a który to sektor dzieciecy?
-
-
Ja już mam karnet. A ty?
B8
czyli jesli mialem karnet na b8 w ubiegłym szonie to nie moge teraz dostac tego samego miejsca???
Lecho3 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> słupy są w rzędzie 10. Mam miejce obok.
> Na Zagłębie gościowi sprzedali bilet na
> miejsce 9 w B7 a ten numer ma włśnie słup
> Na szczęście nie musiał się wdrapywać bo
> były wolne miejsca
Dzięki za info. Kupiłem w rzędzie 10 tak na skraju więc pewnie koło słupa ( Pani przekonywała, że na 100% słup nie przeszkadza , ale wolałem się upewnić)
mam i ja :) b9
Dzisiaj kupiłem drugi już nie mogę się doczekać na meczyk!!!TYLKO PASY!!!
mam już karnecik przy okazji karty i smyczkę kupiłem
smycze są przepiękne...
Wyprowadziłem się z C na B8 ...chciałem też koszulke ale nie było elek niestety :(
hokejowych Xelek również... no szkoda
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mam już karnecik przy okazji karty i smyczkę
> kupiłem
> smycze są przepiękne...
>
>
Jaką smyczkę? Co to takiego?
dario Napisał(a):
-----------------
> czyli jesli mialem karnet na b8 w ubiegłym szonie to nie moge teraz dostac tego samego miejsca???
Niby dlaczego nie? Oczywiscie ze mozesz. Ja rozumiem sektor dzieciecy jako taki, gdzie będą "animatorki" dla dzieciaków, a nie, że nie wpuszcza sie dorosłych bez dzieci.
Agnan. Smycz to taka tasiemka na klucze. Można na szyi powiesić "oldskulową" modą albo zwyczajnie w kieszeni trzymać. Ładne teraz są faktycznie: kupiłem dwa nowe typy.
no to karneciki zakupiony zastanawiałem sie nad zmiana na B7 ale postanowiłem pozostać na B8.
Pozdrawiam przyszłych sasiadów (mam nadzieje, ze srednia wieku na sektorze bedzie wyzsza niz 15 :)
Agnan to jest smycz :
[img]http://www.cracovia.pl/sklep/thumbs/p312.jpg[/img]
jest po prostu śliczna...
karnecik oczywiście mam na B7 :)
zakupiono :)
Może uda mi się być na 2 może 3 meczach ale karnet MAM!
Nie wie ktoś może ile karnetów już sprzedano?
PS. Sam wybieram się na Wielicką jutro :)
Ja też mam HEHEHE TERAZ TYLKO CZEKAĆ NA MECZE.
mam karnet :-)
a fakturki bierzecie Panie i Panowie?
ja nie wiem czy mozna dalej odliczac takie rzeczy, ale wzialem!
Obecny!
Mam i ja.
Ale tłumów to dziś nie było.
A konkretnie to nikogo nie było, poza Jackiem Magierą z którym minąłem sie w drzwiach (chyba właśnie udawał sie podpisywać kontrakt)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)