ja tam się zawiodłem troche nasza liczba na rynku powinno przyjść z półtora tysiąca a tak to ledwie kilkaset osób . dziwnie troche zabrzmiał ten hymn na trąbce skojarzenia z muzyką pogrzebową były wśród słuchających. Była jakas tv i z radia kraków typ pewnie coś pokaża w kronice albo juz pokazali w tej o 10tej
-
-
13 CZERWIEC 2006 - 18.30 PASIASTY RYNEK
a kolega forumowicz to ma niezłą parę w płucach
;)
|||KAZZ||| Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja tam się zawiodłem troche nasza liczba na rynku
> powinno przyjść z półtora tysiąca a tak to ledwie
> kilkaset osób . dziwnie troche zabrzmiał ten hymn
> na trąbce skojarzenia z muzyką pogrzebową były
> wśród słuchających. Była jakas tv i z radia kraków
> typ pewnie coś pokaża w kronice albo juz pokazali
> w tej o 10tej
I bardzo dobrze. Na 110 lecie będa tam tysiące a my będziemy pytać : "a byliście tu jak nas tu było 450-u?";)
Co do muzyki to 20 maja dużo lepiej zagrano.
Khalid!!!!!!!!!!! Rozje.bales mnie jak zwykle!!!!! Nie moge przestac sie smiac! Czyli mowisz ze wczoraj powstala nowa mityczna grupa? :P
Tak, ale bardzo proszę przesadnie nie podnosić liczebności. Myślę, że zgodnie z tradycją będziemy utrzymywać, że było nas [b]300[/b].
jest wkońcu będę mógł powiedzieć gdzie byliście :)
nieliczna grupa trzymająca władzę
ja nei mam sobie nic do zarzucenia, mało ludzi się darło tak jak ja :)
moim zdaniem max 250 osób
ma ktos filmik?
ma na pewno Policja ;-)
ja mam kupe fotek i filmik z muzyczką
jak w wolnej chwili przeglądnę to cosik wkleję
fiore, to Ty spiewałeś na Adasiu? ;)
BTW tak na oko to forumowiczów było ze trzydziestu
fiore Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nieliczna grupa trzymająca władzę
>
> ja nei mam sobie nic do zarzucenia, mało ludzi się
> darło tak jak ja
ja sie na rynku darłem po gali i przez pol godziny musialem konwersowac w białymi kaskami:-)
Myślałem że ludzi na rynku będzie więcej ale ważne że ja byłem :) kilka krotne próbowałem pociągnąć z kumplami śpiewy ale ludzie zamiast śpiewać zaczęli się rozchodzić :) Jak zawsze psy zabłysły inteligencją spisując nas za siedzenie na pomniku i niby niszczenie mienia :)
BO jak leci z pomnika przyśpiewka Jebać wisłe i policje CRACOVIA !! to czym jesteś zaskoczony :)
Troche nas malo bylo... I glosniej 3ba bylo pokrzyczec;) Tylko raz moglem zaintonowac, bo mi sie Norbert nieco stresowal w wozku... O Mamie Norberta nie wspominam nawet;-)
4 dni później
Maniex: nie, nie, ja na dole bardziej z lewej, pod nadzorem policji :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)