no pewnie ze dobra ale ta u nich... :)
-
-
Perfekcyjny doping
Maggo jak byłem w tamtej rundzie na Górnik - Arka to nie jeden młynowy a z pięciu ich
było , a panata według mnie całkiem w chuj dobra;]
panatha w chooj dobra
tylko pod warunkiem dobrego wykonania (ale nic odrazu nie przychodzi :))
Teraz nie gadajcie o koniczynkach, tylko trzeba sie zastanowic co z naglosnieniem.
Ja czesto siedze w mlynie raz poszedlem na b i chcialem uslyszec ten doping i ja sie nie dziwie ze kurde slabo odpowiadaja, jak oni wogole nie slysza co my spiewamy.Nie mowcie mi o nowych piosenkach jak starych nie spiewacie wiec to jest bezsensu.
Naglosnieniem ? Przeciez Świstak napisal ze ma sprzet tylko troche przerywa, naprawi sie i bedzie "gites", inny mu nie potrzebny, wiec ocb ?
Swistak ile taki sprzet do dopingu kosztuje?Dowiedz sie o wzmacniacz i cala reszte,a mikrofon przerywa bo pewnie brakuje mu mocy,a jak nie to dowiedz sie ile kosztuje naprawa,albo nowy to cos pomyslimy nad tym,tylko musimy miec konkrety
TRN_KRK Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> MEGAFON + SYRENA POLICYJNA 3 TON BARDZO GŁOŚNY
> - z melodyjką
>
> proponuje wziąść jakiś z melodyjką jako dodatkowy
> element dopingu!!
Ja bym z melodyjką odradzał. Można trafić na wersję pielgrzymkową wygrywającą "Kiedy ranne wstają zorze..."
Za duze ryzyko, ze nasi klekną na boisku :)
Matek Napisał(a):
> HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!SPADŁEM Z
> KRZESŁA!HAHAHAHA!TEN Z GITARĄ TO NA PEWNO CHRIS
> REA!
Czesław Niemen.
To przecież "rzeczny" klub.
No to ponownie napisze że jak chcecie to jest mozliwość zakupu nagłosnienia tylko musicie wiedziec co chcecie i mi o tym powiedziec lub napisać tylko dokładnie.
Szukam osoby która zna się na sprawie, każdy chyba pamieta jak wyglada nagłosnienie które mam, trzeba je zreperować, by nie przerywało, i tyle, nie potrzebuję niczego nowego, no chyba że tamten sprzęt już będzie do "bani":), ale nie sądze...czekam na propozycje..
ja z tego co pamiętam to to stare nagłośnienie z D nie było najgorsze tylko że właśnie przerywało strasznie jak się ktoś na tym zna to zreperujcie to i będzie super i nie zgodzę się ze nagłośnienie nic nie da bo da napewno
FortArt Napisał(a):
> TRN_KRK Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > MEGAFON + SYRENA POLICYJNA 3 TON BARDZO
> GŁOŚNY
> > - z melodyjką
> >
> > proponuje wziąść jakiś z melodyjką jako>
>
> Jasna Strona Błoń
Syrena policyjna? Troche nie pasuje.
5 dni później
Matek Napisał(a):
> Zula Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie wiem, co pisaliście wcześniej, ale taka
> > refleksja przyszła mi na myśl po meczu w
> > Warszawie, na którym byłam i wprost z
> trybuny
> > honorowej mogłam słyszeć doping:
> >
> > - kluczem do dobrego dopingu sa krótkie
> hasła. np
> > "Ja kocham Legie" jakie krótkie łatwe do
> > zapamiętania i wszyscy śpiewają nawet przez
> kilka
> > minut. nie musi być wymyślnej melodii ani
> nie
> > wiadomo jak ambitnego tekstu. Wszystko można
> > śpiewać na melodie już nam znane. np melodia
> z
> > "Hej Pasy gol" ale inny tekst i tak małymi
> > kroczkami dojdziemy do perfekcji i
> różnorodności
> > przyśpiewek.
> >
> > - na meczu barażowym Arki z Jagielonia
> kibice
> > śpiewali a właściwie krzyczeli na wzór
> > "żołnierski”, czyli gniazdowy
> intonował
> > linijkę a reszta powtarzała. Na każdym meczu
> jest
> > to podobno inny tekst pisane na bieżąca
> > nawiązujący do sytuacji, np z poprzedniego
> meczu.
> >
> > - trzeba korzystać z tekstów, które już są:
> fajnie
> > nam wychodzi "łapy łapy..." Legia śpiewała
> > "Wyginam śmiało ciało 1-2-3 mało" a gdy
> Polonia
> > leciała do II ligi było "ta ostatnia
> > niedziela...". Każdy z nas słucha muzyczki w
> pracy
> > domu czy samochodzie pożyczyć jeden wers
> zmienić
> > dwa wyrazy i już jest nie dość że zabawnie
> to
> > jeszcze jakim prostym sposobem. a efekt
> > piorunujący gwarantowany.
> >
> >
> > Jak kilka osób rzuci propozycje to może coś
> się
> > wybierze.
> >
> > I to pisałam ja - Uluśka))
> >
> >
> KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!!!
>
>
ok zgadzam sie wyjde za ciebie za mąż:))) Ale nie w najbliższą sobotę bo jadę na mecz do Lubina:P
Brawo brac prztyklad nie bo.... jade do Lubina:) do zobaczenia na sektorze!
36 dni później
perfekcyjny doping:
ARKA GDYNIA !!!
w wykonaniu Pasiaków :P
ian thorpe:
[i]W odniesieniu do wytycznych FIFA w zakresie walki z rasizmem i dyskryminacją w futbolu, Zarząd PZPN przyjął uchwałę wprowadzającą zmiany w Regulaminie dyscyplinarnym PZPN zaostrzające sankcje za wszelkiego rodzaju przejawy nietolerancji rasowej, etnicznej, narodowej czy wyznaniowej.[/i]
"Wyborcza" o meczu PP Lechia - Pogoń.
==
Kiedy piłkarze Lechii i Pogoni wychodzili z tunelu na boisko przed meczem Pucharu Polski, w stronę piłkarzy ze Szczecina poleciały banany. Rzucali szalikowcy Lechii z trybuny, obok której siedzi kierownictwo klubu i VIP-y. [...]
Co zrobi PZPN? - Będzie wysoka kara finansowa lub odebranie punktów - stwierdził Eugeniusz Kolator, wiceprezes PZPN. - Musimy się zapoznać z materiałami, zdjęciami i zapisami wideo, opiniami stron. Dużo zależy od tego, ile tych bananów było.
- Kilkadziesiąt - podpowiadamy.
- Ooo! To wydział dyscypliny zajmie się tą sprawą już w następny czwartek. Będzie ją trzeba dokładnie zbadać, bo wygląda na to, że to duża afera - odparł Kolator.
Źródło: gazeta.pl
6 dni później
Należy wyeliminować przypadkowe piosenki przed meczem. Żadnego przynudzania. Niech to będzie coś co daje power, a zarazem będzie do zaakceptowania przez większość. Pierwszy typ (Vangelis - Rydwany ognia)
4 dni później
W 33 minucie meczu, w czasie gdy mogliśmy już ujrzeć pół ksieżyca, usłyszałem i brałem czynny udział w najlepszej lokomotywie od kilkunastu meczy. Bardzo dobrze udało się Świstakowi ograniczyć przyśpiewki anty - 13 razy w czasie meczu WTSK, Derby, no i policja, PZPN.
"Ludzi masa" będzie tylko wtedy, gdy atmosfera na stadionie będzie tak porównywalnie niesamowita do tej dzisiejszej, ale możemy jeszcze lepiej.
Tak, mamy potencjał.
Tak się zastanawiam: ilu Pasiaków śpiewających o policji ma ich normalnie za wujka, ojca, czy też brata. Wiem, mocne słowa, policja daje w kość, ale ja mam do nich inny stosunek, bo raz uratowali mi życie. Nieważne, że większość to skurwysyny - oni wiedzą że ich nienawidzicie, ale na stadionie bądźmy mniej agresywni - Potomkowie z herbem naszym w sercu też mają uszy.
Hej! CracoviA(zamiast "o") Hej! - drobny szczegół, ale strasznie mnie irytuje :)
SALVE!
btw. czemu Oni mogą piro, a my nie ?????????????????????????
Nagłosnienie chyba siadło. Poza początkiem meczu Świstaka w ogóle nie było słychać na prawej części sektora C.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)