Iwi - odpierdol sie od Baranka i Klusa. Jak sadzisz, ze Jaga dokonala swietnych transferow to nie mam pytan ...
-
-
Trener Majewski / Ćmikiewicz - treningi, sparingi , taktyka...(temat zbiorczy)
w porownaniu do nas to napewno.
w porownaniu do nas to oni sprowadzili gwiazdy
biale chyba
Te kontuzje mnie osłabiają...
Wychodzi na to że z Jagiellonią nie zagrają (z różnych względów): Kulig, Kłus, Pawlusiński i Witkowski... Jeszcze ktoś ?
... plus Moskała, Kaszuba i Krzywicki.
Z napastników zostali tylko: Dudzic, Kurowski i Tatara.
Iwi zauważ że zawsze jak Baran schodzi z boiska to tracimy bramki.
Moskała, Kaszuba i Krzywicki się może do meczu wyleczą, a Ci wymienieni przeze mnie już raczej na pewno nie zagrają...
Taki stan rzeczy dyskwalifikuje Majewskiego jako trenera!
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Iwi zauważ że zawsze jak Baran schodzi z boiska
> to tracimy bramki.
Baran nigdy prawie nie schodzi z boiska przed 90 minuta takze Miszczu masz zle informacje.
A jego granie na sile albo to z bolem miesni brzucha albo innymi kontuzjami juz mnie troche irytuje. Jaki pozytek z takiego zawodnika jest?!
Dla mnie akurat wazniejsze jest to ze my nie mamy napastnikow a czyja to wina?
Majewski wlasnie w tym momencie udowodnil wszystkim kibicom ze jest nieudacznikiem a nie trenerem. Wiecej dowodow juz mi nie trzeba.
Tak tak rumcajsie zajeb... to wlasnie tylko twoja wina ze w tym momencie nie mamy zadnych zmiennikow ani pomocnikow ani napstnikow.
Dam ci rade marny czlowieku przetestuj Wasiluka z Tupalskim w ataku a Moskale Krzywickim daj na pare stoperow. Moze zadziala?
pzrecież to jest chore, sprowadzili chłopaka za ciężkie pieniądze a teraz na siłę szukają mu pozycji(Wasiluk)był pomocnik ale dla Stefana za niski(Małkowski)bo za drogi napewno nie bo jest w Odrze
Specjalnie dla Ciebie Iwi, bo nie cierpie jak ktos pieprzy trzy po trzy w oderwaniu od rzeczywistosci. Prosze:
[b]Cracovia - Szachtior 1:2[/b]
Baran out 62 minuta
bramki dla Szachtiora 69 oraz 73
[b]Szachtior - Cracovia 3:0[/b]
Baran out 74 minuta
bramki dla Szachtiora 90 oraz 90
[b]PGE - Cracovia 1:1[/b]
Baran out w 42 minutice
bramka dla Bełchatowa w 82
[b]Zagłębie - Cracovia 3:1[/b]
Baran out w 65 minucie
bramka dla Lublina w 83
[b]Ruch - Cracovia 2:0[/b]
Baran out w 54 minucie
Ruch strzela w 61 i 76
[b]Cracovia - Arka 0:1[/b]
Baran out w 35 minucie
Arka strzela w 66 minucie
[b]Cracovia - Widzew 3:2[/b]
Baran zmieniony w 46 minucie
Widzew strzela w 54 i 82
to z minionego sezonu. 16 spotkan Arunia konczyl przed czasem.
Sposrod tych spotkan w 5 tracilismy bramki po zejsciu Barana,
w 3 takich sytuacjach oznaczalo to strate punktow.
w 5 meczach bramki stracone po zejsciu Arka to jedyne stracone w danym meczu.
Pytam sie iwi - kto jest odrealniony? Ty czy Miszczu? Mi sie wydaje, ze Ty
Schodzil po pyte gral albo go cos bolalo najwidoczniej - jak zawsze.
pyte grał ?:) oj iwi iwi...
wszystko to bierze sie z tego ze nie mamy pomocnika ofensywnego z pierwszego zdarzenia a Arek nie potrafi rozgrywac i dlatego mnie to denerwuje ja wiem ze to tez nie jego wina ale musialem sie na kims wyżyc :) niefart chcial ze akurat trafilem na pupila publicznosci heh :)
Przepraszam :)
Ta zlosc i frustracja wlasnie sie bierze z braku laku a w tym wypadku z braku transferow bo nie ciekawie to wszystko widze...poporstu szaleje jak koty na wiosne heh :)
Baranek jest super w destrukcji ma super technike i gra jak profesor tylko nie potrafi poprostu zagrac pilki ktora otworzy droge do bramki naszym napastnikom
gietki_ramirez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zagłębie - Cracovia 3:1
> Baran out w 65 minucie
> bramka dla [u]Lublina[/u] w 83
W Lublinie to jest Motor, a Zaglebie jest w Lubinie :)
Jak możesz iwi to przedstaw mi dokonania tych w/g Ciebie super nowych zawodników Jagi,bo wogóle typków nie kojarze.Z góry dziękuje.
Leon, na tyle Cie stac po polrocznym pobycie na forum? Wybacz literowke o Panie mistrzu analizy :] Komu jak komu, ale mi nie trzeba tlumaczyc roznicy miedzy Lubinem, a Lublinem.
Dzisiejsze obie bramki to wielka zasluga Arka Barana. Najpierw superswietna pila na skrzydlo do Szeligi. A przy drugiej bramce po rozpaczliwym wykopie Cabaja Arek skleil pilke na kopytko, majac Grzeszczyka na plecach, zagral dwie krotkie klepy z Majoros, i nasz Madziar mial dzieki temu troche wolnego pola.
Ale znajda sie tacy napierdalacze jak jakis iwi i gada odrealnione rzeczy, niepodparte zadnym argumentem oprocz jego widzimisie i nie daj Boze jeszcze kogos by to przekonalo.
na sparingu odniosłem wrażenie, że Baran miał prikaz grać zawsze do przodu, i do tego z pierwszej piłki. efekty były różne, od luks piłeczek (poza podaniem do Szeligi także podanie do Wasiluka w 1 połowie) po zagrania ocierające się o żenadę...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)