Carolina prowadzi już 4:1 w połowie 2-ej tercji czwartego meczu, zatem wygląda na to, że stan rywalizacji jest już rozstrzygnięty :) ja w każdym razie idę spać :)
-
-
NHL
[quote="Aston1906" pid='1375420' dateline='1556169693']
Niezłe jaja ;)
No to teraz trzymam kciuki za Blusmenów na zachodzie i za Wyspiarzy na Wschodzie. Czyli pewnie i jedni i drudzy odpadną ;)
[/quote]
No to koniec...
W imieniu Wyspiarzy bardzo dziękuję. Można już jechać na urlop a tak trzeba by tłuc jeszcze niewiadomo iłe meczow...
:(
Nie wiem czy jest za co dziękować, bo jak widać przynoszę trąd ;)
Jak już Blues odpadną, to obiecuję, że nie kibicuję już nikomu :D
Możesz spokojnie kibicować Hurricanes :) ja będę im kibicował na dalszym etapie rozgrywek, a nie wierzę w żadne przesądy :) jeśli odpadną, to dlatego, że byli za słabi, a nie z powodu tego, że ktoś im kibicuje ;)
Bruins gora, San Jose rowniez,, beda sie rzneli AZ do siodmego, a dzis o 21h00 na deser Stars z Blues, pewnie koniec serii biorac pod uwage prawo Astona
Oby nie. Życzę sobie finał Boston vs St. Louis.
Blues wcale nie zamierzają dziś umrzeć, już 4:1 w połowie 3-ej tercji, a czwarty gol dla drużyny Blues po błędzie zawodnika Dallas Stars na poziomie polskiej ligi :)
W finale konferencji wschodniej witamy Boston Bruins, a na zachodzie będzie siódmy mecz, bo Lawiny z Colorado wygrały dziś po dogrywce.
Bruins idą po Puchar, tak coś czuję od wyeliminowania Maple Leafs.
No i witamy St. Louis Blues w finale konferencji zachodniej. :)
Finał Bruins vs Blues coraz bliżej.
I Miski zaczynaja od 5-2
Zapomniałem, że na stronie internetowej TVP Sport jest transmisja dzisiejszego meczu, więc oglądałem 1-szą tercję na NHL TV. Słabo znam angielski, ale na pewno nie mylę się, ze komentator z USA mówił coś o zdobyciu mistrzostwa Anglii przez Manchester City :) Jednak coś tam Amerykanie wiedzą co dzieje się w Europie :) W aspekcie meczu - niestety, ale zanosi się na kolejne baty dla Hurricanes, na razie 2:0 dla Niedźwiadków :)
Dzięki Hrabio za informację. Ja też 1. tercje oglądałem po angielsku w przerwie Łotwa-Szwajcaria
ale teraz już zasiadam na TVP Sport :)
Dobrze, że Carolina strzeliła te dwa gole w końcówce, bo wstyd jest mniejszy :)
Dali im - Boston prostymi środkami ale skutecznie
No to Bostonu juz nikt nie zatrzyma.. Idą po Puchar jak po swoje. Dla kibica TML to jedyne malutkie pocieszenie, że Toronto przegrało z przyszłym mistrzem.
Rask jest świetny, w tym trzecim meczu miał sporo szczęścia ale i tak. Swoją drogą grał w Bostonie także gdy zdobywali ostatni PS.
Rewelacyjny musiał być mecz - na ok. 2 minuty przed końcem meczu Sharks przegrywają z Blues 3:4, Sharks ściągają bramkarza, po czym niewiele później krążek przejmują Blues i ich zawodnik nie trafia do pustej bramki :) Na niecałą minutę przed końcem Sharks strzelają wyrównującego gola, a potem jeszcze jeden w dogrywce :)
Skrót:
https://www.youtube.com/watch?v=qdkr_kNMcug
Ze względu na to, że szanse Hurricanes na awans są mniej więcej jak 1:100, to w dalszej fazie kibicuję Sharks :) może chociaż oni awansują :) a jeśli nie uda się, to będę zmuszony kibicować Bruins w finale z Blues :) (nie lubię blues`u jako muzyki, kto ponad 50 lat temu wymyślił taką nazwę dla tego zespołu? ;) )
- Edytowany
Bluesa Hrabio bluesa
nie blues'u.
[i]"St. Louis blues – gatunek muzyki bluesowej. Blisko związany z jump bluesem, ragtimem i piano bluesem. Powstał podczas migracji muzyków bluesowych z regionu delty Missisipi. "[/i]
Ja bluesa bardzo lubię, polubiłem go z czasem
słyszałem kiedyś dawno temu, że do bluesa trzeba dojrzeć, u mnie się to sprawdziło ;)
PS: ... a drużynę Blues lubię właśnie za nazwę :)
To ja chyba nigdy nie dojrzeję, bo od bluesa (faktycznie, źle odmieniłem) bardziej nie lubię tylko jazzu. Już disco polo bardziej mi pochodzi, choć też nie lubię :)
Teraz przyszło mi do głowy, że Sharks też źle się kojarzy w Krakowie, ale od dziecka lubię programy przyrodnicze i filmy o rekinach, więc jakieś rekinki foremkowe z Krakowa nie mogą mi popsuć pasji :)
To z braku laku niech będą Sharks, chyba że stanie się coś nieprawdopodobnego i Hurricanes wygrają 4 mecze z rzędu :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)