Nie mam sily a ni ochoty Ci tego tłumaczyc, za glupi jestes widocznie.
-
-
Perfekcyjny doping
No to jak ja jestem głupi to Ty jesteś zajebiście elokwentny,a prowadzenie dopingu masz we krwi.C..j z tym że nikt kto ma więcej niż 20 lat Was nie słucha,że o braku pomysłu na doping nie wspomnę.Przyznać trzeba się umieć a komentarze każdej ekipy z jaką gramy to najlepsza ocena.A ten megafon to już totalny niewypał.Bo to my powinniśmy słyszeć prowadzącego a nie cały stadion(jeszcze co?na trzy cztery itp.)jak w przedszkolu.
P.S. Ja Wam tego nie pisze ze złości bo nie o to chodzi tylko z żalu że się tak staczamy.Osobiście marzę żeby u nas doping był najlepszy w całej lidze i dre morde nawet z dziećmi,ale przez Was k...a cały czas w kółko 3 bądż 4 teksty.
Np.Hej Pasy Gol intonujecie w takim tempie że się po minucie brak tlenu w płucach pojawia
Lokomotywa to najlepsze co mamy ale to już nawet w Łęcznej robią a my po kilka razy na mecz
Więcej przykładów mi sie nie chce pisać bo każdy widzi nawet Arka nam bęben podarowała na zachęte po tym co tu zobaczyła....
Tefal - skąd żeś Ty się urwał człowieku?? To były DERBY, a nie mecz sparingowy z Izolatorem Boguchwała (z całym szacunkiem dla Izolatora). To była Święta Wojna, a nie imieniny u cioci. O tym wiedzą wszyscy, wszyscy Pasiacy!!
A od prowadzących doping to się odczep, bo to są napradwę specjaliści i jedni z najlepszych w Polsce. To co robią wymaga wielkiej wprawy, odwagi, oddania i samozaparcia.
Mam trochę więcej niż 20 lat i słucham ich, tak zresztą jak i cała ekipa, która chodzi i jeździ na mecze by dopingować Pasy.
Co do pomysłów to też ich nie brakuje, a to że nie każdy się powszechnie przyjmuje nie jest ich winą. W każdym sezonie w naszym dopingu pojawia się jakis nowy element co jest dowodem na to, że pomysły są.
Oni nie sa w stanie bez megafonu być słyszalni dla większej ilości osób. Spróbuj sam przez 90 minut tak krzyczeć żeby Cię słyszał cały sektor. To jest niewykonlane. A dzięki temu że mają megafon są rówinież słyszalni po drugiej stronie naszego stadionu co bardzo pomaga w równym, zgranym dopingu.
Moje płuca nic nie protestowały przeciwko tempie "Hej Pasy Gol" - wniosek: coś nie tak z Twoimi płucami
Lokomotywa - mimo to, że Świstak z Adamem byli właściwie niewidoczni dla całego sektora - wychodziła bardzo dobrze. A w Łęcznej to chyba nie byłeś i nie widziałeś ;)
Tylko dzięki "na trzy cztery" mogliśmy wczoraj równo śpiewać, bo nie będąc na gnieździe Oni byli widzalni tylko dla paru osób w najbliższym otoczeniu.
A bęben od Arki jest przyjacielskim prezentem a nie "podarunkiem na zachętę". Nie obrażaj naszych przyjaciół i nie wypowiadaj się w tematach o których nie masz pojęcia.
PS. Sorry, za ton tego co piszę, ale nie minęły mi jeszcze wczorajsze emocje.
Pozdrawiam
Co do jednego się nie zgodzę. Tempo "Hej Pasy gol" jest za szybkie. Płuca nie mają tu nic do rzeczy. Poprostu przy tak szybkim tempie zanika szybciej niż się pojawia, ale o tym już była mowa, swoją drogą udało Nam się lokomotywę robić wolno to i to może się uda!
Ania Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tefal - skąd żeś Ty się urwał człowieku?? To
> były DERBY, a nie mecz sparingowy z Izolatorem
> Boguchwała (z całym szacunkiem dla Izolatora).
> To była Święta Wojna, a nie imieniny u cioci. O
> tym wiedzą wszyscy, wszyscy Pasiacy!!
Kochana z Cracovią jestem dłużej niż żyjesz więc nie pitol skąd się urwałem,a co do derbów to sama sobie to powtórz że to są derby a doping cienki jak chuj z naszej strony
> A od prowadzących doping to się odczep, bo to
> są napradwę specjaliści i jedni z najlepszych w
> Polsce. To co robią wymaga wielkiej wprawy,
> odwagi, oddania i samozaparcia.
Tu nie trzeba specjalistów a z tą Polską to jaja se chyba robisz,bo jakby tu wszyscy się wpisywali to by było dopiero co czytać(u nas niestety przegłuszali nas ŁKS,ARKA i Koronka
> Mam trochę więcej niż 20 lat i słucham ich,
> tak zresztą jak i cała ekipa, która chodzi i
> jeździ na mecze by dopingować Pasy.
Wczoraj byli raczej starsi kibice i śpiewała nasza górna połowa tylko,a WTSK to każdy kto zaintonuje to wszyscy powtórzą na psim stadionie szczególnie
> Co do pomysłów to też ich nie brakuje, a to że
> nie każdy się powszechnie przyjmuje nie jest ich
> winą. W każdym sezonie w naszym dopingu pojawia
> się jakis nowy element co jest dowodem na to, że
> pomysły są.
Podaj przykłady;a jak nie ma aprobaty tłumu to sama sobie wytłumacz czemu bo są bezdennie głupie
> Oni nie sa w stanie bez megafonu być słyszalni
> dla większej ilości osób. Spróbuj sam przez 90
> minut tak krzyczeć żeby Cię słyszał cały
> sektor. To jest niewykonlane. A dzięki temu że
> mają megafon są rówinież słyszalni po drugiej
> stronie naszego stadionu co bardzo pomaga w
> równym, zgranym dopingu.
Dziewczyno megafon ok ale tak ustawiony żeby tylko u nas był słyszalny a nie prawie tak głosno jak spiker
> Moje płuca nic nie protestowały przeciwko tempie
> "Hej Pasy Gol" - wniosek: coś nie tak z Twoimi
> płucami
To odpowiedz czemu na hokeju jak było trochę wolniej to jechaliśmy z Tychami całą 3 tercje a teraz 3 może minutki i pyta(mowa o tamtym sezonie oczywiście}
> Lokomotywa - mimo to, że Świstak z Adamem byli
> właściwie niewidoczni dla całego sektora -
> wychodziła bardzo dobrze. A w Łęcznej to chyba
> nie byłeś i nie widziałeś
> to był przykład,konkretnie nie wiem ale to już wszędzie robią tak samo jak my
> Tylko dzięki "na trzy cztery" mogliśmy wczoraj
> równo śpiewać, bo nie będąc na gnieździe Oni
> byli widzalni tylko dla paru osób w najbliższym
> otoczeniu.
Jeszcze pare lat temu miła dziewczyno pasiaczko chodziło nas o 4 tysiące więcej i bez trzy cztery wszystko wychodziło zajeb...e i bez megafonów
> A bęben od Arki jest przyjacielskim prezentem a
> nie "podarunkiem na zachętę". Nie obrażaj
> naszych przyjaciół i nie wypowiadaj się w
> tematach o których nie masz pojęcia.
Powiedz kogo obraziłem bo w tym temacie nie mam pojęcia
> PS. Sorry, za ton tego co piszę, ale nie minęły
> mi jeszcze wczorajsze emocje.
>
> Pozdrawiam
Mi też emocje nie minęły ale bez jaj,wczoraj było bardzo kiepsko a tu chodzi o ogromny prestiż.Wstyd za doping może 30 minutowy w pracy w szkole i na ulicy
Jedynie tego się nie możemy wstydzić że jestesmy za CRACOVIĄ.Bo to chwała.
Jedno mi się nasuwa: Tefal...i myślisz o wszystkim:)
doping był jaki był bo nie wszyscy w drugiej połowie mogli dopingować inni cały mecz kaszelili od gazu
wisła to stara kurwa musiało się pojawiać bo to prawda jak się okazało ...
świstak i aa wykonali wczoraj kawał dobrej roboty ! dzięki !!
Skoro jesteś aż tyle odemnie starszy i masz aż takie doświadczenie to może pogadałbyś z Chłopakami i poprowadził doping.
Mam informacje (sprawdzone i wiarygodne), że byliśmy wiele razy dużo lepiej słyszalni za bramką z drugiej strony boiska niż psiarnia i że nasz doping robił wrażenie.
Skoro uważasz że nie trzeba specjalistów to czemu jak ktokolwiek inny poza Świstakiem i Adamem zabiera się za próbe poprowadzenia dopingu kończy tak szybko swoją karierę.
Jeżeli tego w ciągu swojej wieloletniej kariery Kibica Pasów nie zauważyleś to są wśród nas tacy którzy śpiewają i tacy którzy tego nie robią - taki jest stan rzeczy i nie należy z tym walczyć tylko zaakceptować bo pewnych realiów nie da się zmienić. Tak wyglada nasze Pasiaste życie i każdy ma w nim swoją rolę.
Hej Pasy Gol, Lokomotywa, Sialalala Hej Cracovia, klaskanie w rytm bębna, Łapy, Łapy, więcej piosenek śpiewanych na dwie strony - to sa nowe elementy tzn ostatnich dwóch sezonów (takie mi przychodza do głowy w tym momencie, na pewno jest ich więcej, ale o tym powinni napisać Adam lub Świstak)
Skąd Ty wiesz że megafon był lepiej słyszalny niż spiker po drugiej stronie - nie rozumiem, ja mam inne informacje, a zresztą lepiej by było gdyby Świstak był lepiej słyszalny przez megafon niżz spiker bo ten drugi to akurat nie ma nic ciekawego do powiedzenia.
Racją jest że na hokeju wyszło to lepiej i dłużej, ale to nie jest ani wina ani zasługa prowadzących doping tylko wtedy taka była chwila i potrzeba Kibiców.
Niestety Nasz świat trochę się zmienił. Niestety na gorsze - tu też masz rację. Moja wypowiedź była generalnie w obronie prowadzących doping a nie dopingujących. Sytuacja jest jaka jest i weź pod uwagę że prowadzący muszą się dostosować do zmian i próbowac mimo wszystko kontynuować swoją robotę. Ja uważam że wychodzi im to bardzo dobrze biorąc pod uwagę realia obecnych czasów.
Napisałeś, że to był prezent na zachętę czyli z łaski i tak to zrozumiałam.
Pozdrawiam
PS. Mam prośbę, nie pisz do mnie per: dziewczyno, bo tego nienawidze (wiem, wiem, dziwne to, ale już tak mam)- każda inna forma dozwolona :)
Bum bum!
Czy ktoś z zacnych oprawców oglądał mecz z poprzedniej rundy PUEFA Besiktas-Tottenham?
Śpiewka kibiców Besiktasu po prostu MIAŻDŻY!!!!
Jest wpadająca w ucho, ŁATWO ŚPIEWALNA (w przeciwieństwie do PAO) a jednocześnei dynamiczna i jeśli tylko wymyślilibyśmy polskie słowa (chyba nic trudnego) to mógłby być hit!
Weźcie to pod uwagę :)
Aston poszukal byl bys gdzies tej przyspiewki. Chyba ze to chodzi o ta co spiewaja ooooooooooo, ciiiiiii, Besiktas, Besiktas. Chyba ze mi sie przyspiewki pomylily.
moim zdaniem wprowadzajmy po kolei nowe przyspiewki
bo teraz spierwamy 5 nowych a zadna nie wychodzi jak nalezy
Na dzien dzisiejszy liderem dla mnei jest: [b]lalalalalal oooo Cracovia czyli potocznie "Besiktas"[/b] i trzymajmy sie tego, swistak przed ta przyspiewka na Pogoni jeszcze raz powtorz przez naglosnienie jak to ma wygladac, powiedz ze jedziemy na pelnej k... zaspiewajmy przed tym caly stadion, caly stadion i wyjdzie jak nalezy.
Narazie nie spiewajmy tego wstepu czyli ooooooooooooooooooooooooo Ka eS Ce Cracovia itd. bo na nauczenie sie tego przyjdzie czas na kolejnych meczach, najwazniejsza jest sama przyspiewka ktora musi wyjsc jak nalezy juz na meczu z Pogonią !!!!
rowno z pierwszym gwizdkiem dajemy "Nikt nam nie zrobi nic" (przed tym koniecznie: "caly stadion palce w gore") niech to bedzie juz nasza tradycja.
i temperowac antydoping, wiadome ze "pogon sledzie ...." w zwiazku z tym ze przyjada goscie jest nie uniknione, ale nie spiewajmy tego pół meczu bo wstyd i przypal, ze nie umiemy swoich dopingowac.
pozdro!
Van ale ten wstęp jest fajny. Przynajmniej mi sie podoba. Mozna to owszem rozbic ale trzeba czasem cale zaśpiewać aby wiara wiedziała jak to całe wygląda. A pozatym popieram tylko gniazdowi cos konsekwencji nie mają we wprowadzaniu przyspiewek nowych. Nie idzie, to meczyc do oporu. Nie obchodzi mnie ze juz nudno. Wyjdzie dobrze to sie przestanie na chwile i cos innego zaspiewa. Inne ekipy jakos potrafią.
wlasnie chodzi mi o to robijanie, na ostatnim meczu zaspiewalismy wstep i..... i cisza, piosenki dalej S ani AA nie zaintonowali
poza tym sektory B7-B10 juz ja zlapaly i czesto ja intonuja tylko nikt si enie przylacza...
Można by spróbować nagrać nowe przyśpiewki i puścić je przed meczem, bo wiekszość ludzi zupełnie nie kapuje ocb. Jakby się zabrało kilkanaście mocnych gardeł, nagrało Besiktas czy PAO i potem by sie to puściło na pełnej k. przez naglosnienie, to po kilku razach wiara by załapała o co chodzi i pewnie z wiekszym entuzjazmem podchodziłaby do śpiewania nowości.
:)
van Gerrard Napisał(a):
> Na dzien dzisiejszy liderem dla mnei jest:
> lalalalalal oooo Cracovia czyli potocznie
> "Besiktas" i trzymajmy sie tego
Zgadzam sie fajnie wychodzi nawet tylko mysle ze nalezy sie zdecydowac jak spiewamy. OOOOOOOO CRACOVIAAA czy HEEEEJJJJ CRACOVIAAA bo jedni spiewaja tak drudzy inaczej i troche sam sie juz pogubilem.
tez sie pogubilem :)
i co mecz spiewam inczej
widocznie wstep za cicho byl. A co do reszty to jak siedziszna B to bylo was slychac i C sie przylaczylo. A ze slabo to inna kwestia nietety.
przede wszystkim jutro żadnego antydopingu, nie wiadomo czy jutro będziemy z AA prowadzić bo jest zimno jak skurczybyk i nikt z nas nie chce się przeziębić śmiertelnie, ale jeśli już coś to...damy radę.
BartAcid Napisał(a):
> Aston poszukal byl bys gdzies tej przyspiewki.
> Chyba ze to chodzi o ta co spiewaja ooooooooooo,
> ciiiiiii, Besiktas, Besiktas. Chyba ze mi sie
> przyspiewki pomylily.
Znalazłem tylko coś takiego:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=L4BFjjJlEaU[/url]
Co prawda niewiele słychać, ale:
po pierwsze - miażdży - sami przyznajcie
po drugie - już wiadomo o co chodzi, więc może ktoś znajdzie bardziej słyszalną wersję :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)