gary Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> GTS przy pustych trubunach zagra z samymi
> Wisła Płock
> Odra wodzisław
> Górnik Zabrze
> GKS Bełchatów
Zabrze to jakaś pomyłka. Płock, Odra, GKS, Widzew. Niemniej troche od ligi sasiedzi odpoczną - po ósmej kolejce jest przerwa w terminarzu i z widzami u siebie zagraja 21-22 października - 3 miesiace po rozpoczęciu sezonu. Inna sprawa, ze w miedzyczasie bez przeszkód bedą wchodzic na PUEFA, PP i Puchar Ekstraklasy.
-
-
Terminarz ligi na jesień 2006/07
na puefa WEJDą RAZ :d
Cóż ustalenie Wielkich Derbów Krakowa na 5 sierpnia w środku okresu urlopowego to po prostu zwykłe świństwo wobec kibiców
Jesienne derby na pewno przy Reymonta
W nawiązaniu do terminarza opublikowanego przez nas za portalem 90minut.pl otrzymaliśmy informację z biura Ekstraklasa SA.
Zapewniono, że terminarz będzie inny, a derby Krakowa zostaną rozegrane na stadionie przy ul. Reymonta. Na pewno też nie będzie to jeden z czterech pierwszych meczów Wisły w Krakowie, zatem odbędzie się on z udziałem publiczności.
Oficjalna wiadomość w sprawie terminarza zostanie opublikowana w przyszłym tygodniu. Obecnie władze ligi dopracowują szczegóły związane z Pucharem Ekstraklasy
źródło:wislakraków.com
Kombinują ci nasi sąsiedzi,oj kombinują........
co Ty chrzanisz Zac ?
Jakie kombinowanie ? - mieliście derby u siebie - teraz będzie u nas - normalna chyba sytuacja że na 100 lecie będziemy mieli po 1 meczu derbowym u siebie - i my i Wy
k..wa - odrobine obiektywizmu prosze ... :/
Co się tak chłopcze denerwujesz z samego rana.Uważaj ,aby ci żyłka nie pękła.
A obiektywiźmie to się może nie wypowiadaj, bo słowo to wypowiedziane przez kibica Wisły brzmi jak hipokryzja.
Co się zac na Kocura rzucasz. Skatowali Gwardziści na 100lecie 3 piłkarzy Arki to chcą też skatować piłkarzy Paśów. Taka nowa świecka tradycja na 100 lecie.
:D
Nie chce derbów w sierpniu. Jedni są na wakacjach inni jak ja na roboty letnie jadą.
płaczki reymontowskie, poskarżyły się wujkowi Rusko.
leszcz Napisał(a):
> Co się zac na Kocura rzucasz. Skatowali Gwardziści
> na 100lecie 3 piłkarzy Arki to chcą też skatować
> piłkarzy Paśów. Taka nowa świecka tradycja na 100
> lecie.
>
>
> Nie chce derbów w sierpniu. Jedni są na wakacjach
> inni jak ja na roboty letnie jadą.
>
W sumie masz rację,poniosło mnie.....
ja tak w ogóle nie rozumiem po co ktokolwiek, po informacji iana jeszcze się tu teraz wpisuje... pewnie tylko zakompleksieni napinacze netowi lub nie potrafiący czytać ze zrozumieniem
tacy dwaj. Informacja iana nie jest informacją tylko przeklejeniem komentarza z 90minut.pl. Taki komentarz (zwłaszcza, że ma IP neostradowy) mogł wpisać każdy: Ty, ja, ian. Oczywiście niewykluczone, że wpisał go jakiś przydupad pana Ruski, ale to mało prawdopodobne. Tacy ludzie serwisy czytają, ale z reguły nie komentują.
Kocur77 Napisał(a):
> co Ty chrzanisz Zac ?
>
> Jakie kombinowanie ? - mieliście derby u siebie -
> teraz będzie u nas - normalna chyba sytuacja że na
> 100 lecie będziemy mieli po 1 meczu derbowym u
> siebie - i my i Wy
O.K. derby jesienią u was, ale.... co to znaczy z tym zapewnieniem, że derby nie wypadną w którejś z czterech pierwszych kolejek i, że je zobaczycie!!!??? Czy to aby nie jest kombinowanie i ustawianie terminarza??!!
Co mnie gó.no obchodzi, ze mecz będzie przy pustych trybunach i tak bym go nie zobaczył na żywo. Ja też chciałem zobaczyć u siebie mecz z Łęczną i Groclinem i nie zobaczyłem m.in. dzięki jurczyńskiej nagonce.
tomecki Napisał(a):
> O.K. derby jesienią u was, ale.... co to znaczy z
> tym zapewnieniem, że derby nie wypadną w którejś z
> czterech pierwszych kolejek i, że je
> zobaczycie!!!??? Czy to aby nie jest kombinowanie
> i ustawianie terminarza??!!
Jest. Żenada. Ale to oni maja wpływy tam nie my.
> Co mnie gó.no obchodzi, ze mecz będzie przy
> pustych trybunach i tak bym go nie zobaczył na
> żywo.
A to nie jest jasne. Prawnicy PZPNu unieważnili w SKO decyzję prezydenta zezwalającą Wiśle K. nie wpuszczac gości. Ostatniej dwa mecze na wiosnę (Zabrze i Arka) nie wpuszczali gości juz zupełnie bezprawnie. Kary za to nie dostali, ale wątpię by na jesieni znów im to przeszło. W koncu ile lat można budowac wybudowaną trybunę? :)
Spokojnie, co będzie to będzie;]. Ja się cieszę, że na 100 lecie Cracovii rozegramy dwa spotkania derbowe przy Kałuży;].
ja tam jestem za tym, żeby na jesień były derby na Reymonta, z publicznością. tak będzie fair. a że to ch.uje* są? trudno, bądźmy ponadto. ;)
* nie wszyscy rzecz jasna. głównie zarząd :)
taaa? a po derbach jurczyński doniesie do eksrakasa s.a. że wszystkie nielegalne zachowania to byla wina bandytów z Cracovii co przyszli na partyzanta.
MECZ MA BYĆ BEZ KIBICÓW WISŁY. Może to nauczy jurczyńskiego
Niby nieprawda, ale Kordyl twierdzi, że Białas się martwi.
==
Trener Stefan Białas narzeka na trudny początek ligi. Cracovia zaczyna od wyjazdu do Górnika Łęczna, potem zagra derby z Wisłą, pojedzie do Szczecina, spotka się u siebie z Legią Warszawa i zmierzy się z Górnikiem w Zabrzu.
- Katastrofa! Czekają nas bardzo ciężkie mecze - martwi się trener.
Źródło: gazeta.pl
Panowie Wisła planuje nam dać 1000 biletów na Derby więc ja chce żeby mecz był z kibicami !
Zacznijmy myśleć jak ich wpuścić na mecz na wiosne.
Poza tym co będzie lepszego jak wygrać na Reymonta na 100-lecie ? ;)
Robinksc, zobacz na terminarz, chyba na 101 lecie;].
fenix zakład o flaszke że to jest niewłaściwy terminarz ? :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)