...pamiętamy wszyscy mecz z Pogonią. Ciekawe jak jutro będzie sędziować!!
-
-
Żyro będzie w sobote sędzią głównym...
największy przekręt
kurde to jego jeszcze nie zamkli :)
Moze by mu ufundowac bilet do wrocławia i wreczyc przed meczem? :)
no to chłopina nie będzie miał lekko - na pewno zostanie ciepło przyjęty
powitajmy JARKA ŻYRO gorącym i serdecznym WYP>IER>DALAJ!!!!!!!!!!! :P
wlasnie przeczytalem i OCZOM NIE WIERZE !! to on ma jeszcze licencje czy jak to sie nazywa !!!!!!!!!!!!! jedna z pierwszych osob zamieszana w afere , apropo wejscia ODRY OPOLE do 2 ligi , on co potrafil TAKIE ZLO CZYNIC przeciwko nam !! NIE BEDZIE MIAL LEKKO JUTRO !! skandal ze on wogole jeszcze moze sedziowac !!
ja mysle ze bedzie sie bal krecic
Mam nadzieję, że jutro swoim sędziowaniem zrekompensuje nam II ligowy mecz z Ptak-Pogonią!
jak on może nam mecz sędziowac po tym wszystkim to nie wiem...
tzn? chcesz zeby dla nas gwizdał? :?
Nie chce go widziec więcej przy Kałuży. Gościa wygwizdam jutro jak tylko można najgłośniej.
Zamiast gwizdania proponuje piosenke mniej niż Żyro Lady Pank.
ZYRO TY SEDZIOWSKA SZMIRO
zrobmy na dwie strony po raz pierwszy w historii [b]przed pierwszym gwizkiem[/b] "sedzia ch*j" - powinno sie mu zrobic ciepło na sercu
jak mu tak zaśpiewamy to napewno nie będzie dla nas gwizdał więc proponuje się wstrzymac bo potem będzie dyskusyjny karny naprzykład a on nie zagwizda wtedy napewno ...
Panowie, panowie! Dajmy sobie na wstrzymanie! Wiemy, że to kawał skur..., ale przystopujmy, bo się jeszcze rozpłacze i poskarży się Listkowi i znowu jakieś kary polecą na klub. Doskonale Was rozumiem, ja również najchętniej bym mu po prostu napier... i to jeszcze przed pierwszym gwizdkiem, ale to nic nie da, a może kłopoty sprowadzić.
Swoją drogą, jak się koleś nie boi tu przyjechać? :D
Kupmy mu bilet do Wroclawia!
Niektórzy to naprawdę igrają z ogniem...
Żyro będzie sędziował, bo nikt żywcem już nie został w zapasie :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)