A z rozmiarem głowy wiąże się też rozmiar czapeczki której daszek spełnia taka funkcję, jak zadaszenie na trybuną - głos się niesie, że ho ho ;)
-
-
Perfekcyjny doping
dobre :)
No i widzisz AA na kazdym kroku same kozysci,wszyscy Ci zazdroszcza;)
Zostalismy przekrzyczni
bez dwóch zdań :/
chociaz bardziej pasuje lekcja dopingu
jak na tylu ilu ich bylo powinnismy dostac porządniejszą lekcje
jakby to byla Legia czy Gornik - NIE ISTNIELIBYŚMY
a Bełchatów też jest zielony.... :):):)
Mysle ze i legia i gornik zaprezentowaly by sie podobnie w takiej liczbie. Troche siedli pod koniec ale mieli prawo.
pzdr dla kibiców na C ktorzy dotrzymali z Hej pasy gol do konca polowy i dla tych z B tez. A reszta niech sie nie patrzy jak na szalonych tylko niech tez spiewa.
doping najgorszy jaki pamiętam
-ogórek... dno
-mizeria...porażka
-oklaski jak nam cisną domowe przedszkole...dno
-wygrywamy z głupim radomiakiem i nie wiedzieć czemu śpiewamy puchar jest nasz...?
-Gola,gola,gola strzelcie Cracovio gola? co to ma być ?
-Doping na dwie strony gdy Radomiaka jest wiecej niz drugiej strony... słaby pomysł
to tyle ode mnie dzisiaj wogóle mi się nie podobał doping... i jeszcze te ciągłe Wiśnia, Wiśnia... przecież on jeszcze nic nie zrobił wchodząc na boisko a może warto by było podziękować Banii?? Tak smao Giza podchodzi do karnego a tu stadion "Wiśnia,Wiśnia"... bez przesady...
jestem zdegustowany po dzisiejszym meczu
w pierwszej połowie stalem blisko klatki i aż sie zdziwiłem - głośni byli.
A w naszym dopingu czegoś brakuje to nie to co było jeszcze niedawno jak cały sektor śpiewał a Heej Pasy gol to az ciarki przechodziły. Namiastka tego była jeszcze na ostatnim hokeju z Tychami, mam nadzieje że jak przyjdą derby to wszystko wróci do normy. Nie wiem czemu tak jest czy to przez liczbe widzów czy ludziom nie chce sie dopingować?
Kurwa sorry, ale nie moge Cie Santo czytac.
Niech ktos tu zamontuje filtr ktory sprawi, ze bede mogl ignorowac wpisy wybranych osob.
sorry Wojtek ale piszę to co widziałem...
santo chyba zbyt powaznie potraktowales ten mecz
piknik byl i tyle
wg ciebie mialo to wygladac tak:
-(RR) Domowe przedszkole...
-(MY) Wypier..lac, Wypier..lac
"ogorek" jeszcze z sensem faktycznie wygladali jak ogorki, a "domowe przedszkole" wymyslone na biegu i ironiczne oklaski nie pozostawily złudzeń
Santo, ty pewnie chciałbyś tylko WTSK i Łapy, heh ;).. po drugie to było: 'gola gola gola, strzel Cracovio gola'.. po trzecie: oklaski były ironiczne.. po czwarte: 'nie rozumiem czemu mamy nie śpiewać 'puchar jest nasz' ?..
trzeba im było zaśpiewać jeszcze 'tak się kiszą, tak sie kiszą ogóry' ;)..
jak na tą liczbę Radomiaka to zaprezentował się on przeciętnie.. na początku jeszcze doping im wychodził.. w drugiej połowie mieli kilka widocznych przestojów.. już sobie to wyobrażam jakby takiej Legii było ponad 300..
inna sprawa, że frekwencja nadal żałosna i niestety przyjeżdża taki Radom i momentami słychać go bardzo dobrze.. nie wiem co się ma stać, żeby niektórzy się obudzili i zaczęli chodzić na mecze, a nie pierdolić..
ja nie mówię o wtsk i łapach... bo jedno i drugie mi się juz przejadło... a czy te oklaski były ironiczne... wszyscy się cieszyli i wyglądało to na oklaski w stylu "brawo dobrze nam dopiekliscie" bo my spiewamy o jakims glupim ogorku a oni sie z nas smieja pocisneli nam domowe przedszkoel bo rzeczywiscie tak to wyglądało... i nie mówcie, że to był piknik bo piknik to był na Widzewie tu był ćwierćfinał Pucharu Poslki... pierwszy raz byłem na meczu takiej stawki no i się zawiodłem... nie tylko frekwencją ale i dopingiem...
a Legii było u nas 300 i jakoś się wcale tak dobrze nie zaprezentowali wiec przestańcie pisać głupoty :|
Śmiać to się oni mogą z nas. W środku tygodnia przyjechalo ich kilkakrotnie więcej niż nas do nich z Koroną. Do tego frekwencja i jak dla mnie, tak jak napisał Santo jakieś ogórki-żenada, a panowie to ćwierćfinał PP otwiera się historyczna szansa na awans do pucharów. Zobaczcie co się dziś na Lechu działo - 14 tys ludzi, a my sie cieszymy jak głupki z jakiegoś ogórka - dla mnie tragedia już chyba gorzej być nie może
Byłes na meczu?
A ja uważam, że z ogórkiem to było zajebiste. Dobrze to do nich pasowało, dobrze odzwierciedlało ich poziom gry (do którego zresztą wczoraj nasi się dostosowali), było bez bluzgów i pasowało do ogólnego nastroju na trybunach - czyli pikniku. Wybacz Santo, ale sprawa awansu była rozstrzygnięta już przed meczem, więc czym się mieli ludzie emocjonować? Czy może uważasz, że w obliczu tak znienawidzonej i bluzgającej na nas ekipy powinniśmy pojechać "wyrżniemy was, zielone skur.wysyny" albo RTSK ? Oni odpowiedzieli "domowym przedszkolem" czyli na tym samym poziomie. I luz.
Nasz doping adekwatny do ilości ludzi i emocji na stadionie. Nie ma co porównywać do rangi meczu, bo jak już napisałem (a wbrew temu co kurtuazyjnie mówił Stefan II) kwestia awansu była rozstrzygnięta.
Dla Radomiaka to był mecz sezonu, to i zaprezentowali się najlepiej jak umieli. Spora liczba, doping niezły, choć monotonny. No ale chciałbym żebyśmy potrafili tyle pociągnąć "hej Pasy gol" co oni "ole ole Radomiak" w pierwszej połowie. A może to było "orze, orze Radomiak" ? ;)
P.S. Dobrze, że Świstak i AA próbowali pociągnąć "jesteśmy tu", to z czasem może zacząć wychodzić zajebiście.
Panowie bez przesady. Śmiesznie było, piknik i tyle. Ironia czasem lepsza od najgłośniejszego w.ypierdalaj.
Santo, weź pod uwagę, ze ta ironia i brak "agresji" w przyśpiewkach był też podyktowany pewną rocznicą, którą uczciliśmy przed meczem.
Jak na 2 tysiaki, to uważam, ze poziom dopingu w normie. Dobrze, że mamy sześciotysięcznik a nie piętnasto- bo byśmy jeszcze w większym rozproszeniu siedzieli i byłaby zupełna kiszka.
Siedzę na B (Kraszewskiego) i dostrzegam właśnie przyczynę słabości śpiewu w rozproszeniu. Gdy jest rozproszenie, to się robi dwustu solistów a nie jeden chór.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)