Dzis takiej nie strzelil :P
Moj czworonog mnie zabral na spacer o 5 rano. Pamietalem ze Oilers graja , wiec odpalilem sobie nhl tv z zamiarem pojscia do pracy z NHL w tle. Druga tercja wynik 2-2, zostalo jakies 6 minut do dogrania. A to zrobie sobie kawe.
Zapuszczam ekpres, slysze gol, ide obejrzec powtorke, odwracam sie na piecie, gol. Ide zapuscic ten ekspres, gol... Za chwile gol :D
Pomiedzy 14m57sec a 16m08 sekunda padly 4 bramki :D haha
-
-
NHL
Rangersi demoluja Hurricanes w meczu nr 7 6-2 i melduja sie w finale Wschodu.
Mamy wiec komplet.
NY Rangers - Tampa Bay Lightning
Colorado Avalanche - Edmonton Oilers
Mam nadzieję na finał Tampa - Edmonton i wygraną Edmonton :)
i po prawie 30 (dokładnie 29 latach) Puchar Lorda Stanleya wróci do Kanady :)
Oby Rangersi rozjechali frajerow, dobrze zaczeli, w pierwszym meczu nokaut 6-2 :)
W niedziele mecz nr 3 o 21h00 wiec bedzie mozna obejrzec.
Przyznam starosc nie radosc. Kiedys bylem w stanie doladowac sie drzemka, albo pojsc spac ok 22 i wstac na mecz o 2 rano, ale to bylo minelo, jestem tak zrypany z reguly ze nic mnie z lozka nie wyciagnie o tej porze.
Ewentualnie zdarza sie ze psiak mnie obudzi na spacer o 4 i wtedy koncze jakis mecz grany na Zachodzie.
Lightning walczący w finale Konferencji to frajerzy? To co powiedzieć o Devils, którzy nie tylko nie awansowali do Play off ale zajęli trzecie miejsce od końca w całej Konferencji 😉
- Edytowany
frajerzy w krotkich spodenkach i koszulach w palmy
edit: ps. co pewnie tlumaczy sympatie Karvina, to jego styl ;)
Dobre 😄
Ja nie mam sympatii do Tampy ja po prostu bardziej brzydzę się Rangersami :)
Co chwile McDavida trwa, znaczy dlugo trwa, bo nic nie strzelil a Avs pokonali Oilers 4-0. Stan rywalizacji 2-0.
Diabel i Karvin jeszcze się może okazać, że będziecie kibicować Lightning w finale Pucharu Stanleya 😁 Bo chyba nie Avalanche? 😉 Oczywiście przy założeniu, że Lightning wyeliminują Rangers, bo pierwszy mecz nie zwiastuje niczego dobrego dla mojej drużyny nr 2. No ale jeden słabszy mecz może się każdemu zdarzyć.
hehe, no nie Hrabio, juz pisalem, moj nr 1 na Zachodzie to Avalanche ;)
Rangersi jakby wskoczyli na wyzszy poziom od 7mego meczu z Canes. Strasznie sie meczyli wczesniej i myslalem ze odpadna.
Wynik z Lightning zaskoczenie, ale takie mecze sie zdarzaja. Dzis poprawka.
Wyciągnąć z 0-3 jest ekstremalnie ciężko - wiec szanse niewielkie ale i tak ściskam kciuki za Edmonton
[quote]#post1537217 Wyciągnąć z 0-3 jest ekstremalnie ciężko - wiec szanse niewielkie ale i tak ściskam kciuki za Edmonton[/quote]
Właśnie dlatego, że z 0:3 jest ciężko wyciągnąć mam nadzieje na dzisiejszą wygraną TBL. Nie żebym był jakimś wielkim fanem, ale strasznie doceniam to jak w warunkach amerykańskich sportów, ich obostrzeń oraz ograniczeń, drużyna może przez lata być w ścisłym topie ligi.
Potęgę Tampy zbudował nieprzypadkowy człowiek - stad zbierają owoce - ale Steve na szczescie już pracuje w domu :)
Ech już tak dobrze było i się zepsuło. Szkoda ale wciąż jest 2-1 dla Rangersów.
... a Wasilewski tego ruskiego orła z kasku to niech sobie w d...ę wsadzi.
No i po Edmonton :(
To już nie ma komu kibicować…
Ruskom z Tampy ;)
Tymczasem mecz nr 4 między Lightning i Rangers zakończył się zwycięstwem drużyny ze słonecznej Florydy 4:1 i mamy remis w serii 2:2 🙂 Avalanche zaskakująco gładko pokonało Oilers, wprawdzie spodziewałem się, że to oni awansują, ale liczyłem na bardziej zaciętą rywalizację.
2 mecze dosc szalone, nr 1 i 4. Wiec tak super latwo nie bylo, ale sweep jest ;)
W Nowym Jorku tym razem lepsi goście i tym samym "Błyskawice" potrzebują już tylko jednego zwycięstwa do awansu do finału 🙂 Kolejny mecz odbędzie się w Tampie w nocy z soboty na niedzielę 🙂
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)