SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dzisiaj w towarzystwie Filipiaka widziany był
> Pan.. Mikulski
Znany aktor.
Rozpoznawalny głównie poprzez rolę polskiego szpiega w armii niemieckiej Hansa Klosa...
-
-
STEFAN MAJEWSKI MUSI ODEJŚĆ!!!
Lenczyk niedługo może być wolny a to byłby ruch na poziomie.
Krakus z krwi i kości i ten warsztat,on by poukładał tą drużynkę jak trzeba,chodziliby jak zegarki ai chęci by mieli:D
Niektórym by przeszkadzało, że był po drugiej stronie Błon. Kibica Cracovii nawet Mourinho nie zadowoli.
Rydwan73 Napisał(a):
> Niektórym by przeszkadzało, że był po drugiej
> stronie Błon. Kibica Cracovii nawet Mourinho nie
> zadowoli.
Mourinho? Ten pajac co nawet w jakimś Chalsea sobie nie poradził? ;) :D:D:D
jesli kiepsko znosicie arogancje Majewskiego, to przy Mourinho wielu by już zupełnie wymiękło :P :D
wielkie mi aj waj ten Wasz cały Mourinho. Kupuje kogo chce za ile chce z całego świata i "majstra" nie zdobywa. A nasz Majewski nie kupuje nikogo , nawet z okręgówki i też "majstra" nie bierze ;) :D:D:D
tak więc może z Majewskim nie lepiej , ale napewno taniej. ;-)
Mourinho to taki Stefan tylko w skali ileś razy większej, zarówno jeśli chodzi o defensywną taktykę jak i arogancję, tyle że ta jego arogancja jest, jakby to powiedzieć, dużo bardziej medialna :).
Mourinho jest arogancki w stosunku do innych trenerów i piłkarzy, a Rumcajs w stosunku własnych piłkarzy i to jest ta różnica.
Miszczu2007 Napisał(a):
> Mourinho jest arogancki w stosunku do innych
> trenerów i piłkarzy, a Rumcajs w stosunku
> własnych piłkarzy i to jest ta różnica.
Miszczu byłeś kiedykolwiek świadkiem arogancji Majewskiego w stosunku do swoich zawodników??
A sprawa Gizy? Czy to nie była arogancja?
Mourinho zniszczył szewczenkę- więc niezbyt dobry przykład.
trenerzy tez są ludźmi i jak nauczyciele w szkole- mają swoich ulubieńców.
Miszczu2007 Napisał(a):
> A sprawa Gizy? Czy to nie była arogancja?
NO to Miszczu jeszcze raz "CZY BYŁEŚ KIEDYŚ ŚWIADKIEM AROGANCKIEGO ( opryskliwego, impertynenckiego....) ZACHOWANIA SIĘ MAJEWSKIEGO W STOSUNKU DO GIZY"????
To, że nie było im po drodze i Majewski odsunął go od składu nie oznacza arogancji.
Mam wrażenie Miszczu , że nie rozumiesz do końca znaczenia słowa arogancja...
Arogancja czy jej brak co to za różnica?Meritum sprawy tkwi gdzie indziej.
Rumcajs Majewski któremu wydaje się że wszystkie rozumy pozjadał pozbył się lekką ręka reprezentacyjnego pomocnika.A najgorsze w tym wszystkim jest to że nikogo na jego miejsce nie sprowadził i od samego poczatku nie miał wg pomysłu KTO MA GO ZASTAPIĆ.
Efekt ,,nieomylności''mamy aż nadto widoczny.Tragiczna gra ,bez ładu i składu i eksperymenty na pozycji ofensywnego środkowego pomocnika.Najpierw Baran ,potem Kostek i następnie Wiśnia i Wacek.
Wczoraj kolejny raz piłkarze skompromitowali się .Wymęczyli 3-2 z rezerwami widzewa w których grał aż...1 piłkarz z podstawowego składu.W żaden sposób nie byliśmy lepsi.
Dopisało nam wczoraj szczęście bo wynik mógł być inny.
Najgorsza jest totalna ślepota Filipiaka .Od dłuższego czasu wydaję się że stosuje zasadę im gorszy dureń tym jak najbardziej wskazany dla Cracovii.
potter Napisał(a):
> Wczoraj kolejny raz piłkarze skompromitowali się
> .Wymęczyli 3-2 z rezerwami widzewa w których
> grał aż...1 piłkarz z podstawowego składu.W
> żaden sposób nie byliśmy lepsi.
> Dopisało nam wczoraj szczęście bo wynik mógł
> być inny.
Potter nie chcę się wymądrzać, ale z tego co się orientuję to regulamin Pucharu Ekstraklasy nakłada na jego uczstników obowiązek wystawienia w składzie kilku ( 8?) zawodników , którzy grali w drużynie w ostatnich meczach w ramach Orange ekstraklasy, tak więc ten tylko 1 widzewiak w podstawowej jedenastce to chyba przesada.
Inna sprawa to nie pisz o kompromitacji drużyny. Czyta coś takiego np Bartek Dudzic i jest mu bardzo miło....
Trochę żeś Potter dowalił z tą kompromitacją....
Z powodu kichy ze składem graliśmy tym co było. Naturalne było ,że mieli wygrać "nie charcąc" (nawet Pawka - i słusznie- nie szalał) i unikając starć aby byc do gry na sobotę. Zrobili co do nich należało , odbębnili mecz i do tego wygrali. W tej sytuacji konkretnej nie ma się co czepiać...
Jak się czyms kompromitowali to straszliwą niecelnością podań.
ja mam pytanie do fanow wasacza Wojciecha. czy za jego czasow taki Dudzic mialby SZANSE zaistnienia? pytanie raczej retoryczne, no ale czekam.
Khalid jaka kicha ze składem? kiche to on zrobił po przerwie jak zdjął Barana, Kostka i przed meczem jak na ławce posadził Kłusa. Jak można grać 3 prawymy obrońcami w składzie ktory ma 3 obroncow i 11 zawodnikow? to tezeba byc chyba rumcajsem do kwadratu !!
Skład grał praktycznie najlepszy-pomijam fakt zmian i tego ze brakowało Jelonka, Karcza i innych a grał Szwajdych, Wojciechowski, Wacek, Nowak czy Moskała
STEFAN ja cie blagam ODEJDZ !!!! Dosc mam patrzenia na CRACOVIE grającą bez polotu. Panie Filipiak pan tego nie widzi???
Jake na twoje pytanie odpowiem równie głupim pytaniem.Czy jakiemu kolwiek trenerowi w Polsce PRZYSZŁO by do pustej głowy by lekka ręka pozbyć się Gizy nie mając NIKOGO NA JEGO MIEJSCE.Wydaje mi się że tylko zarozumiały rumcajs mógł takie coś zrobić!.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)