A odnosnie biletow na NHL to ostatnio wybralem sie przejazdem na mecz do Denver i kupilem na gorne rzedy Colorado Avalanche .
Cena niecale $200.
-
-
NHL
[quote]#post1593903 Chujnia z Rangers ale nie ma co sie załamywać tylko trzeba grać dalej - nie jest źle - walczymy!
#LGRW
Poza dramatem Sharks gorącym tematem w NHL jest mizeria w wykonaniu Oilers - mówiło sie o nich jako o jednych z glownych kandydatów do Stanleya a na razie to rywalizują o najlepsza pozycje przed Draftem ;)[/quote]
Mam wrażenie, ze Oilers to zespół przeklęty. Co roku wielkie pompowanie balona a potem jeszcze większy huk przy jego pęknięciu. Seryjne jedynki w drafcie, potężna baza kibiców i chyba przez to presja która wiąże im nogi. Coś mi mówi, ze McDavid po wypełnieniu kontraktu za 2 lata chętnie poszuka klubu w amerykańskiej części ligi. Zobaczyć go z Bedardem w Chicago to byłoby coś :)
No kurs kanadysjkiego dolara nie jest sprzyjający - może być tak że wyląduje w USA, czy w Chicago? Może, ale ja bym obstawiał Rangers albo Kings ;)
Eeeuw brrr Rangers, niech już idzie do Kings. Najbardziej ich lubię z Kalifornii.
Nie sadze, zeby Chicago mialo tyle kasy , zeby sciagnac Mc Davida .
Diabel, zacznij go lobbowac do NJ
[quote]#post1593924 Eeeuw brrr Rangers, niech już idzie do Kings. Najbardziej ich lubię z Kalifornii. [/quote]
Niech idzie do Rangers może w końcu zdobędą puchar 😋
- Edytowany
Rangersom to nic nie pomoże ;) - NJ tez raczej nie będzie stać, już maja młody core który im wypełni salary cap, Chicago raczej nie będą chcieli dwóch wysoko opłacanych środkowych, tez nie zmieści im sie w budżecie. LA to całkiem możliwy kierunek
Nie stac. Na McDavida trzeba rozbic bank ;)
Zreszta chyba nawet nie ma takiego pomyslu. Mamy Jack'a, Bratt'a , Palata, Toffoliego, Hischiera, Meiera - Mercer spory talent.
Ja tam się przywiązałem do chłopaków juz, kombo młodych+paru vets się dociera.
Piękny mecz Hawksów w Tampie z faworyzowanymi Błyskawicami. Cieszy fantastyczna forma Bedarda, pierwszy gol Korchinskiego i trafienie Perry’ego, który okazał się wyrzutem sumienia Lightning - oddali go przed sezonem bez żalu do Chicago, a ten z meczu na mecz jest coraz lepszym wsparciem dla młodziaków. Jedziemy dalej !
:)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-11/jagrhattrick-jpg-98022903.jpg[/img]
5 dni później
Global series w Szwecji - ech gdyby człowiek miał czas to by się kopnął do Sztokholmu zobaczyć - No ale jest jak jest :( Dziś gramy z Sens jutro z Leafs - dwa bardzo ważne mecze w kontekscie PO
Wczorajszy mecz z Senators to była super reklama NHL - pierwsza tercje przespali Red Wings i schodzilismy z 0-3 na przerwę, początek drugiej tercji i szybkie 0-4 i powoli się żegnamy z nadziejami - siedziałem na discordzie RW i mieliśmy dość minorowe nastroje - ale nastąpił nagły zwrot akcji kiedy Raymond wykorzystał głupi błąd Sens strzelając na 4-1 No i potem poszło z górki i na druga przerwę schodziliśmy z wynikiem 4-4 - niezła była akcja jak DeBrincat rozwalił kamerę w bramce strzelając na 4-3. Niestety mimo przewagi naszej doszło do dogrywki w której na 2 sekundy przed końcem niesamowita bramkę strzelili Sens (polecam obejrzec) No i został nam jeden punkt - ale z uwagi na to ze przegrywaliśmy już 0-4 nikt nie płacze specjalnie z tego powodu :)
LGRW!
Jakże mnie cieszy sukces TML w meczu z "ruskim" Detriot😀
Następny mecz Devils w Detroit w czwartek.
Na razie idzie ciut cięzko.. ale nie dziwota, 9 meczów bez Hischiera, 5 bez Hughesa - dwóch nr 1 draftu, pierwszych 2 centrów w drużynie, ostre przetasowania w liniach - Mercer przynajmniej się obudził i nabrał ponownie pewności siebie. No ale Hischier już wrócił do treningów, Hughes juz wrócił w ostatnim meczu z Rangers.
Gramy dalej ;)
Detroit gra w kratkę zdarza się wygrać z silnymi żeby potem przegrać z jakims Toronto… wyprawa do Szwecji mało udana poza tym że kibice Red Wings ze Szwecji których jest masa - nieprzypadkowo zresztą - wielu ważnych zawodników Detroit było Szwedami - a nawet co nie takie częste dla Europejczyka jeden ma zastrzeżony numer (Lidstrom) a mówi się głośno że Zetterberg może dostąpić tego zaszczytu niebawem. Cieszy forma Raymonda, trochę martwi że Larkin wyhamował no ale gramy dalej z New Jersey będzie ciężko bo to jednak faworyt do Pucharu ale nie ma co się martwić na zapas tylko trzeba napierdalac :)
Ja bym go ściągnął do Devils , coby miec komplet Hughes'ów :)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-11/quinnh-jpg-96390477.jpg[/img]
Tegoroczny debiutant Zach Benson strzelił takiego oto gola dla Sabres w meczu z Capitals:
https://youtu.be/y9Xxl4dpef4?si=szgQunczbDi5fiXY
4-0 z Devils - no nie spodziewałem się- ciekawe czy Alex Lyon dostanie szansę kolejnego startu - od początku dużo sobie obiecywałem po jego transferze- wygląda na to że mamy 3 bramkarzy rywalizujących o jedynkę i niekoniecznie to Husso ma największe szanse. Cieszy bramka Larkina - oby to było odblokowanie:) A Raymond dalej swoje :)
Ale ten Boston słaby :)
5-2 wygrana - już druga w tym sezonie z nimi :)
#LGRW!
Tablicowy Devils się nieco zabawił z zagubionym kibicem Isles obecnym na meczu Devils - Rangers ;)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-11/img-6913-jpeg-39767684.jpeg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)