dobra wczoraj mnie poniosło trochę z tym nikim, chciałem napisać, że jest słaby i nie nadaje się na pierwsza ligę napewno nie jest dla nas zbawieniem.
jezeli chcesz sie dowiedziec czegos wiecej o dawaniu Moskały to zapraszam na priv
-
-
Trener Majewski / Ćmikiewicz - treningi, sparingi , taktyka...(temat zbiorczy)
Santo trochę to nie za dobrze to wyszło.
Jeśli Moskała jest 'nie teges' to albo mówi się on tym tylko na priv,
albo wcale nie mówi. A tak wyszło wiem 'ale nie powiem'.
Wielu osobom można niechcący zaszkodzić w ten sposób bez podawania konkretów.
Ja mowie co wiem. :) Bo ze jest marnym zawodnikiem, to golym okiem widac.
Jest bardzo marnym zawodnikiem!!!I KONIEC JUŻ!!!
Oby opuścił Cracovię jak najszybciej!!!
Czy po dzisiejszym meczu z Podbeskidziem również?
Również.
Moskała miał swoje 5 minut zanim trafił do Cracovii. Jest świetną opcją dla beniaminka który potrzebuje doświadczonego zawodnika który grając w wyjściowym składzie gwarantuje ok. 10 goli w sezonie. Niestety nie jest to zawodnik na miarę drużyny z górnej połowy tabeli, nie trudno zauważyc, ze nie radzi sobie w meczach z mocniejszymi w defensywie rywalami. Mamy Witkowskiego, który jest doskonałym napastnikiem, niestety bardzo kruchym, podatnym na kontuzje (taki drugi Dawidowski). Mamy Dudzica, który musi się jeszcze trochę nauczyc, ale to może byc objawienie nadchodzącego sezonu. Mamy Krzywickiego który jest niewiadomą, ale gra w reprze u21, a to już o czymś świadczy, poza tym bardzo potrzebny nam rosły zawodnik w napadzie. Jest Kaszuba, jego wartośc poznamy dopiero w meczach o punkty, ale co by nie mówic coś tam strzela. Jeśli do tej czwórki dojdzie jeden wartościowy napastnik, to lepiej dla Tomka byłoby gdyby zmienił otoczenie. Zresztą największym problemem wbrew pozorom nie jest atak, nawet nie druga linia, największym problemem jest nie kompetentny trenerzyna, który jakimś cudem zachowuje posadę.
ps. przepraszam za styl wypowiedzi i błędy, ale późno jest.
dużo kontuzji przeciążeniowych.
winne Intertoto i za szybkie wejście w sezon?
sztab szkoleniowy przeciążył pykaczy?
Gdzie gramy we wtorek z Arką!!!
To ja już nic nie rozumiem Panów Stefana i Lesława...
a to słyszę ,że mają grać zdrowi a to zniwu niedoleczony Dudzic wychodzi na sparing z Kmitą (i do tej pory nie gra) a tu znowu wczoraj:
"Arkadiusz Baran ma kłopot z mięśniem skośnym brzucha i grał na słowo honoru - przyznał Lesław Ćmikiewicz, II trener Cracovii. "
Panowie zdecydujcie się w końcu....
Za dużo macie takich kontuzji ...
Ta duża liczba kontuzji zaczyna mnie niepokoić...
Już straciłem rachubę kto aktualnie jest kontuzjowany.... Zaczynam się zastanawiać jakim składem zagramy z Jagiellonią... Bez Witkowskiego, bez Kłusa (kartki), bez kogo jeszcze ???
Ma ktoś jakieś kompletne informacje jak wygląda nasz sytuacja kadrowo-kontuzjowa ?
Khalid,Ty nie masz rozumieć-Ty masz UWIERZYĆ !!! Na tym polega WIARA w Rumcajsa :-)
kontuzje muszą być !!!!!! jak pykacze sobie "drwili" z nauczyciela to musiał im pokazać miejsce w szyku dawkując zabójcze dla organizmu treningi - enerdowska szkoła wymaga końskiej dawki obciążeń ...nauczyciel i tak powie jak mamy to rozumieć - ci którzy nie mają kontuzji po prostu przeszli obok gry....
"rewolucja" niech trwa !!!!! aż do pozbycia się ostatniego dobrego piłkarza...
no, ja bym zamienił sztefana na franza. dla poparcia teorii posłuże się wypowiedziami Smudy z postu jaki zamieścił Blady Nico w temacie "u naszych rywali". Inaczej by wyglądała u nas wtedy zdrowotna przydatność do gry!
ICHKERIYA Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "rewolucja" niech trwa !!!!! aż do
> pozbycia się ostatniego dobrego piłkarza...
Istotnie, wygryzienie Gizy i Bojarskiego, a na ich miejsce prawie nic to jest draństwo.
Mnie coraz bardziej ciekawi co potrafi Szeliga. Cos mi sie wydaje ,ze to nie bedzie tylko uzupełnienie składu.
jedynym pozytywem tego sparingu to to ze zostaal zmieniony w koncu Klus bo chlop nic nie gra a zmieniany rzadko
Ani Kłus ani Baran nic nie graja a zwlaszcza ten drugi. Nie pamietam juz meczu w ktorym Baran zagralby chociaż przecietnie. Po odejsciu Gizy ten typ w ogole nie istnieje na boisku, celnych podan przez caly mecz mozna doliczyc sie na na jednej rece. zreszta mamy tragicznie slaby sklad i nic tego nie zmieni. Na pierwsza lige moze to wystarczy ale napewno nie na ekstraklase.
Najbardziej irytuje mnie w tym wszystkim to ze albo Majewski jest tak bardzo ograniczony umyslowo albo z Filipiaka jest prawdziwy ŻYD.
Popatrzcie np na Jagiellonie - Szczot,Lewczuk,Zawistowski,Hermes,Skerla,Arifovic,Krzysztof Krol - to sa kur.wa transfery a nie jakies ochlapy typu Krzywickie Wasiluki i reszta drewnianych nog. A jaki Jagiellonia ma budzet?! hmmm ciekawe
Oczywiscie wszystko zweryfikuje liga ale dla nas bedzie ona bezlitosna - zobaczycie sami.
W dodatku jak czytam pomeczowe konferencje w wykonaniu Majewskiego i jego kretynskie debilne wrecz prostackie odpowiedzi na pytania to mam ochote mu przypier...
Iwi zakładam się o 0,7 że będziemy wyżej w tabeli od Jagiellonii.
ok poszlo :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)