mlody sztab szkoleniowy ? to mi sie podoba..
-
-
Trener Majewski / Ćmikiewicz - treningi, sparingi , taktyka...(temat zbiorczy)
Panowie gdyby nie kontuzja Rafała byłby bardzo dobrym bramkarzem mam nadzieje że mimo swoich 27 wiosen wniesie cos pozytywnego w szeregi naszych bramkarzy
Skórski to kolega Makucha, Chmiesta i Przytuły.
A co ciekawe do czerwca był trenerem bramkarzy w drużynach młodzieżowych i rezerwach Wisły.Odszedł razem z Pietrzakiem.
Witamy Rafała na naszym pokładzie.
a czy on bedzie miał autorytet u Cabaja?
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a czy on bedzie miał autorytet u Cabaja?
U Cabaja jak u Cabaja, ale czy u Olszewskiego będzie miał??;-)
Wiek nie ma znaczenia. Albo nasi bramkarze będą z nim pracować, albo się nimi Stefan zajmie i siądą na ławce. Mają ćwiczyć i tyle. Inaczej nic nie zdobędą. A ten gość dobrze pracował w Hutniku. Mam swoje dojścia.
Panie Trenerze, drużynę buduje się od bramkarza, a Pan co? Żaden trener Cabajowi nie pomoże, głowy mu nie zmieni. Stawiając na Cabaja strzela Pan sobie samobója.
Monday, ja znam to zdanie troszke inaczej... Druzyne buduje sie od obrony. Cabaj to moze nie najwyzsza polka ale jest dobrym bramkarzem, nalezy szukac lepszego ale bez cisnienia. Zdecydowanie lepiej kupic 2 defensorow bo jak oni nie dopuszcza przeciwnika do klarownych sytuacji to super bramkarz nie bedzie potrzebny.
Czy Olszewski jest złym bramkarzem? Nie,chociaż nie sięga reprezentacji to jednak mógłby bronić w kilku klubach ekstraklasy.Czy Cabaj jest od niego lepszy?Jest,wobec czego nie ma potrzeby szukać bramkarza.Jeżeli Cabaj nabierze doświadczenia i potrafi w trakcie meczu zapanować nad nerwami to powtórnie trafi do kadry i tego mu życzmy.
Albert Napisał(a):
> Czy Olszewski jest złym bramkarzem? Nie,chociaż
> nie sięga reprezentacji to jednak mógłby
> bronić w kilku klubach ekstraklasy.Czy Cabaj jest
> od niego lepszy?Jest,wobec czego nie ma potrzeby
> szukać bramkarza.Jeżeli Cabaj nabierze
> doświadczenia i potrafi w trakcie meczu
> zapanować nad nerwami to powtórnie trafi do
> kadry i tego mu życzmy.
Ja mu też życzę, ale prawda jest okrutna; brmkarz powinien być jak skała, a nie trzęsawka. Ponadto Twój wywód Albercie jest demagogiczny. Pokaż mi słabszych bramkarzy od naszych. bez urazy. Pozdro.
Wielu jest slabszych od naszych bramkarzy!!!!:
Lech - Kotorowski
Odra - Pilarz
Korona - Mielcarz,
Wisla Plock - Gubiec
Zaglebie - Liberda
Gornik Zabrze - Slawik
Gornik Łeczna - Tyton!!!
Arka - Witkowski
Pozatym uwazam ze nasi bramkarze zaliczaja sie raczej do czolowki Polskiej ligi,a pisanie ze sa slabi poprostu jest nieprawda!!!
Też byłbym zdania, że aktualnie najsłabszą formacją wydaje się obrona /uwzględniając transfer tego kameruńczyka/. Marcin wydaje się być bramkarzem zaliczanym do tych trochę lepszych w naszej lidze, a przy lepszych obrońcach może nabrać znacznie więcej pewności.
Cfan Napisał(a):
> Wielu jest slabszych od naszych bramkarzy!!!!:
> Lech - Kotorowski
> Odra - Pilarz
> Korona - Mielcarz,
> Wisla Plock - Gubiec
> Zaglebie - Liberda
> Gornik Zabrze - Slawik
> Gornik Łeczna - Tyton!!!
> Arka - Witkowski
> Pozatym uwazam ze nasi bramkarze zaliczaja sie
> raczej do czolowki Polskiej ligi,a pisanie ze sa
> slabi poprostu jest nieprawda!!!
Gratuluję poczucia humoru, dla mnie jest to czarny humor. Napisz mi; gdzie i kiedy wymienieni puszczali takie szmaty jak Cabaj z Wisłą, Koroną lub Zagłębiem w Lubinie?!
Kotorowski to w co drugim meczu
Pilarz jak chyba nieraz po 4 w jednym meczu, i to nie przez obrone
Gubiec to juz w ogole jaja wyprawia,ze chocby Skwara.
Tyton przereklamowany okrtunie jest
Witkowski to sam sobie wrzuca do bramki, Cabaj przynajmniej komus pod nogi :P
Kiedy Cabaj puszczal szmaty w Lubinie :>
Jesienią 2005. Trzy sztuki! Pierwszą to sam sobie właściwie wbił...
Mondey-jeszcze w 1998r grając w Hutniku!
Boruc też z nami puścił super szmatę! Czy też uważasz, że jest złym bramkarzem? Zwróć uwagę w ilu sytuacjach ( przy tak słabo grających zwłaszcza u Białasa obrońcach) świetnie bronił!Bodajże w "Przeglądzie" pisano, że bramkarze Cracovii mieli najwięcej interwencji w Lidze!! Chłopie więcej optymizmu! (:
(ponoć dobry sex pomaga)
Łatwo powiedzieć, optymizmu ... idę na mecz i dostaję zawału za sprawą cabajady ... drżę przy każdej interwencji tego zawodnika. Podobnie jak wiekszość kibiców. Ile już meczy przez nigo przegraliśmy, a ile jeszcze przegramy? Skąd więc czerpać ten optymizm?
Monday co Ty gadasz? Chyba wiekszosc siwych dziadow nie lubi Cabaja na stadionie tak jak i Gizy, bo oni zyja pilka nozna lat trzydziestych. Taka typowa polską pilka co sie trampkarzy uczy, czyli zero rozegrania tylko.... Wyyyyyyyyyyyyyyjazd kuuuuuuuuuuuuuuuuu....wa!!!
meezeck, ilż statystycznych kibiców pamięta piłkę z lat trzydziestych? Co Ty nazywasz rozgrywaniem w wypadku Cabaja? Nie można stawiać ponadto tego kamikadze obok Gizy, który jest najbardziej kreatywnym piłkarzem naszej ligi. I jeszcze jedno, ci starzy, o ktorych piszesz z pogardą (Ty też będziesz "dziadem starym" - o ile dożyjesz) oglądali Cracovię, o jakiej nie masz pojęcia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)