Garstkę ludzie na trybunach... Czyli rozumiem, że tylko garstka chodzi na mecz Pasów, tylko garstka ma czas aby Im kibocować prznajmniej raz na dwa tygodnie i tylko ta biedna garstka będzie na tym sparingu - a cała reszta wiernych kibiców nie da rady, nie da rady kupić karnetu, na żaden sektor, nic, nic, no nic się nieda zrobić...
-
-
Przygotowania do sezonu 2006/07 - treningi , obozy .sparingi itp.
Nie o to mi chodzi.
Mówię tu o tych, którzy nie wejdą, bo nie kupili jeszcze (albo nie kupią w ogóle) karnetu.
Ktoś może najzwyczajniej w świecie nie mieć kasy na karnet, i z tego powodu nie obejrzy meczu sparingowego.
Znam tez takich, którzy karnetu nie kupują, bo z powodu np.pracy czy szkoły nie mogą być na wszystkich meczach.
Najwierniejsi zapewne odwiedzą stadion. I to będzie właśnie ta "garstka". A ile osób nie przyjdzie z powodu dziwnych ograniczeń i selekcji to już możemy się tylko domyślać.
Od siebie powiem, że znam co najmniej 4 takie osoby.
Tym bardziej dziwi mnie, że to tylko sparing bez kibiców gości, a ograniczenia są większe niż na meczach ligowych...
dziwne.
I jakoś nijak nie mogę dopasować tego do hasła "Młodzież, sport, edukacja" czy jak to tam szło.
Będzie garstka i to jest oczywiste
Nie dlatego, że nic się nie da zrobić tylko dlatego, że to jest po prostu KPINA z kibiców...
Ja np chciałem wziąć na ten sparing mojego szwagra, który właśnei zawitał do Krakowa, no i teraz dowiaduję się, że nie mogę....
NIe wiem, kto podejmuje takie decyzje - ale powiem jedno:
gorąco chciałbym, żeby na tym sparingu pojawiło się 20 ludzi, góra 50!
MOże jakiemuś idiocie otworzą się oczy...
Ja mam tylko nadzieje ze to jest jakis zart albo glupota przeoczona przez wladze klubu! Jezeli jednak tak nie jest to ja moge nazwac to tylko i wylacznie skandalem :/ Widac pewnym osobom nie zalezy zeby miec pelny stadion a cena biletu jak i termin oraz to ze ludzie sa wyglodniali pilki moglyby to sprawic! Czuje sie pokrzywdzony taka decyzja klubu! W koncu nie kupujac karnetu chodzac na mecze wykupujac bilety to JA place w ciagu sezonu wiecej na klub niz karnetowicz Wielu ludzi po raz pierwszy wybieralo sie na ten wlasnie mecz ( wiem bo rozmawialem z paroma osobami sam je namawiajac na przyjscie na ten wlasnie mecz) a tu kwas i kolejny jakis kretynski wymysl najprawdopodobniej Tobiasza zeby zaoszczedzic na ochronie albo ch..j wie czym! Jestem zniesmaczony sytuacja bo zaplanowalismy sobie z zona fajny wieczorek piatkowy (knajpka,meczyk,knajpka) a tu sie okazuje ze wielka pyta bo jestem traktowany jako gorszy kibic jako ktos niechciany na stadionie tylko dlatego ze nie naleze do jakichs tam WARIATÓW albo nie kupilem karnetu bo nie mam na niego kasy!:/ Jezeli klub nie zmieni decyzji to ja oglaszam bojkot pierwszego meczu ligowego a moze i nastepnych rowniez bo w koncu mama mi zawsze mowila: "Jak cie gdzies nie chca to sie nie napraszaj i tam nie chodz" Dziekuje za uwage
Dodam jeszcze tylko ze jezeli tak sie traktuje kibicow to niech pozniej nikt z zarzadu nie placze ze na naszych meczach jest 5 tys widzow a na GTSie 13 tys!!!
Nie podoba mi się juz sama niekonsekwencja w ogłoszeniu!
Czytam najpierw ,że jestem serdecznie zapraszany:
"Po wygranej 1-0 w sparingu z Łódzkim Klubem Sportowym, Cracovię czeka ostatni sprawdzian przed meczem z Legią o ligowe punkty. W najbliższy piątek 21.07 o godzinie 19.00, "Pasy" zmierzą się na własnym stadionie z GKS Bełchatów. Gorąco liczymy na wsparcie Kibiców."
bo pisze wyraźnie ,że liczą na KIBICÓW nie karnetowiczów...do tego co za wspaniała okazja, świetna pora , ludzie wygłodniali piłki i NIE JEST to mecz ligowy a więc mamy spokojne trybuny i NIE potrzeba identyfikatorów...jednym słowem wspaniała okazja wyciągnąć kogoś
kto pierwszy raz idzie na Pasy albo dał sobie rok temu z tych czy innych powodów spokój.
A potem ,że nie jestem zapraszany (no może nie ja bo wczoraj kupiłem karnet):
"Wejściówki na mecz w cenie 5zł można nabyć w Sklepie Kibica przy ul. Wielickiej 101 oraz w kasie biletowej przy ul. Kałuży na godzinę przed rozpoczęciem spotkania.
Moga je zakupić posiadacze karnetów, członkowie klubów kibica i stowarzyszeń działających przy Cracovii."
Dla mnie JEDYNYM wytłumaczalnym powodem byłby tylko brak zgody na impreze masową ale to trzeba wtedy uczciwie napisać a nie takie kwiatki sadzić.
ps: Nawet w tych warunkach będzie koło tysiaca osób. Ludzie się za meczami Pasów strasznie stęsknili. Cóż trzeba będzie bilety wszystkim znajomym bez karnetów kupić;) :D
pps: zupełnie abstrachując od tematu to kupować karnety jak kto ma kase bo drużyna naprawdę nieźle gra a i ceny dramatycznie wysokie nie są.
To sie w pale nie miesci ...
Mogli poprosic PZPN o nalozenie kary,ze tylko karnetowicze moga wejsc:] Na pewno by im to napedzilo sprzedac...
Paranoja - nie pojde na sparing, bo nie mam karnetu, nie pojdzie moj tata, bo tez nie ma, nie pojdzie moj brat,bo tez nie ma, nie pojdzie jego maly synek,bo nikt z nas nie ma karnetu, nie zabiore przyjaciolki, bo nikt z nas nie ma karnetu,ona nie wezmie kuzynki,bo nikt z nas nie ma karnetu ...
6 kibicow mniej, w tym 3 potencjalnych nowych kibicow mniej ...
Brawo kurwa , brawo - frontem do klienta :]
Brak slow - zadna inwektywa nie odda tego co sie dzieje we mnie :[ i to co mysle o tych ludziach z klubu ...
Jak dzieci...
Dzwoniłem do Klubu i rozmawiałem z Marią M.
Członkostwo Klubu Kibica uzyskuje się wyrabiając IDENTYFIKATOR!!!
Więc kazdy posiadacz aktualnego identyfikatora moze zakupić bilet i wejść na szparing GKS-em:P
Aston1906 napisał:
MOże jakiemuś idiocie otworzą się oczy...
-najpierw Ty kolego otwórz swoje i zauwaz ze nie ma zgopdy na impreze masową od policji i dlatego trzeba było podac info w takiej formie...
-czyz nie łatwiej zadzwonic do Klubu (012 2929100-zapisz sobie:P)niż siać fermet??
...ale cóż niektórzy na tym forum tak mają...
Noo dało się załatwić, ale MisioPas to widze, że masz ostry syndrom Wariatów, załóż może z koleżkami swoimi AntyWariaci będzie Ci luźniej na krzyżu. Co Ci do tego, że ktoś tak czy inaczej pomaga klubowi? Z tego co tu czytam to Ty tylko dyżurnie się wycierasz o wszystkich, bez urazy pozdrowienia!
TalRasha Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Noo dało się załatwić, ale MisioPas to widze, że
> masz ostry syndrom Wariatów, załóż może z
> koleżkami swoimi AntyWariaci będzie Ci luźniej na
> krzyżu. Co Ci do tego, że ktoś tak czy inaczej
> pomaga klubowi? Z tego co tu czytam to Ty tylko
> dyżurnie się wycierasz o wszystkich, bez urazy
> pozdrowienia!
Dalem tylko przyklad bo to mi sie pierwsze nasunelo na mysl bo bylo o nich glosno ostatnio! Wiec nie szukaj dziury w calym i zlych intencji u mnie a co do pomocy lubowi to malo wiesz o mnie i moich kolesiach tyle..... A Ty kim jestes bo sie pojawiles niedawno? Czyzby znowu nowe wcielenie ktoregos z kolegow co sie boja pisac pod stalym nickiem i robia tlok na forum piszac z roznych kont a pozniej napinajac ale nas jest duzo?
aha... i nie rozmywaj tematu :P
Dobra, nie szukam i nie rozmywam - co do Twoich zasług - fakt nic mi nie wiadomo więc nie umniejszam, a generalnie proszę w drugą stronę, nie znasz gości, ani ich zasług - nie szukaj dziury w całym :P
No dobra Panowie, czyli chyba wszystko się powinno dobrze zakończyć.
Myślę, że wszyscy się spotkamy na stadionie.... ;)
Gardła dawno nie ćwiczone, oj dawno...
Panowie nie rozmywajcie tematu. Macie priva w razie czego...
Ważne jest ,że Paso_żyd wyjaśnił jak wygląda sytuacja.
Nie wiedziałem że jestem członkiem klubu kibica w takim razie się cieszę i jeśli należę do klubu to koniecznie muszę być na tym meczu,serdecznie wszystkich zapraszam nie zapomnijcie identyfikatorów.
No tak - ale gdyby nie tel do klubu to bysmy jak swinia niebo zobaczyli sparing:D a tak to ok:D
moja Kobieta jak ma wyrabiać identyfikator to woli iść do koleżanki... bo to jest sparing a nie ligówka... swoją drogą można momentami (i to nie zadko niestety) zatęsknić do... kmwtw...
Z identyfikatorami, to już byście Państwo nie przesadzali. Za darmo, na poczekaniu, to co jeszcze przywieźć mają do domu? Weź Kobiecie zrób dwa zdjęcia, poproś, aby pożyczyła Ci dowodzik i załatw to za nią zwyczajnie. Pożytek dla Kobiety, dla klubu, bilety kupisz bez strachu, że przed meczem zabraknie (ma być ograniczona ilość widzów...), same plusy.
@paso_zyd
nie chce mi się kłócić o zasadność pisania "szyfrem" na oficjalnej stronie klubu...
o tym, że władze MKS nie po raz pierwszy odwracają sie d.u.pą do kibica wiedzą wszyscy i nie ma się co przekomarzać
może i "sieję ferment", ale efekty takiej a nie innej polityki widać na trybunach
naprawdę cholernie chciałbym sie mylić (odszczekiwałbym na klęczkach z przyjemnością), ale obawiam się nie tylko na rzeczonym sparingu ale i w całym zbliżającym sie sezonie nasz stadion będzie znowu świecił pustkami...
to jak w koncu jest z tym wejsciem na sparing-bo jeszcze nie kupilem karnetu i jak przyjade jutro ze szczawnicy specjalnie na mecz i na niego nei wejde to mnie chyba krew zaleje
szymciuKSC Napisał(a):
> moja Kobieta jak ma wyrabiać identyfikator to woli
> iść do koleżanki... bo to jest sparing a nie
> ligówka... swoją drogą można momentami (i to nie
> zadko niestety) zatęsknić do... kmwtw...
>
>
> to nieprawda ze w Kolumbii rozlewa sie hop cole!!!
Takie jest prawo w Polsce. Nie ma sie co rzucać.
Aston1906 Napisał(a):
>
> naprawdę cholernie chciałbym sie mylić
> (odszczekiwałbym na klęczkach z przyjemnością),
> ale obawiam się nie tylko na rzeczonym sparingu
> ale i w całym zbliżającym sie sezonie nasz stadion
> będzie znowu świecił pustkami...
zawsze jest tak, że są lepsze i gorsze okresy, jestem przekonany, że spadek frekwencji mamy poza sobą, frekwencja może być tylko wyższa.
A jak do tego dodamy lepszą gre, drużyna wydaje się być lepiej przygotowana do sezonu niż w roku ubiegłym, i jeszcze lepszą atmosfere na trybunach, a to zależy już tylko od nas, to może być całkiem nieźle.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)