dotrzymał słowa....Jestem świadkiem,że przed meczem zrobił to co obiecał podczas poprzedniego pobytu z Oderką w Krakowie :-)
Geoś jest słowny....
-
-
Geopijatyk....
To jest już 2-ch świadków:)
a cos w ramach wyjasnienia dla niekumatych??
ciekawym bo skoro to Geoś to musiało byc co najmniej ekstrawaganckie:-)
ekstrawaganckie :-) Geoś wypowiedz się-zwracałeś swoją osobą uwagę innych w drodze powrotnej?
i ja świadczę.. i kilku innych, co nie spieszyli się głaskać małżonkę i potomka po brzuchu tylko wylądowali w pewnym miejscu nad Rzeką - tak, tak Ian'ie to do Ciebie:):):)
bo Geo slowny jest - a fantazję ma za przeproszeniem ułańską :D
No po prostu ogoliłem prawą stronę twarzy do linii nosa. Kiedyś na konferencji (pseudo)naukowej po każdej przerwie w obradach przychodziłem z innym imidżem. Najpierw długie włosy, broda i wąsy, potem broda i wąsy, potem wąsy, potem tylko mały Hitlerek pod nosem, a na sam koniec wyglądałem jak Kojak.
Pamiętam jak się pierwszy raz goliłem. Miałem chyba jakieś 16 lat. Miałem w gimplu (liceum) wystąpić na Akademii z jakieś tam okazji, niestety ktoś mnie musiał zastąpić. Dlaczego? Bo tak się pociąłem, że dostałem zwolnienie lekarskie. Po prostu moje pierwsze golenie skończyło się L4.
hehe;]
Geopijatyk-Fan Oderki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>... prostu moje pierwsze golenie skończyło się L4....
Polecam "Krem do golenia", ale lepszy by był chyba odrazu do obu golenii,tylko nie wiem czy taki produkują :)
Muszę żonkę głaskać po brzuszku.Pasiak nowy murowany-TD powinieneś to zrozumieć :-)
Jest potrzeba "Rodzinny sektor" zapełniać małymi Pasiakami bo coś ostatnio przybyło tych większych,starszych-oczywiście mam na uwadze B8 :-)
A ja Geosia widziałem jak krwawił bezpośrednio po dotrzytmaniu obietnicy :-)
hehe to juz wiem skad te wlosy na umywalce w kiblu w Miastoprojekcie...
Pavele Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> bo Geo slowny jest - a fantazję ma za
> przeproszeniem ułańską
>
Eeee...jaki tam slowny
Obiecywał ze juz nigdy nie bedzie pisał na tym okropnym antysemickim forum..po czym za kilka godzin wrocił
I rozmnozył się chociaż ywierdzil ze to szkodliwe...
Słowny jak prezydent Kwasniewski :-)
Ja sobie wypraszam: Pisał, że nie będzie, ale nie OBIECYWAŁ. Co innego jest dać słowo pod przysięgą i potem postąpić inaczej niż się obiecywało, a co innego zmienić zdanie w okolicznościach gdy się nic nie przysięgało.
BTW Przpomina mi się, jak pewien (głupi) ksiądz na kazaniu wygłaszał mówkę następującej treści:
"Jak ktoś stosuje środki antykoncepcyjne, to jak mu się nie uda (czytaj: mimo stosowania środków antykoncepcyjnych nastąpi poczęcie), to będąc konsekwentny przerwie ciążę".
Po pierwsze, żadna konsekwencja tu nie zachodzi, bo zupełnie inną rzeczą jest nie chcieć dziecka, gdy go jeszcze nie ma, a inną nie chcieć dziecka, gdy już jest. Poza tym nie rozumiem dlaczego rozumowanie to nie miałoby dotyczyć naturalnego regulowania poczęć dopuszczalnego przez Kościół. Widać, że ów ksiądz, obrońca konsekwencji, sam nie jest konsekwentny, skoro nie miał pretensji do tych katolików, którym stosowanie metod naturalnych się nie powiodło, że nie przerwali ciąży. Poza tym ksiądz ten, jak mi się wydaje, miał niezbyt rozwinięty zmysł moralny, jeżeli porównywał ze sobą uczynki tak różnego kalibru jak zapobieganie ciąży i morderstwo. Póki co katolicyzm, w przeciwieństwie do części protestantów, rozróżnia kaliber grzechów i występków. Zabicie człowieka jest niewątpliwie czymś gorszym niż pokazanie dziadkowi języka.
Ale załóżmy, że rzeczywiście jest tu jakaś konsekwencja. Jeżeli tak, to jest to oczywisty dowód na to, że konsekwencja nie jest dobra sama w sobie, ale może być czymś złym. A zatem czasami lepiej nie być konsekwentnym niż być. Zwłaszcza, gdyby to miało kosztować czyjeś życie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)