Tu artykuł związany z pytaniem Kruszyny
https://www.google.pl/amp/s/wtop.com/news/2014/12/why-do-we-list-the-home-team-last/amp/
-
-
NHL
[quote='Hrabia' pid='1374921' dateline='1555932591']
Tylko jeden, bo jak ująć kibica dwóch klubów w statystykach? :) trzeba byłoby ująć jako 1\2 kibica jednej drużyny i jako 1\2 kibica drugiej :) na pewno jedną z tych dwóch drużyn lubisz ciut bardziej, to wpiszę Cię jako kibica tej drużyny :)
[/quote]
Dobra, to dopisz mnie do listy kibiców Toronto.
Diabel ten 7 mecz z 2013 r w Bostonie to dla mnie wypisz wymaluj Cracovia= TML. Jak ma wygrać to przegra...... i ta bliskość "doli" mnie chyba trzyma przy Pasach i TML ;)
- Edytowany
Kilka kolejnych osób doszło, więc dla przejrzystości, zaktualizowany podział kibicowski forum w ramach NHL :) :
Leesior dodałem Cię :)
Toronto Maple Leafs wyszli na prowadzenie :)
[size=large]
[b][u]Podział kibicowski forum w NHL (stan na 23.04.2019 r. godz. ok. 23.35):[/u][/b][/size]
[color=#3333cc]Toronto Maple Leafs : Domin, Wildberry, Torreador, Marcin_ksc , Željezničar, Sarmata, Leesior –> liczba kibiców - forumowiczów: 7
[/color]
[color=#6699ff]Pittsburgh Penguins : Gentlemen, CHT, Bodzio969, Bobson, Thunderlord, Drughi85 -> liczba kibiców - forumowiczów: 6[/color]
[color=#ff3333]Detroit Red Wings : Karvin, Reborndragon, Agent44, D.J.Cat -> liczba kibiców - forumowiczów: 4
[/color]
[color=#cc9966]New Jersey Devils : Blizzy, Diabel -> liczba kibiców - forumowiczów: 2[/color]
[color=#3366ff]Los Angeles Kings : Hrabia, Jurassic –> liczba kibiców - forumowiczów: 2
[color=#339933]New York Rangers : MSC, Garbus –> liczba kibiców - forumowiczów: 2[/color][/color]
[color=#3366ff][color=#ff9933]Boston Bruins : WielkaCracovia, Pasiak64 –> liczba kibiców - forumowiczów: 2[/color][/color]
[color=#993333]Carolina Hurricanes : Funky –> liczba kibiców - forumowiczów: 1
[/color]
[color=#3333cc]San Jose Sharks : Aleks –> liczba kibiców - forumowiczów: 1
[/color]
[color=#9933cc]Buffalo Sabres : Camron –> liczba kibiców - forumowiczów: 1[/color]
[color=#333366]Tampa Bay Lightning : Roch –> liczba kibiców - forumowiczów: 1[/color]
[color=#663333]Vegas Golden Knights : Aston1906 –> liczba kibiców - forumowiczów: 1[/color]
[color=#99cc33]Anaheim Ducks : Ckmis –> liczba kibiców - forumowiczów: 1[/color]
[color=#666699]New York Islanders : Islander -> liczba kibiców - forumowiczów: 1[/color]
[color=#333333]Washington Capitals : Cracovia RCJ -> liczba kibiców - forumowiczów: 1[/color]
Nikt nie kibicuje Oviemu? No cóż to dopisz plus jeden dla Capitals :D
Lubię Owieczkina, ale miasto Waszyngton jest mi w najlepszym wypadku obojętne :) Wolę słoneczną Kalifornię z pięknym Oceanem Spokojnym i w moim przypadku to jest powód kibicowania w NHL Kings`om, a w NFL Chargers`om :)
Wpisałem Cię :)
- Edytowany
San Jose w 3 tercji miażdży Rycerzy, ogląda ktoś? Diabeł? ... a może Aston swoich ulubieńców? :)
PS: Rycerze się jednak podnieśli i walczą nadal :)
- Edytowany
Tym razem nie mogłem sobie pozwolić na zarwanie nocki. Jak widzę jak przebiega(ł) mecz to nie na moje nerwy :D
Brawo Bruins!
Jeszcze Capitals oraz Sharks i mamy komplet.
- Edytowany
Z Sharks Ci się spełniło, bo właśnie przed chwilą strzelili w dogrywce :)
P.S. Ja liczę, że jednak Huragany wejdą :) szkoda, że te mecze są tak późno i tylko część oglądałem :)
Ech... :/
Nie zawsze jest niedziela
Mieli swoje 5 min. rok temu ;)
- Edytowany
Nie wiem, czy poprawne politycznie jest kibicowanie San Jose Sharks :)
Kojarzy się nieciekawie...
Ja na zywo ogladalem Bruins, a mecz w San Jose dzis w ciagu dnia z tasmy.
Pierdolniety mecz, szalenstwo :)
Czy to tylko wrazenie czy oni graj tak 2-3x szybciej niz w naszej lidze? :)
Nie tylko Ty masz takie wrażenie :)
Ja kibicuję Bruins bo miałem okazję być 2 razy na meczu. Super sprawa. W pozostałych przypadkach kibicuję zespołom z Kanady ale słabo im idzie.
[quote="Leesior" pid='1375327' dateline='1556109424']
Nie wiem, czy poprawne politycznie jest kibicowanie San Jose Sharks :)
Kojarzy się nieciekawie...
[/quote]
To, że cieszy mnie wyeliminowanie Rycerzy z Vegas nie oznacza, że kibicuję drużynie z San Jose.
W NHL kibicuję tylko Detroit Red Wings, bez względu na rywala.
Niestety, z Kanady awansowało do drugiej rundy ca[size=small]ł[/size]e... zero drużyn.
Mimo wszystko, szkoda, ze te mecze tak późno. To jest jak hokej z innej planety.
w ramach abo nthl tv mozna sobie obejrzec z tasmy, to nie kopanka wiec jesli nie zagladasz do tego watku i ustawisz sobie opcje "hide scores" to spoko, nikt ci wyniku nie zdradzi i mozna nazajutrz w normalnej porze obejrzec , przerwa na reklame 1m30sek,pomiedzy tercjami +/- 17 minut, przewijam sobie i preznie takie ogladanie idzie
akurat mam urlop, wiec sporo ogladam, ale cyklicznie dopada mnie kryzys i ide normalnie spac, wiec nie wsio live ogladam ;)
Rzeczywiście, ależ niesamowity mecz w San Jose. Ale trzeba przyznać, że Sharks pokazali jak efektywnie wykorzystać grę w przewadze. Podczas pięciominutowej kary strzelili 4 gole!!! Niesamowity wyczyn nawet jak na NHL.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)