http://www.delije.net/av/kosarka/0607/0607_cz_paok2.wmv
-
-
Perfekcyjny doping
8 dni później
Panowie biadolicie okrutnie.Jakis czas temu w tym temacie wysunąłem taką propozycje ale przeszła bez echa.Teraz jak widze tez skonczy sie na kilku postach typu "ja tez bym chciał,O super pomysł itd.itp."A jesli miało by to dojsc do skutku to powinnien zrobic to ktos kto sie zajmuje dopingiem lub grupa, której na tym zalezy.Apropos spotkania kibiców Kolejorza to odbywaja sie one od dawna co jakis czas.
A tutaj turcy zrobili chyba instrukcje dla nas jak nasladowac ich przyspiewke.
http://www.youtube.com/watch?v=GD6fdr-Jhso&mode=related&search=
miażdżyyyyyyyyyyyyy ... wydaje mi sie że na hali hokejowej byloby to SLYCHAC :D
5 dni później
"Z tyłu idzie mały Żyd,
śpiewa sobie ajsigit
ajsi-ajsi-cijaja
jak tak banda pięknie gra"
CRACOVIA, CRACOVIA!
:)
27 dni później
http://www.youtube.com/watch?v=4VuU8xBU2bY
Jak dla mnie koazackie
to juz jest na Cracovii tylko bez kiwania :P
no to dorzućmy kiwanie, bęben i wolne klaskanie i będzie git
no to dobra jak sobie życzysz :)
http://sport.interia.pl/wiadomosci-dnia/news/1000-osob-na-wokalnym-treningu-kibicow-legii,863298,6
Kibice Legii Warszawa odbyli wczoraj wieczorem wokalny trening. Na stadionie przy Łazienkowskiej stawiło się około 1000 wiernych fanów, aby przez ponad 2 godziny trenować legijne pieśni.
Jeszcze przed rozpoczęciem treningu zbierający się pod dachem trybuny "krytej" kibice dla rozgrzewki "pozdrowili" przejeżdżający na sygnale ulicą Łazienkowską radiowóz prewencji, popularną piosenką "Deszcze niespokojne".
Po zajęciu przez wszystkich swoich miejsc, "S." rozpoczął trening. "Ce Ce Ce Wu Ka" kibice wykrzyczeli tak głośno, że ostatnie słowo "Legia" odbijało się od pustej tego dnia "Żylety" i wracało z echem pod dach trybuny krytej. - Cała Żyleta odpowiada - żartowali sobie, będący w wyśmienitych nastrojach fani stołecznego klubu.
Tego dnia kibice wzięli na "warsztat" kilka popularnych pieśni jak np."Legia gol, aller aller", ale także i nowe, jeszcze dobrze nieznane wszystkim "Będziemy dopingować Ciebie z całych sił". "Trenowana" była także między innymi piosenka okolicznościowa, odnosząca się do kibiców drugoligowej Polonii, na melodię "Hej młody legionisto smutek zwalcz i strach" z popularnej komedii "Miś" Stanisława Bareji.
Podczas spotkania licznie stawili się także "przedstawiciele świata mediów". Jednego z nich, fotoreportera tabloidu "Fakt" kibice grzecznie poprosili o to, aby spakował swój aparat fotograficzny i opuścił zajmowaną przez nich trybunę. Raz stracone zaufanie trudno jest odzyskać. Nikt nie jest w stanie przewidzieć do czego mogą posłużyć zdjęcia kibiców Legii, wyjątkowo kreatywnym redaktorom "Faktu".
Głośny doping prowadzony w towarzystwie bębnów robił wrażenie na wszystkich zebranych. Bez wątpienia trening był zapowiedzią wysokiej formy kibiców "wojskowych".
Po ponad dwu godzinnym śpiewaniu czas było kończyć trening, ale nie wszystkim prędko było do tego. Najbardziej wytrzymali kibice kontynuowali swoje śpiewy, opuszczając stadion z piosenką na ustach.
Juz o tym myślano ponad 2 lata temu,tyle że kto wpuści kibiców na stadion w czasie nie odbywania się zawodów?p.Maczugowska się napewno nie zgodzi:(
Świstak nie bądz taki sceptyczny,podbij do odpowiednich osób a wszystko da sie załatwic.Tylko trening w 20 osób chyba nie przejdzie.
Matek czy możesz proszę trochę zmodyfikować swoją sygnaturkę - chodzi mi o powstrzymanie się od wulgaryzmów - dziękuję za wyrozumiałość
mnie dziwi tylko , wprowadzalismy na pilce nowe teksty i rytmy , ciezko to na stadionie szlo ale jakos poszlo , to dlaaaaaaczego na hali gdzie duzo lepiej slychac mniejse gruppki osob tego nie robimy ? nie potrafie tego zrozumiec
swistak! Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zwariowałem, ja chce to u nas
http://www.chilloutzone.de/files/06102005.html
któż może to wprowadzić jak nie Ty...
najlepsze w tym jest rytmiczne skakanie. tak samo by bylo fajnie jakbysmy skakali rytmicznie do kto nie skacze jest za wisla
taki maly off, dzisiaj na hokeju bylo slychac jak wiele osob spiewalo WTK my wiemy to, zamiast wiadome czego, nasunelo mi sie taka mala prosba do swistaka, jak cos Ci przyjdzie do glowy na meczu, to prosze Cie zastanow sie 2 razy zanim zaintonujesz to. Bo osobiscie to mi sie nawet tego pozytywnego tekstu niechcialo sie spiewac jak widzialem tych baranow ktorzy sie jarali WTK ... a i zeby niebylo ze tylko krytykuje, to dzis dobra robote zrobiles na hokeju.
Karvin Napisał(a):
> Matek czy możesz proszę trochę zmodyfikować
> swoją sygnaturkę - chodzi mi o powstrzymanie
> się od wulgaryzmów - dziękuję za
> wyrozumiałość
>
>
>
Mówisz mas z! Już zmienione!!
pasiak KRK Napisał(a):
> taki maly off, dzisiaj na hokeju bylo slychac jak
> wiele osob spiewalo WTK my wiemy to, zamiast
> wiadome czego, nasunelo mi sie taka mala prosba do
> swistaka, jak cos Ci przyjdzie do glowy na meczu,
> to prosze Cie zastanow sie 2 razy zanim
> zaintonujesz to. Bo osobiscie to mi sie nawet tego
> pozytywnego tekstu niechcialo sie spiewac jak
> widzialem tych baranow ktorzy sie jarali WTK ... a
> i zeby niebylo ze tylko krytykuje, to dzis dobra
> robote zrobiles na hokeju.
>
> hasłem naszym jest Cracovii chwała i moc
> drużyny co zwyciężać zawsze ma ...
>
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2007-01-26 21:39 przez
> pasiak KRK.
A co Ty masz do mnie, było intonowane Pasy Kraków alle alle, Cracovia wygra,my wiemy to, nikt z prowadzących nie śpiewał że wtk:-/,nie rozumiem sensu Twego postu,pzdr
chodzi o to że już dużo wcześniej zaintonowałes to na stadionie i się "przyjęło" jak widać...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)