W dzisiejszym Tempie fragment wypowiedzi Drumlaka.
Mowi ze Pasy to najlepsza druzyna z jaka grali w tej rundzie. Tak mowia wszyscy wiec to zadna sensacja. Jednoczesnie wyraznie jest obrazony na Baniaka za lawke w pierwszej polowie. Mowi ,ze jak tak dalej pojdzie to zastanowi sie nad przedluzeniem konraktu.
No to do Cracovii go;-)
-
-
Drumlak o (i do ;-) Cracovii
a po co?
bo lubimy pomocnikow.
akurat tego nam nie trza
Witam
Byłem na meczu, tak się składa że to Drumlak wygrał mecz z Cracovią, a nie Pogoń. Jeśli ma dzień jest w stanie wygrać mecz z każdą drużyną.
Cris ze Sz-na
cris - no to ten Twój wpis ciekawie świadczy o reszcie zawodników klubu pana P. :)))))
za to u was przegrala cala druzyna .... jak wolicie wybierzcie :
a) z sedzia
b) z drumlakiem
ten komentarz ciekawie swiadczy o zawodnikach pewnej druzyny faulujacej agresywnie od tylu i nie wykazujacej sie cwaniactwem boiskowym ohh
Wiekszosc kibicow Pogoni przyznaje ze druzyna Cracovii byla najsilniejsza z jaka grano w tym sezonie, mimo wyniku 3-0 i faktu ze pilkarze Cracovii przez 90 minut nie potrafili oddac celnego strzalu. Kibice Cracovii mowia o spisku PZPN-u, bledach sedziego i pieniadzach Piotrcovii.
Czy wypowiedzi te nie swiadcza takze o ich autorach?
czapajew - Ty lepiej myśl o tym, jak:
załatwić KSZO
potem ze spokojem pójśc na mecz z Podbeskidziem
załatwić Bełchatów (uwaga: oni też kogo trzeba znają)
przekręcić Lubin (uwaga: jw)
..bo wiesz, my są pierwszaki w tej lidze, to i układów niet i znajomości takie sobie
tacy dwaj. male uzupełnienie:
Nowy trener Podbeskidzia Krzysztof Pawlak - został działaczom z Bielska podpowiedziany przez centralę, bo podobnie jak Broniszewski chwilowo był bez pracy. I uwaga: jw jest lekko zatem rozszerzona. Dobrze, że PO meczu z nami :)
taka mała ciekawostka z komentarzy na 90minut. Do artykułu "Żelasko ([i]obrońca Polskowic, wcześniej Polaru[/i]) idzie na emeryturę"
Wygrubienia w komentarzu moje
[b]Pogoniarz[/b] - 21 października 2003, 9:39:30 - up234.internetdsl.tpnet.pl
Ale mnie nastraszyliście tytułem.Myślałem,że to [b]WIT ŻELAZKO[/b] idzie na emeryture...ufff. [b]Dobrze ,że jednak Wit jest niezniszczalny[/b].
Pod ksywką Pogoniarz kryje się ogólnie znany fanatyczny (w dobrym tego słowa znaczeniu) kibic ze Szczecina, pomysłodawca i współzałożyciel "Pogoni Nowej", a obecnie działacz (mniej ważny, ale zawsze) Pogoni Bardzo Nowej.
Dziękuję, juz wiem wszystko co trzeba, i nie przekonają mnie żadne szczecińskie argumenty (nawet ItsMe:))
DrJekyll, mała uwaga. Mówią, żę Pawlak podpowiedziany (albo wręcz zalecony) został przez Piechniczka, ale bardzo możliwe że Piechniczek=centrala.
Co do notatki o "Pogoniarzu" - to rzeczywiście wiele, bardzo wiele wyjaśnia tym prostodusznym, którzy jeszcze mieli jakieś wątpliwości. Ciekawe, czy pójdą dalej w zaparte?
mosiek, może faktycznie tak pośrednio podpowiedziany, ale to nie zmienia efektu :)). I nie zmienia faktu, że centrala szukała pracy dla Pawlaka:)
a wracając do drumlaka(bo chyba o nim gadka) to nie chce zawodnika który obrażałby się na trenera po jednej połowie na ławce!!!
Piechniczek pracowal kiedys w Podbeskidziu (jeszcze w czasach ja sie nazywali Marbet-Ceramed), wiec moze nadal cos dla tego klubu robi. A co do Drumlaka to ja tez go nie widze u nas. Po pierwsze nie pasuje mentalnie, bo u nas nie takie kozaki siedza na lawce i nie placza, a po drugie wcale nie uwazam go za lepszego pomocnika od Nowaczka.
Drumlak nie obrazal sie na trenera tylko na Dawida Ptaka, "menadzera" Pogoni, "przypadkowo" tez syna Antoniego. Dawidek kreci jakies lody, wpychajac "swoich" pilkarzy do pierwszej jedenastki w ramach promocji
Co do wtyk w PZPN przypominam o kuriozalnej dyskalifikacji Matlaka- poinformowano o tym 3 godziny przed meczem
oczywiście że drumlak nie jest lepszy od Nowaczka ani Makucha Gizy Barana Kubika Zawadzkiego Szwajdycha Piszczka Dudzia
nas wogóle nie pionformowano że Wacek ma grać tylko 64 minuty
Co za plota... :)
Widze ze niektorzy trzymaja sie jak pijany plotu "spiskowej teorii dziejow".
W ramach "antyspiskowej teorii dziejow" mozna tez powiedziec ze Craxa kupila od Ptaka lub Baniaka,ze nie wpuszczaja Drumlaka na mecz a przynajmniej na 1 polowe .
Ma to jakis sens ? (taki sam jak niektore inne pomysly i wymysly:-( )
A co do Drumiego-ktory wygral mecz w duzej mierze sam to wiadomo,ze on i Dymek (czesciowo Bilinski ostatnio) to byly/sa pewne symbole tej "starej/prawdziwej Pogoni"
Nikt odpowiedzialny nie chcialby sie tych pozbyc (chybe ze dajac duzo w zamian) bo inaczej nie mieliby akceptacji w Szczecinie.
Gondor to pomoczyl i stracil nie tylko na wynikach-bo jego SSa grala gorzej,ale i na akceptacji i frekwencji kibicow
Juz prowadzenie rozmow z Drumim i Dymkiem przez Ptaka spowodowala ze jego udzial w NASZYM KLUBIE zostal zaakceptowany
Ptak jednak (ani synalek) ,ani tez Baniak nie chca pozwolic aby wlasnie stary sklad Pogoni "rzadzil" ,stad szybkie "zalatwienie" Dymka i obawiam sie ze spory z Drumim
Nigdy nie bylo to dobre dla klubu (ani tez dla zawodnikow-Dymek jest dosc twardy i daje sobie rade,ale Drumi poza Pogonia to moze dobrze gralby w Legii lub podobnej druzynie)
PS mimo wszystko ciesze sie ze czesc wypowiedzi jest na poziomie:-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)