Mistrz Polski kosztem Białegostoku ...
czyż może być piekniejsza chwila ?
:D
i ta lokomotywa ...
MISTRZ MISTRZ CRA-CO-VIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naprawdę warto było pojechac ...
;)
-
-
Juniorzy młodsi Mistrzem Polski!!!
no to Stefek jest trenerem wyksztalconym poza Polska wlasnie:) wiec jest zagranicznej mysli szkoleniowej :)
gratulaaaaacje!
teraz to czytam i nie dociera jeszcze do mnie! SZOK! MAMY MISTRZA! W południe SIę CIESZYłEM ze srebra szok. Góreckiego znzam, naprawdę przegośc. Strasznie mu na CRacovii zależy i wpaja to młodym, chciaż dopiero co go chcieli wyp.
GRATULACJE
Brawo chłopaki!!!! Sprawiedliwości stało się zadość!!!
"diego" z Białego - nie tym razem ;)
Sia la la la la la la la la la la la la la Sia la la la la la la la la la la la la la MISTRZEM PASY K MISTRZEM PASY S MISTRZEM PASY MISTREM NASZ KS !!!!!!!!!!
KE SERA SERA CRAOVIA MISTRZOSTWO MA CRACOVIA MISTRZOSTWO MA NIE TYLKO W HOKEJA (hehehe)
Gratulacje !!!!!!.Dziękujemy za wspaniały prezent na 100lecie klubu.Szczególnie cieszy że odbyło się to kosztem ukraińców z jagielonii.
Już wypiłem Wasze zdrowie i niech każdy dziś się, że rządzicie już w Krakowie
gratulacje:)
a ja milo przecyztac takie cos:
http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35239,3486418.html
Brawo juniorzy, dobrze ich poprowadzic i będziemy mieć wiele radości z ich gry w seniorach! Swoja droga ciekawe ilu z nich przebije sie do 1 drużyny? Jesli będzie trener który uparcie będzie stawial na swoich ulubieńców to marnie to widzę. Naszczęście taki juz nie pracuje u nas.
GRATULUJE!!
Nasz wyjazd na MP do zamościa to miała byc taka sobie wycieczka ... a wyszło zupełnie inaczej ...
Po przyjeździe na miejsce ( bardzo fajny kompleks boisk treningowych jakiego w całym Cracovie nie ma ) okazuje sie , że organizatorzy nie zadbali za wczasu o regulaminowe bramki ( w trakcie całego turnieju było wile krytycznych uwag co do organizacji zawodów ) i protesty obu ekip zaskutkowały wymiana tychże na spełniające wymogi przepisów ale nie obyło sie bez kilkunastominutowego opóźnienia a że oba mecze miały odbywac się równolegle przebywające na sąsiednim boisku druzyny Jagiellonii i Amici musiały czekać ...
Rozegrany w czwartek mecz z Jagiellonią kosztował nasza druzynę strate 5 zawodników z podstawowego składu w tym bramkarza ... wiec kiedy zobaczylismy jak masazysta naszej ekipy ( to jest najbardziej fartowny człowiek na Cracovii w tym roku 2 złote medale z hokeistami i teraz z juniorami - zgłaszam postulat przydzielenia Jego skromnej osoby do kazdej druzyny Cracovii wtedy napewno wszystko wygramy ) prowadzi pod rękę naszego rezerwowego bramkarza ugięły sie pod nami nogi ... w całej druzynie cos pękło ... załamka ... kierownik ma prawie łzy w oczach trener patrzy gdzieś w niebo jakby chciał poprosić czuwających tam nad nami o jakąś pomoc ... wszak to najwazniejszy mecz tego turnieju do medalu wystarczy nam remis a jak to zrobic nie mając 5 podstawowych chłopaków i z zawodnikiem z "pola" w bramce ... w to wszystko wszedł Pan Maciek Madeja ... wyraz Jego tawarzy wskazywał na mozliwośc wystapienia zawału serca wiec ze zgrozą czekalismy co będzie dalej ...
Pojawia się Pani doktor "zabiezpieczająca" imprezę od strony medecznej i rzecze: - czy mógłby mi ktos pozyczyc komórkę bo swoja zostawiłam a musze zadzwonic po karetkę ...
daje kobiece telefon mowiąc ze moze sobie dzwonic gdzie chce byle by jak najszybcie przyjechała karetka ... Pani skutecznie wzywa pomoc oddaje mi telefon po czym z Jej torebki rozbrzmiewa piekny dzwonek telefonu :D uznałem to za dobry omen ...
Zaczyna sie mecz , pierwsza akcja ... podmuch wiatru przenosi piłke nad zaskoczonym stoperem Zagłębia Lubin ta spada pod nogi naszego napastnika przyjęcie i uderzenie stoper interweniuje piłka ociera sie o Jego noge nabiera rotacji i lobem przelatuje nad bramkarzem Zagłębia ... 1-0 opatrznośc czuwa ...
piłkarze Zagłębia załamani takim obrotem spraway długo dochodza do siebie Cracovia gra mądrze zagęszczając srodek pola i prostopadłymi podaniami uruchamiąjac naszego osamotnionego napastnika REWELACYJNIE kieruje poczynaniami zespołu chłopak z numerem 9 na koszulce najmniejszy na boisku z doskonałym przeglądem pola prawdziwy mózg druzyny z przyjemnościa patrzyło sie na Jego grę ... wkrótce zrobiło sie 2-0 i wiadomo juz było , ze tego meczu nie przegramy a wiec będzie medal !
Na boisku obok z karnego prowadzenie w meczu z Jagiellonia zdobywa Amica ... Oni maja o co grac wygrana 2-0 daje im mistrzostwo ten mecz jest naprawde niesamowity nieustepliwa walka po obu stronach "kosmiczne" interwencje bramkarza Jagielloni ratującego swój zespół przed strata kolejnych bramek ... napastnik Amici z 2 metrów trafia w słupek ... znowu opacznośc czuwa nad nami ...
i wreszcie koniec ...
gratulujemy chłopakom wicemistrzostwa Polski w meczu obok po końcowym gwizdku nikt sie nie cieszy konsternacja nikt nie wie co sie dzieje ...
i zaczyna się teraz interpretowanie regulaminu ...
Cracovia Mistrzem Polski !!!!!!!!!
wybuch radości w naszym obozie bo nikt takiego obrotu sprawy zwłaszcza w okolicznościach poprzedzających dzisiajsze spotkanie sie nie spodziewał ...
nie mogący pogodzić sie z decyzjami organizatorów piłkarze z Białegostoku bojkotują ceremonie zamknięcia turnieju ...
w trakcie jej trawania stojąc kilkaset metrów obok spiewaja znaną ze wszystkich polskich stadionów piosenke o PZPN niktórzy ida dalej da się słyszec okrzyki Auschwitz Birkenau ...
i na zakończenie podsłuchany fragment rozmowy trenera Jagiellonii z jednym z organizatorów ...
- Panie , Panie cały mecz Pan mówiłes , ze jak przegramy 1-0 będziemy mistrzem ...
:D
"... Pani skutecznie wzywa pomoc oddaje mi telefon po czym z Jej torebki rozbrzmiewa piekny dzwonek telefonu..."
A mówią że my to centusie.
Dziś w DP Białas mówi ,że najzdolniejsi juniorzy tacy jak Dzwonek , Dynarek, Łuczak będą mieli też treningi z kadrą pierwszego zespołu.
zastanawiam się ,czy mamy sztab szkoleniowy który zapewni prawidłowy rozwój tych młodych chłopaków?
Potrzebny jest szkoleniowy i medyczny.
Gdzieś na necie przeczytałem ,że juniorami Amiki zajmuje sie cały czas AŻ 7-u trenerów!!!!
Tylko u nas trzeba stworzyć warunki do wychowania młodych pilkarzy. Należy zacząć od bazy treningowej. Najmłodsi tramparze Cracovi wynajmuja boisko Dąbskiego. Podczas gali był jakiś bzdurny mecz politycy- policjanci, natomiast chwilę wczesniej na Dąbskim grali nasi najmlodsi i wygrali 9:0 ze Strzelcami. Nie można było im sprawić frajdy aby zagrali na głównym stadionie na 100-lecie. Byłaby to dla nich wielka frajda. Hasło " młodziez ,edukacja , Sport " trochę dziwnie tu brzmi!
WIELKIE GRATULACJE DLA CHLOPAKOW I CALEGO SZTABU SZKOLENIOWEGO
Teraz wszystko w rękach Cracovii.Do tego, by z tych chopców wyrosli pierwszoligowi piłkarze potrzeba tylko trzech rzeczy:bazy,bazy i jeszcze raz bazy.
Wielkie Gratulacje !!!
Mistrz mistrz CRACOVIA !!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)