowców z tych krajów. Dla 90% zawodników na pierwszym miejscu jest kasa. Jak damy im więcej niż oferują im u nich to do nas przejdą.
Na forum Podhala też pojawiło info w sprawie Buzila :)...więc może to jest rzeczywiście prawda :)
http://podhale-hokej.ehh.pl/forum/viewtopic.php?t=50&start=15
od razu jak pojawiło sie tutaj:)
dokładnie tak jest Wlado już był w Podhalu i wostatniej chwili Cracovia dała wiekszy kontrakt tak ze zawodnik bez zastanowienia podpisał i to bedzie duże wzmocnienie obrony
dev Napisał(a):
> od razu jak pojawiło sie tutaj
>
>
>
u nich wcześniej o 2 minuty :)
Koledzy z NT maja ostatnio dość sprawdzone informacje... tak więc można przyjąć ,że to co napisał owen10 może być prawdą.
tak to prawda vlao podpisal wczoraj z wami kontrakt pomimo tego ze bylo juz ustalone ze nasi maja jechac po niego dzisiaj do bytomia i zaraz po meczu mial byc w Nt.niestety poinformowal wczoraj ze dostal super oferte zod was i podpisal kontrakt.GRATULUJE szczerze bo to super czlowiek ale jeszcze lepszy zawodnik!!!
no to super :):):)
oj płaczą na forum Podhala , a będą płakać jeszcze bardziej :D
VLADOOOOO !!! Mega wzmocnienie w obronie :D
Hmmmmmmmm dla Was super! Jakos Filipiakowi nigdy nie żal kasy póki ma, na drem team! A nasi dzialacze , no cóz po raz kolejny nie profesjonalnie podchodza do transferów, myslą że wszytsko samopm przyjdzie! Ehhhhhhh szkoda gadać , ale na osłode to mam nadzieje ze dzis z Wami wygramy.
Jakos nie widze Władka w bluzie Cracoviii.
nikt dev nieplacze ,tylko ludzie komentuja dana sytuacje..Vlada szkoda ale nie jest powiedziane ze niewyjdzie nam to na dobre..jakies opcje sa a wiec wcale niemusi byc tak zle......kierunek szwecja,czechy,slowacja a wiec nalezy tylko poczekac kilka dni i wszystko sie wyjasni...
jeszcze w kwestii wyjasnienia..jest to piresza wiadomosc ktora pochodzi ze srodowiska zawodnikow a nie jak poprzednio od dzialaczy...a wiec jest to wiadomosc nieoficjalna jak poprzednie ale akurat kto jak kto ale zawodnicy wiedza takie rzeczy a wiec nie mam powodu aby niewierzyc.dla mnie skoro zawodnik i to w dodatku zagraniczny mowi ze jego kolega podpisal tu czy tu to ja mu wierze,....na pytanie dlaczego tak skoro dogadany byl z Podhalem .dostaje odpowiedz kasa ...kasa!
HEH I PORAZ 1 MUSZE SIE ZACZERWIENIC I PRZEPROSIC.......WLASNIE DOSTALEM ZJEBKE OD .....:(:(.....VLADO JESZCZE NIGDZIE NIC NIEPODPISAL A NA DZISIAJ JEDNAK BLIZEJ JEST ...PODHALA!PRZEPRASZAM ZA BELDNE INFO!!sprawa jego gry ma sie wyjasnic dnia jutrzejszego!!!
no właśnie ktoś cos powiedział a wszyscy sie cieszą trzeba jeszcze poczekać na pewno info a nie wypowiedź jakiegoś kibica
miasto daj spokój , dobrze chciałeś
Karvin, tak dla dobra sprawy (naszej :) ) to może lepiej to skasować ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)