Bergman dobrej atmosferze na stadionie nie sprzyja milczace B.
Jaki zwrot bedzie dobry bo chyba nie "Apelujemy o powstanie z miejsc i dopingowanie swojej druzyny" :)
-
-
Perfekcyjny doping
swistak! :
Zwariowałem!Lepiej zaśpiewać,uprzejmie prosimy
o powstanie z miejsc i zachęcamy do gorącego
dopingu, takie coś to chyba Akustyk mógłby
zrymowac:-/
zgadzam się w 100% żaden Dziadek na B lub rodzinka na C nie wstanie i nie będzie zrywac gardła słysząc ruszcie d...y albo cos wtym stylu...
kolejna sprawa to bęben.. on być musi z Zaglebiem usprawiedliwia go pogoda... ale na Legii też nie było bębna a tam usprawiedliwień nie ma.
Flagi w taką pogodę też nie było sensu wieszać... 3 000 widzów masakra 5 000 na LEgi jeszcze słabiej.. co na to właściciele ?
Właściciele na to chyba nic z racji taiej że gdyby staniały bilety osoby majace karnety mieli by uzasadnione pretensje dlatego z tym fantem musimy chyba poczekac do nowego sezonu...
Zamiast "ruszcie dupy", C wielokrotnie intonowalo "wszyscy spiewaja na meczu wszyscy spiewaja" to tez nie pomaga.
meezeck Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zamiast "ruszcie dupy", C wielokrotnie intonowalo "wszyscy spiewaja na meczu wszyscy spiewaja" to
> tez nie pomaga.
Odrobina uprzejmosci nikomu jeszcze nie zaszkodziła, po prostu. Jak ktos nie bedzie chcial dopingowac to dopingowal nie bedzie. Ja na B (i kumple z "bojówki" tez) wydzieram sie ile mam pary w płucach. Niestety B bardzo przerzedzone jest...
ja z krejzim i paroma innymi po 30-tce kumplami na b8 tez drzemy ryja jak przed dwoma dekadami :)
Denzi - was slychac:) ale za sciana ludzi na schodach na b7 jest mizernie;/
No myślę że tekst "tylko ch... nie śpiewają" zaprezentowany ostatnio w niedziele, poderwie cały stadion.
Pamiętam jak na hasło " cały stadion, cały stadion " podrywali sie wszyscy bez względu na wiek, całe rodziny, starzy bywalcy i pikniki.
Pamiętam w przeszłości na którymś meczu chyba z Zagłebiem L. ( tym nieszczęsnym dla kibiców) młyn zaintonował "cały stadion", ludzie wstali i myśleli że bedzie lokomotywa, a tu poleciało WTSK. taki manerw był jeszcze raz wykonany.
Po takim zrobieniu ludzi w konia wielu przeszła ochota " do ruszenia dupy".
Wezwanie do dopingu nie może być wulgarne " tylko ch.. nie spiewają"!
Zaufanie ciężko będzie odbudować! To trwa miesiącami, a można dobrą atmosferę zniszczyć w parę minut!
TOM76 Napisał(a):
> Pamiętam jak na hasło " cały stadion, cały
> stadion " podrywali sie wszyscy bez względu na
> wiek, całe rodziny, starzy bywalcy i pikniki.
> Pamiętam w przeszłości na którymś meczu chyba
> z Zagłebiem L. ( tym nieszczęsnym dla kibiców)
> młyn zaintonował "cały stadion", ludzie wstali
> i myśleli że bedzie lokomotywa, a tu poleciało
> WTSK. taki manerw był jeszcze raz wykonany.
> Po takim zrobieniu ludzi w konia wielu przeszła
> ochota " do ruszenia dupy".
> Wezwanie do dopingu nie może być wulgarne "
> tylko ch.. nie spiewają"!
> Zaufanie ciężko będzie odbudować! To trwa
> miesiącami, a można dobrą atmosferę zniszczyć
> w parę minut!
DLUGO JESZCZE BEDZIECIE O TYM MECZU PIER... !!!!!!!!???????? DRAMAT JUZ SIE TEGO CZYTAC NIE DA ,,, JEDNO TYLKO W TYCH GLOWAMCH MACIE , NAPRAWDE PRZYPOMINAJ WIECEJ ,PISZ WIECEJ , TO TAK POMAGA , noooo ludzie od tego momentu powiedzieli ze nie beda wstawac MASZ RACJE, !!!!!!!!!!! BRAK SLOW !!!!!!!!!!!
>
To nie czytaj.
Oczywiscie ze TOM ma racje. Od chowania glowy w piasek jeszcze sie zaden problem nie rozwiązał. Zapewniam, że nikt z pikników tego nie zapomni bo to za duza trauma (trudne slowo, wiem) jest. Ktos musi sie walnąć w pierś i tyle.
i to ze przy kazdym problemie bedziecie to wywlekac to rozwiaze problem ? to ze bedziecie non stop i wszedzie o tym trabic to rozwiaze problem ? nie macie lepszych pomyslow jak tylko wasz placz ? a gdybym tego nie przeczytal nie wiedzialbym co on napisal , wiec bezsensownie piszesz zebym nie czytal bo to jest forum , tylko uwazam ze pier... o tym na non stopie GOWNO DAJE , ale wy i tak tego nie rozumiecie bo jestescie biedni i skrzywdzeni ! a to ze na B jest cisza i malo kto sie wlacza do dopingu to chyba nie powiecie ze to wina MECZU Z ZAGLEBIEM sprzed kilku lat !
Tee, Pasiak na zawsze (ale nie wiadomo od kiedy ;) )
Zastosuje waszą metodę: przyjdź na B8 i powiedz nam w twarz, a napinki w necie zostaw dzieciakom
Na B7-B10 ludzi nie me, to nie ma śpiewów. A jak śpiewaliście ruszcie dupy to poszedł komentarz sami ruszcie, bo was nie słychać. Ludzie po prostu często nie słyszą, co młyn śpiewa. .
szpiglasowa Napisał(a):
> Tee, Pasiak na zawsze (ale nie wiadomo od kiedy
> )
> Zastosuje waszą metodę: przyjdź na B8 i powiedz
> nam w twarz, a napinki w necie zostaw dzieciakom
>
>
co masz na mysli piszac WASZA METODE ? co ? i gdzie tu widzisz jakies napinki ? a po drugie to meska rozmowa :P ( zarcik )
powiem tyle: haslo ruszcie dupy to negatywna mobilizacja, metoda kija. wedlug mnie jest bez sensu. a zreszta widzicie ze nie dziala, stosujecie to od ponad roku i jak dotad nie pomagalo, wiec nie liczylbym ze nagle zacznie pomagac. poza tym to jest wulgarne
rowniez jestem przeciwnikiem tego typu zachecania do dopingu , mysle ze jakby Swistak krzyknal ze jedziemy bardzo glosno CALY STADION SPIEWA Z NAMI tak z 3 razy ale bardzo glosno to by dalo 10 razy lepszy efekt , a u nas CALY STADION krzyczy 10 osob i tyle , a to cale haslo trzeba ryknac i od razu BEDZIE DUZO GLOSNIEJSZY I LEPSZY DOPING, tak przynajmniej sadze
Pasiak nie zgadzam sie z Toba- zreszta forum jest od dyskusji, i nie każdy z kazdym musi się zgadzać. Pomijam "TEN" mecz,chodzi mi o sam sposób nawoływania do dopingu.
Dajmy np SEKTOR RODZINNY- przychodzi ojciec Pasiak z małą pociecha i chce jej zaszczepić miłośc do Pasów, a tu teksty TYLKO CHUJE NIE Śpiewają itd. Dzieciaki bardzo szybko podchwytuja różne teksty. Wytłumacz później dzieciakowi że tak się nie spiewa, nie mówi. A co do dopingu na B7-10 to porównaj ilośc osób np w 2 lidze a teraz. Cięzko głośno dopingować w kilkadziesiąt osób.
I jeszcze jedna sprawa młyna z sektora C - bardzo czesto nie słychac!
bo jest w fatalnym miejscu młyn na niskiej a szerokiej trybunie nigdy się nie sprawdzi. czekam na D albo na przeniesienie na B
Proponuje napisac do Klubu albo zeby sie ktos tam zglosil z wazniejszych osob, zeby pozwolili nam przeniesc mlyn na B tam zawsze wolne 2 podsektory trybuna wysoka byloby dobrze !
tylko jeżeli juz to od przyszłego sezonu bo teraz mamy karnety już
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)